IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Яко си го захапала Кирето
    Ами понеже не се усеща (и колкото да му покажа), как сам се издава, като ни послъгва тука и ни третира като цаца
    Айде, щом сме го измъчили, ще му дадем почивка
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Първо - за унипак глупости не съм писало, освен това, че му гледах на кафе, така да се каже. С добри спомени съм
        Второ - много те яде отвътре като пишем за унипак, да не би да си зaбравил някоя хартия задния джоб, я си провери портфейла, дали си кеширал всичките велпапета
        А мои акции както вече ти казах там нямам, така, че нямам и за какво да крия Много съм доволно, че ги нямам даже
        Яко си го захапала Кирето

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Сега се върни в темата и виж колко глупости писахте за Унипак, ти все на дъното купуваш нали, а една прогноза не си направила и си криеш мижавите акции
          Първо - за унипак глупости не съм писало, освен това, че му гледах на кафе, така да се каже. С добри спомени съм
          Второ - много те яде отвътре като пишем за унипак, да не би да си зaбравил някоя хартия задния джоб, я си провери портфейла, дали си кеширал всичките велпапета
          А мои акции както вече ти казах там нямам, така, че нямам и за какво да крия Много съм доволно, че ги нямам даже
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Чакам да си пишеш гениалните инвестиции - порфеил- нали не си тролка- аз си посочих моите

Коментар

• Сега се върни в темата и виж колко глупости писахте за Унипак, ти все на дъното купуваш нали, а една прогноза не си направила и си криеш мижавите акции

Коментар

Пак глупости- Когато хвалех Унипак то беше на 3 лева и вие го ругаехте и после купихте.Когато продадох нямаше нужда от хвалене- имаше купувачи.Може и да съм сбъркал- това в тебе може да не е дракон, а прасе.Абе стах те е много и се мъчиш да си го изкараш на другите.Ти да не си друг ник на ПЕКА- можеш да го извикаш- да видим сега какви ще му са прогнозите.., защото тебе те е страх да направиш
                Не сме ругаели бе Киро, само ругатни са ти в главата. Ти го запукува от 3 кинта надолу и дори скачаше като петле, като стана 2 лв, после гледаше като тръба, като го изкупихме на 1,50
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Тук едни смешници много ще се крият след време- кажи си Прецаканке кои други шитове имаш да се сравним след време.При Бедо и Банев взе ли.За сведение ИХЛБЛ и Доверие купувах на 0.80, ама вие нали сте велики, за вас това сигурно е много скъпо.Виж при Краси - Космоса за Прецаканката все е евтино

Коментар

Поздравления тогава, щом си ги навъртял от дивиденти, но там вече дивидент - йок. Не те виждам как ще ги продаваш обаче ...Там с 200 хартии цената се кърти двойно ... обаче надолу
                    А Бедо нямам. Имам Краси, но козметично. Да сме уважителни все пак - скоро беше ден на космонавтиката, а и с моето тегло винаги може да се слезе от ракетата, ако не улучи космоса. А от унипак чакай да сметна - 500 взети на 1,5, продадени на средно над 7, дава 500*(1,5-7)= -2750 ориентировъчно. Слабичко е, наистина. Можеше да е много по-добре, Подобно се прецаках на бтк някога. Купих малко на 1,80 или 1,60 беше (нямаше време да го мисля в аукциона) ит.н. Затова да не те учуди че знака е минус пред числото. Означава, че съм се прецакало с пропуснати ползи. Обичам да смятам наобратно с отрицателни числа също, ако може и с трансцендентни и имагинерни. Мъча се да имитирам пол дирак, но по-добре да не го знаеш него. Не е от прецаканите на бфб.
                    Ха ха ха
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Абе ти много се излагаш- да не би шита ти на Краси да е по- добро дружество от Унипак, въпреки спада на показателите му...Не знам какви са ти критериите и подготовката, но доста издишаш в преценките.Кажи сега кога ще направиш публично една прогноза

Коментар

• Кирето е шампион. Он загуба не знае. Троши кинти та си еВало мамата

Кире, кажи си!

Шегичка

Коментар

• Първоначално изпратено от Борсов играч Разгледай мнение
                          А дали наистина го е направил
                          Да си призная имам си моите сериозни съмнения, че не го е направил Но да не я гледаме кировата кошница. С това ушиване в доверие, ихлбл и тем подобни "холдинги" дано е щастлив да има двоен профит. (това може би ще значи че Софи Марсо ще е с двоен и половина)
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Пак глупости- Когато хвалех Унипак то беше на 3 лева и вие го ругаехте и после купихте.Когато продадох нямаше нужда от хвалене- имаше купувачи.Може и да съм сбъркал- това в тебе може да не е дракон, а прасе.Абе стах те е много и се мъчиш да си го изкараш на другите.Ти да не си друг ник на ПЕКА- можеш да го извикаш- да видим сега какви ще му са прогнозите.., защото тебе те е страх да направиш

Коментар

Никога съм нямал 10000 ти много си фантазираш.
                              Е извинявай тогава, мислех че онези 300 лв които каза, че си спечелил са от дивиденти в унипак. Цифрата която си написал е 300, не ми се вярваше да са само 300 лв от капиталова печалба - мизерно ми се стори просто, особено за онова писане в тамошната темата и с хвалебствията за якото дружество, с което ни "радваше" Яко беше като се набалончваше хартията
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

...Я кажи готино ли ти е сега да дишаш, като си изхвърлил унипака на небесни котировки кеф - а !?
                                А дали наистина го е направил

Коментар

Working...
                                X