IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам чувство, че някой си тегли инвестицията от Турция и я намества при нас
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
      Май ги разбираш нещата! Защо ли толкова пари се правят от късите на други пазари?
      Защо мислиш че се правят пари от къси на чужди пазари. Средно шортения фрий флоут в САЩ е обикновено под 2% аз лично най-високия процент щорт интерес който съм виждал в обичайна ситуация е около 30% от фрий флоута. Което означава, че реално дълги към къси са 50/1 в полза на дългите.

Коментар

• Голям бой, голямо чудо!

Биците нямат спирачки!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Щеше да си загубиш парите
          Май ги разбираш нещата! Защо ли толкова пари се правят от късите на други пазари?

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
            Ех, ако работеше механизмът на късите продажби
            Щеше да си загубиш парите

Коментар

• Ех, ако работеше механизмът на късите продажби

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Еле ако се отвърже някой лев и от Петроля, късаме синЖира!
                Добро утро! И аз мисля така.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                  Може и да сме се назобали, ама това не означава, че няма да се назобаме още
                  Еле ако се отвърже някой лев и от Петроля, късаме синЖира!

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    Ей, рипна Софка с 2% нагоре и вече сън не ви лови
                    Не мога да разбера само, що седите и се лъжете един-друг в таз тема колко процента ще е ръста при положение, че той не зависи от нас. Пределно е ясно, че в тоз форум, всички сме се назобали с хартии когато е трябвало и чакаме да дойде някой да му ги връчим
                    Може и да сме се назобали, ама това не означава, че няма да се назобаме още
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                      това твое изречение: "просто пиб го определям, като пъти по безрисков" ми припомня на онзи дето започнал с 20 лв. на борсата и всеки месец вкарвал по 1000 лв. свежи пари и накрая като теглил чертата разбрал, че за 2006-2007 г. е реализирал доходност 20 пъти спрямо първоначалната си инвестиция или 2000%

сигурно асоциацията ми е за "пъти"-то което ползвате
                      Това е силата на думите ) моят смисъл на пъти е друг, просто подчертавам, какво предпочитам, а един дол дренки ) че обикновенно вървят заедно нагоре и избирам това за което според мен ще чуя по малко негативни неща, все как групата не е малка, може доста истини да се напишат, друг е въпроса как ще се отиграят
                      Last edited by al4en; 08.01.2014, 09:21.

Коментар

• Пак не спиш

Коментар

• Добро утро!
                          Вчера беше хубав ден за БФБ и за нас!
                          Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Ако тека ти звучи, тека да бъде
                            това твое изречение: "просто пиб го определям, като пъти по безрисков" ми припомня на онзи дето започнал с 20 лв. на борсата и всеки месец вкарвал по 1000 лв. свежи пари и накрая като теглил чертата разбрал, че за 2006-2007 г. е реализирал доходност 20 пъти спрямо първоначалната си инвестиция или 2000%

сигурно асоциацията ми е за "пъти"-то което ползвате

Коментар

• Ако всички мислим еднакво пазар няма да има От мен лека

П,с. Да не се забравя стадото винаги бърка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                аз предпочитам ЦКБ пред ПИБ, ама кой да знае как ще се развият нещата
                                ЦКБто е като шавлива мома.
                                Всички обичат шавливите моми, дори и админа.
                                А който им разбира-той е на голям кяр.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X