If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо никъде няма да пада. Нито в Европа, нито в щатско, нито в Русия. Оставете го Равновесие с неговите апокалиптични прогнози. На него все танкове и МИГ-ове му се привиждат.
Хаващам се на бас, че в края на гоидната СОФИКС ще е над 700, ДАУ над 17000 а ДАКС над 10000
Специално за софикса - напълно е възможно, но само при едно условие, което няма да ти хареса
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Нищо никъде няма да пада. Нито в Европа, нито в щатско, нито в Русия. Оставете го Равновесие с неговите апокалиптични прогнози. На него все танкове и МИГ-ове му се привиждат.
Хаващам се на бас, че в края на гоидната СОФИКС ще е над 700, ДАУ над 17000 а ДАКС над 10000
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Персоналното следене е в твоята/вашата компетенция, аз просто следя темата.
Няма преебали се. Както каза Монти, имат по 5-6 портфейла за всяка ситуация. Един с къси, друг с дълги, трети дългосрочен, четвърти спекулативен......въобще Бъфет е аматьор в сравнение с тях.
+1
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Не , просто преди дни беше споделил че си продал заради напрежението .
А иначе това е положително с разделението на портфейлите , банките практикуват така .
Казват му класификация на активите , с оглед преоценките им по МСС .
Продадох си спекуалтивния пакет Хим, за да вляза по-ниско, в случая с 5 стотинки, краста ми е. С дългосрочния пакет Хим не мога да си позволя такива маневри и там си трая и понеже не ми се дават обяснения кое, как, защо, по принцип коментирам играта на дребно със спекулата.
Коментар