Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениене е важно дали е компетентен - той нали е политик, не е експерт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГледах интервютата му при Кеворкян и Сашо Диков където здраво го харзулнаха с
неудобни въпроси ,че чак се изложи.Струва ми се ,че е некомпетентен може би затова
го лансират някой кръгове,зад гърба му ще си въртят далаверата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо няма значение какво или как говори даден политик. Те всичките лъжат като дърти цигани. А в харченето няма нищо лошо - ще се стимулира икономиката. Да вземат от тези които имат, с някои изключения и да дава на тези които нямат. Какъв по-добър начин българската икономика да дръпне силно. И няма никакъв багаж, никаква котва която да го дърпа назад. Свободен е да прави каквото иска и когато иска.
неудобни въпроси ,че чак се изложи.Струва ми се ,че е некомпетентен може би затова
го лансират някой кръгове,зад гърба му ще си въртят далаверата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение?
Кой е Марин Маринов?
Важното е, да не е известен.
Никой не е, не сте го чували, но точно той ни трябва! Аз съм за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпоред теб кой заслужава и трябва да е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТоя иска цялата власт веднага,което означава дестабилизация на страната в
близките 3-4 месеца избори,простотии,харчотене на пари,много революционно
настроен ми изглежда и голям демагог,каквото искаш да чуеш това ти говори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТоя иска цялата власт веднага,което означава дестабилизация на страната в
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБареков, без Цензура - най-добрите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВожде пази си сапа някой див бизон да не го настъпи или сгризе,какво ще правят
после обожателките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТашуняк, одъртя вече майка, вземи си тури в дисагите една опаковка трибестан, да не те приказват после обожателкитеХем и на завалиите от фармата ще направиш оборотец, че те живи-умрели
Иначе приятно прекарване на морето. Ако си планирал четиримесечен релакс тур мога само благородно да ти завиждам.За морето мерси.Остава само да има мобилен нет където съм да хвърлям по едно око на борсичката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпоред теб кой заслужава и трябва да е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеЕто колко е важно кой е и кой ще е на власт.
Коментар
Коментар