IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Глупости UUUP 4000 казвах за да дрязна ПЕКА , когато твърдеше за СОФИКС 0. Това , че си криеш прогнозите показва дълбоките ти комплекси и страха да вземаш решения..
    Всеки случаи, като завиждаш на другите и не харесваш инвестициите им , няма как да станеш по смела.Чудовището си е в тебе и сама трябва да го победиш.Първо ще викаме UUUP 1000,после UUUP 2000, АКО СЕ ПОЯВИ ПЕКА МОЖЕ ПАК 4000
    Точно това имам предвид, че не казваш какво мислиш реално а и заблуждаващи неща. (защо тогава да съм длъжно да ти казвам какво си мисля аз реално)
    Сам доказа, че докато хвалеше унипак всъщност си се мъчил да го продаваш. Щом се появил Пека си щял да говориш пак неадекватно, зверове някакви, огнени дракони ти се привиждат (дали не е от домашнярката ) А за пека - дано се появи - появяването му ще е един добър сел-оф сигнал Нали знаеш, че вехтошарите се появят накрая, като се изхвърли буклука (джънка, избушеняка и т..н)
    Я кажи готино ли ти е сега да дишаш, като си изхвърлил унипака на небесни котировки кеф - а !?
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Никога съм нямал 10000 ти много си фантазираш.Обърнал съм ги в ИХЛБЛ,ДОВЕРИЕ, МЦХ, ХЕС, ЕЛТОС, ХИМИМПОРТ и то много отдавна.Ти дръж Краси и да ни пратиш снимки от космоса

Коментар

• Глупости UUUP 4000 казвах за да дрязна ПЕКА , когато твърдеше за СОФИКС 0. Това , че си криеш прогнозите показва дълбоките ти комплекси и страха да вземаш решения..
        Всеки случаи, като завиждаш на другите и не харесваш инвестициите им , няма как да станеш по смела.Чудовището си е в тебе и сама трябва да го победиш.Първо ще викаме UUUP 1000,после UUUP 2000, АКО СЕ ПОЯВИ ПЕКА МОЖЕ ПАК 4000

Коментар

• тренд

Пружините, пружините се натягят ....
          Може би по-бавно, отколкото им се иска на някои, но пък по-сигурно ...
          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

Ами прецакала си се , ама с малко парички толкова.Аз Унипак съм го продал преди много време на 11.20..Има много други хубави и подценени акции, ама ти все се страхуваш и при Краси си се навряла.За мен пазара бавно , но сигурно ще върви нагоре към предкризисното си ниво.Стига да не го объркат политиците за 2-3 години ще го достигне,,Сега кажи ти твоята прогноза
            + + - + -
            Нямам прогноза. (т.е. имам, но не искам да ти я казвам) Нека се развие според твоята прогноза, съгласно съм да е над 1200 след 2г.
            т.е. няма да казваш вече ъп 4000, а само ъп 1900 ? така ли да го разбираме ?
            Освен това си мисля, че малко ни послъгваш. Много вероятно е да си стискаш унипаците, защото никой не е продал 10 000 картона по 11 кинта. а и си разкеши гагарина, къде държиш все още - някъде където май си на зор а ?
            Да не си се набучил на донев инвестмънтс и ко. Признай си
            Last edited by precakanoto; 16.04.2014, 11:01.
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ами прецакала си се , ама с малко парички толкова.Аз Унипак съм го продал преди много време на 11.20..Има много други хубави и подценени акции, ама ти все се страхуваш и при Краси си се навряла.За мен пазара бавно , но сигурно ще върви нагоре към предкризисното си ниво.Стига да не го объркат политиците за 2-3 години ще го достигне,,Сега кажи ти твоята прогноза
              Last edited by Kiro; 16.04.2014, 10:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Гот ли ти е....
                Мен винаги ми е гот

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  В EU мечките ги шибат яко. Май е време и тукашните мечки да получат анално удоволствие
                  нашите бикове са заспали. Реагират със закъснение. Всеки чакал някакъв кеш и се моли да падали хартиите, егаси изчаткалите бикове, какви бикове са това, да се молят да им падат хартиите. Все едно да им падне онази работа. Ей го и Киро дето викаше ъп 400 сега се моли за 300 кинта от унипак за да ги набучи някъде. Но там са им спрели кранчеto :
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    В EU мечките ги шибат яко. Май е време и тукашните мечки да получат анално удоволствие
                    Гот ли ти е....

Коментар

Ти много лъжеш и ти нямам вяра, ама я кажи от къде са ти дивидентите, да не би да чакаш от Бедо и Краси.Колко процента горница направи от УНИПАК, ЗАЩОТО МОИТЕ СА НАД 300
                      Поздравления тогава, щом си ги навъртял от дивиденти, но там вече дивидент - йок. Не те виждам как ще ги продаваш обаче ...Там с 200 хартии цената се кърти двойно ... обаче надолу
                      А Бедо нямам. Имам Краси, но козметично. Да сме уважителни все пак - скоро беше ден на космонавтиката, а и с моето тегло винаги може да се слезе от ракетата, ако не улучи космоса. А от унипак чакай да сметна - 500 взети на 1,5, продадени на средно над 7, дава 500*(1,5-7)= -2750 ориентировъчно. Слабичко е, наистина. Можеше да е много по-добре, Подобно се прецаках на бтк някога. Купих малко на 1,80 или 1,60 беше (нямаше време да го мисля в аукциона) ит.н. Затова да не те учуди че знака е минус пред числото. Означава, че съм се прецакало с пропуснати ползи. Обичам да смятам наобратно с отрицателни числа също, ако може и с трансцендентни и имагинерни. Мъча се да имитирам пол дирак, но по-добре да не го знаеш него. Не е от прецаканите на бфб.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• В EU мечките ги шибат яко. Май е време и тукашните мечки да получат анално удоволствие

Коментар

• Колко си глупава, за да не знаеш , че това че за мен примерно 15-20000 не са кеш и са по сметките ми, може за тебе да е богатство и мечта.Досега един път не си писала купих това и изкарах толкова...Все подсмърчаш на чужди инвестиции, завиждаш и ривеш
                          Без риск няма печалба, а и зависта с нищо не ти помага

Коментар

Прецаканке кажи си прогнозата за СОФИКС след 1 година- да не прогнозираш и ти като ПЕКА Софикс 0 .
                            Пешо млекаря това ли е прогнозирал?
                            Не се учудвам, че е бегал от борсата
                            Ми то едно химко не стана 0 от толкова години. Без фундамент. Цялата теория на този измамник, д-р Каро я унищожава с два-три реда в Теорията на "чистата" хартия ! )))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ти много лъжеш и ти нямам вяра, ама я кажи от къде са ти дивидентите, да не би да чакаш от Бедо и Краси.Колко процента горница направи от УНИПАК, ЗАЩОТО МОИТЕ СА НАД 300

Коментар

Прецаканката и тя има , а и с гуми се е заредила
                                Ами нали сам казваш, че нямам кеш Ако нямаш едното трябва да имаш другото. Ама че си и ти, г-жа Марсо ти е сплеснала мозъка
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X