If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май ги разбираш нещата! Защо ли толкова пари се правят от късите на други пазари?
Защо мислиш че се правят пари от къси на чужди пазари. Средно шортения фрий флоут в САЩ е обикновено под 2% аз лично най-високия процент щорт интерес който съм виждал в обичайна ситуация е около 30% от фрий флоута. Което означава, че реално дълги към къси са 50/1 в полза на дългите.
Ей, рипна Софка с 2% нагоре и вече сън не ви лови
Не мога да разбера само, що седите и се лъжете един-друг в таз тема колко процента ще е ръста при положение, че той не зависи от нас. Пределно е ясно, че в тоз форум, всички сме се назобали с хартии когато е трябвало и чакаме да дойде някой да му ги връчим
Може и да сме се назобали, ама това не означава, че няма да се назобаме още
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
това твое изречение: "просто пиб го определям, като пъти по безрисков" ми припомня на онзи дето започнал с 20 лв. на борсата и всеки месец вкарвал по 1000 лв. свежи пари и накрая като теглил чертата разбрал, че за 2006-2007 г. е реализирал доходност 20 пъти спрямо първоначалната си инвестиция или 2000%
сигурно асоциацията ми е за "пъти"-то което ползвате
Това е силата на думите ) моят смисъл на пъти е друг, просто подчертавам, какво предпочитам, а един дол дренки ) че обикновенно вървят заедно нагоре и избирам това за което според мен ще чуя по малко негативни неща, все как групата не е малка, може доста истини да се напишат, друг е въпроса как ще се отиграят
това твое изречение: "просто пиб го определям, като пъти по безрисков" ми припомня на онзи дето започнал с 20 лв. на борсата и всеки месец вкарвал по 1000 лв. свежи пари и накрая като теглил чертата разбрал, че за 2006-2007 г. е реализирал доходност 20 пъти спрямо първоначалната си инвестиция или 2000%
сигурно асоциацията ми е за "пъти"-то което ползвате
Коментар