IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нивата са както следва
    съпротиви:
    625, 700/50
    подкрепа:
    600, 500
    Не е препоръка
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Децата нямат спирачки!

Да Колчо, имаме да наваксваме доста и затова сега така се получи че входа се оказа тесен.
      Сложи на графика Софикс и другите ЦИЕ и западни индекси как са се възстановявали от размазването до пролетта на 2009-та и ще видиш че към 700-750 пункта може и да почнем да ги застигаме.. ако обаче те стоят на едно място през това време
      Така, така ...
      Викам да не сме извадиле петрол иле деаманти нещо ...
      Че така внезапно ВСИЧКО да поскъпне, не е много добре...
      Знаеш...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ще ги пуснат няма къде да ходят

Коментар

• интересно обаче тимаджииските още не ги пускат над 10%

Коментар

• Фашагите ли падат

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
              Нека да затворим
              Иначе той Кайзера отиде за кайма, а аз ракия имам достатъчно..... лошото е че домати не съм изкарал още че късно направих разсада, ама това да са ни ядове те.
              Имаше едно време една турска верига хранителни магазини - нещо фалира безславно, но предлагаха уникални кюфтета с телешка и агнешка кайма - тва нещо кат се допре до скарата и аромата, вкуса... нямам думи.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Ромски перли ! Солистът им е циганин албинос и е на Сашо Роман син.
                "Като птица се понесе в синевата на небето..." много добра песен...щях да ти дам лик ама пиша през телефона и е сложно....после кат се прибера в офиса
                Жорката определено кефи

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  От мен оркестъра
                  Ромски перли ! Солистът им е циганин албинос и е на Сашо Роман син.
                  "Като птица се понесе в синевата на небето..." много добра песен...щях да ти дам лик ама пиша през телефона и е сложно....после кат се прибера в офиса
                  Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Кат детенце се радвам давай газ за бургаз

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      От мен оркестъра
                      От мен кючека на масата като ме напиете...

Коментар

Нека да затворим
                        Иначе той Кайзера отиде за кайма, а аз ракия имам достатъчно..... лошото е че домати не съм изкарал още че късно направих разсада, ама това да са ни ядове те.
                        От мен оркестъра

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                          Борисов, очаквам включване
                          Нека да затворим
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Мастера бистри Украинската криза с Колчо слепеца и Кандид.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Чуди се как да си върне откраднатите койни
                              Да бе, тая скица се изгуби покрай тая койн - пирамида
                              Щеше да е весело пак да ни поговори за Софикс 70-80 пункта и няколко стотин процента спад

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Всичко фърчи ...
                                Браво !!!
                                просто си наваксваме ненаваксаното падане, или има нещо, което съм пропуснал ..
                                ???
                                Децата нямат спирачки!

Да Колчо, имаме да наваксваме доста и затова сега така се получи че входа се оказа тесен.
                                Сложи на графика Софикс и другите ЦИЕ и западни индекси как са се възстановявали от размазването до пролетта на 2009-та и ще видиш че към 700-750 пункта може и да почнем да ги застигаме.. ако обаче те стоят на едно място през това време

Коментар

Working...
                                X