IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Усеща се пак интерес за покупки на БФБ.. Редят се разни кандидати за евтини акции, но няма кой да дава на бида и се налага качване на мизата. От другата седмица мисля още по-отчетливо ще се усети надмощие на търсенето и в някъв следващ момент ще има пак и блъскане на входа Който свари, ще натовари, а повечето ще си останат само с дращенето по форумите и облизване под лозата с киселото грозде

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Срамота Азия и Европа зелени,а тук човек не може да определи боичката.
      Ето колко е важно кой е и кой ще е на власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Минаха 30мин без сделка. 50 минути ли беше рекорда
        Срамота Азия и Европа зелени,а тук човек не може да определи боичката.

Коментар

• Минаха 30мин без сделка. 50 минути ли беше рекорда

Коментар

• Пощенска банка има нови собственици

контролният пакет акции е притежание на едни от най-големите и стабилни инвестиционни фондове от САЩ

наблюдавам ви гн и ще ви сека как е фундамента
            Last edited by the architect; 22.05.2014, 11:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Абе да ти кажа доста съм убав и сега.Като по млад бях още по убав.Сега пък като се прибрах в БГ-то за да изкарам 4 месеца почти на морето ако знаеш колко обожателки имам .Събирам си сега приятелите да организираме сезона.Плаж море вълни и други убави работки.
              Ташуняк, одъртя вече майка, вземи си тури в дисагите една опаковка трибестан, да не те приказват после обожателките Хем и на завалиите от фармата ще направиш оборотец, че те живи-умрели

Иначе приятно прекарване на морето. Ако си планирал четиримесечен релакс тур мога само благородно да ти завиждам

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                някой натисна цената на Спиди сериозно надолу
                Ъ, то това е пълен дирижабъл на 23.

Не е препоръка.

Коментар

• някой натисна цената на Спиди сериозно надолу

Коментар

Абе да ти кажа доста съм убав и сега.Като по млад бях още по убав.Сега пък като се прибрах в БГ-то за да изкарам 4 месеца почти на морето ако знаеш колко обожателки имам .Събирам си сега приятелите да организираме сезона.Плаж море вълни и други убави работки.
                    Вожде пази си сапа някой див бизон да не го настъпи или сгризе,какво ще правят
                    после обожателките.

Коментар

• Тъй като често някой форумхолици си ги мерят на думи, ето една възможност за малко по-реална изява: BG Racing 2014

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                        Ейййй песимисти - стига сте подливали вода на индекса на хартиите Искате да го хързулвате ли ?
                        Ами ша са пързулка като пишмян оптимистите изхарчиха паричките и сега с кво да купуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Ко се хилиш ве Ташуняк, ти да не си много хубав

Коментар

• Ейййй песимисти - стига сте подливали вода на индекса на хартиите Искате да го хързулвате ли ?

Коментар

Много динамична и интересна търговия днес хиххихихи
                              Ко се хилиш ве Ташуняк, ти да не си много хубав

Коментар

• Много динамична и интересна търговия днес хиххихихи

Коментар

Working...
                                X