IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    Играчи, виждате ли какво става, когато оставката започва да става реалност?? Е сега ще видите борса през крив макарон, като дойде ново ГРОБ-ско иго!
    За съжаление си прав.
    Дано страховете не се сбъднат, защото този път няма никакви финансови буфери, ГЕРБ ги опоскаха като за последно и хвърлиха оставка. И те самите не очакваха, че може да се върнат на власт толкова скоро и не прецениха поскането.

Коментар

• малко конкретен фундаментален анализ -
      мисля, че чуждите играчи които навлязоха на борсата последната година и половина решиха да калкулират щото преценяват, че риска (политически и икономически) вече е прекалено голям спрямо потенциала за растеж.. въпреки трупаните дефицити в бюджета, НЕК, БЕХ, НОИ, НЗОК, БДЖ, и къде ли още не, те бяха склонни да държат докато борсата растеше а и поради възстановяването на ЕС и излизане от рецесия, и от спасителни програми, и то на периферията конкретно (в която и ние влизаме)..
      също си затвориха очите и за спрените програми Околна среда и Регионално развитие (съвсем лек спад когато спряха втората)..
      щом обаче партии като ДПС и БСП който не биха пуснали кокала за нищо на света, излизат със становище, че ще има избори, значи картината вероятно излиза извън контрол.. вероятно инвеститорите тълкуват подобна позиция като -"след нас ако ще и потоп"...
      лично мнение на пишещия.. имам акции и не смята да продавам..

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
        Хайде на хайрлия да е

http://www.blitz.bg/news/article/272034
        Ами заради такива и други хубави новини цените "падат" - понеже мераклите са купуват се увеличават.......сега събарят цените с 20%, после ще купуват на +100-200% понеже няма да имат друг шанс

Коментар

• Играчи, виждате ли какво става, когато оставката започва да става реалност?? Е сега ще видите борса през крив макарон, като дойде ново ГРОБ-ско иго!
          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
            Най накрая БФБ ще се повлияе от международното положение.
            Да се радваме на лошото време защото след него идва хубаво !

Коментар

Хайде на хайрлия да е

Най накрая БФБ ще се повлияе от международното положение.

Коментар

Хайде на хайрлия да е

Това е прекрасна новина. Браво!

Коментар

• Къде останаха специалистите на графики? Това 4месечно дъно ли ще го броим на Софка или продължаваме да дълбаем.

Коментар

• Пичове , ако някой не знае какво става и какво да направи , по-добре е да си затвори платформата , излезе навън и мушне една биричка .Определено в понеделник ще има друга визия на нещата .
                    Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Хайде на хайрлия да е

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Правилно, това е целта на упражнението.
                        И колкото по-малко са свързани и по голям е лага - толкова по добре.
                        Аз сега съм 44/56 - не в полза на бфб.
                        При тебе ?
                        20/80 - ФМ/БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          малиии всичко ми е червено на БФБ, а отвън всичко ми е зеленко - радвам се че диверсифицирах
                          Правилно, това е целта на упражнението.
                          И колкото по-малко са свързани и по голям е лага - толкова по добре.
                          Аз сега съм 44/56 - не в полза на бфб.
                          При тебе ?

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
                            Скивайте какво става.
                            http://money.cnn.com/data/premarket/
                            какво да става продаваме и идваме с кеш-а на бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                              Хима на 17 лв. за брой артия, а Еврохолда за 9 лв. пак на бройка. Ако някой е зорлия още сега мога да им ги продам на тези цени. Така и така след 2-3 години ще ги купват на подбни нива, що трябва да чакат толкова време.
                              Това е мнение на уважаван съфорумец !

Коментар

• Скивайте какво става.
                                http://money.cnn.com/data/premarket/

Коментар

Working...
                                X