IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнение
    Тогава бизнес цикъла беше друг. Сега тепърва навлизаме в същия бизнес цикъл.
    Сигурен ли си - в България още не растем, имаме дефлация, безработицата си стои висока, инвестициите и кредитите буксуват. Аз не виждам промяна що се отнася до България. Само където се оказа че сме и в изборна година.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      За последния 1 месец има само една печеливша акция в Софикс - МСХ

7 компании падат под 7% включително и БТХ

останалите падат между 9 и 12%

Това на мен си ми прилича на корекция. Всъщност не само си прилича то е корекция. Въпроса е колко ще задълбае.
      Това е шум. Шум на пари

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Равния, ние не търгуваме Софикс, а отделни компании. Другото важно нещо е, че БТН и Атера тежат твърде много в Софикс, откъдето идват и визираните от теб цифри. За мен лично и двете не представляват интерес, освен ако не минава някой огромен пакет надолЕ и да си взема малко за спекула.

Вчера на аукциона се показа ,че ще се търсят 30 К на 2,05 в ХИМ и днес се видя как го изнудиха.... купувача ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Равния, ние не търгуваме Софикс, а отделни компании. Другото важно нещо е, че БТН и Атера тежат твърде много в Софикс, откъдето идват и визираните от теб цифри. За мен лично и двете не представляват интерес, освен ако не минава някой огромен пакет надолЕ и да си взема малко за спекула.
          За последния 1 месец има само една печеливша акция в Софикс - МСХ

7 компании падат под 7% включително и БТХ

останалите падат между 9 и 12%

Това на мен си ми прилича на корекция. Всъщност не само си прилича то е корекция. Въпроса е колко ще задълбае.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            Равновесие, пич с тези лихви за каква корекция говориш
            Глобалната монетарна политика е печатане на пари до дупка Като дойде времето, корекцията ще е глобална и то стил 30-те
            Такива корекции вече няма да има!

Коментар

Ъхъ, така говореха заклетите оптимисти и 2007 и 2008 и 2010
              Тогава бизнес цикъла беше друг. Сега тепърва навлизаме в същия бизнес цикъл.

Коментар

По принцип се учи в математика за трети или четвърти клас, не съм сигурен точно
                Не се опитвай да ме минаваш с дребни фатки .

Коментар

Ами имаше събития, които вече не са актуални - Украйна, сега и ново около нови избори. Все събития с моментен характер. Какво правиме като ги изживеем?

Да ти кажа ли ФОСТАТА за всички които продадоха и чакат да купят по-евтино!
                  Ъхъ, така говореха заклетите оптимисти и 2007 и 2008 и 2010

Коментар

Мдааа, 1% дефлация ли е по-зле или 10-20-30% вероятна корекция
                    Равновесие, пич с тези лихви за каква корекция говориш
                    Глобалната монетарна политика е печатане на пари до дупка Като дойде времето, корекцията ще е глобална и то стил 30-те

Коментар

Локалния връх на софикс е 625 в момента е 578. Ти на какъв спад му казваш корекция защото вече си е 7,5 % от върха. Още 12,5 % надолу и вече влиза в мечи пазар, ти още няма да си разбрал че има корекция
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

както вече казах вече сме почти 10% надолу.
                        Ами имаше събития, които вече не са актуални - Украйна, сега и ново около нови избори. Все събития с моментен характер. Какво правиме като ги изживеем?

Да ти кажа ли ФОСТАТА за всички които продадоха и чакат да купят по-евтино!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                          Това в коя книжка си го чел ?
                          По принцип се учи в математика за трети или четвърти клас, не съм сигурен точно

Коментар

Локалния връх на софикс е 625 в момента е 578. Ти на какъв спад му казваш корекция защото вече си е 7,5 % от върха. Още 12,5 % надолу и вече влиза в мечи пазар, ти още няма да си разбрал че има корекция
                            Това в коя книжка си го чел ?

Коментар

Вероятна корекция и на баба ти фарчилото
                              както вече казах вече сме почти 10% надолу.

Коментар

Мдааа, 1% дефлация ли е по-зле или 10-20-30% вероятна корекция
                                Вероятна корекция и на баба ти фарчилото

Коментар

Working...
                                X