Първоначално изпратено от Bull Market
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа последния 1 месец има само една печеливша акция в Софикс - МСХ
7 компании падат под 7% включително и БТХ
останалите падат между 9 и 12%
Това на мен си ми прилича на корекция. Всъщност не само си прилича то е корекция. Въпроса е колко ще задълбае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРавния, ние не търгуваме Софикс, а отделни компании. Другото важно нещо е, че БТН и Атера тежат твърде много в Софикс, откъдето идват и визираните от теб цифри. За мен лично и двете не представляват интерес, освен ако не минава някой огромен пакет надолЕ и да си взема малко за спекула.
Вчера на аукциона се показа ,че ще се търсят 30 К на 2,05 в ХИМ и днес се видя как го изнудиха.... купувача ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРавния, ние не търгуваме Софикс, а отделни компании. Другото важно нещо е, че БТН и Атера тежат твърде много в Софикс, откъдето идват и визираните от теб цифри. За мен лично и двете не представляват интерес, освен ако не минава някой огромен пакет надолЕ и да си взема малко за спекула.
7 компании падат под 7% включително и БТХ
останалите падат между 9 и 12%
Това на мен си ми прилича на корекция. Всъщност не само си прилича то е корекция. Въпроса е колко ще задълбае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеРавновесие, пич с тези лихви за каква корекция говориш
Глобалната монетарна политика е печатане на пари до дупкаКато дойде времето, корекцията ще е глобална и то стил 30-те
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЪхъ, така говореха заклетите оптимисти и 2007 и 2008 и 2010
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо принцип се учи в математика за трети или четвърти клас, не съм сигурен точно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнениеАми имаше събития, които вече не са актуални - Украйна, сега и ново около нови избори. Все събития с моментен характер. Какво правиме като ги изживеем?
Да ти кажа ли ФОСТАТА за всички които продадоха и чакат да купят по-евтино!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМдааа, 1% дефлация ли е по-зле или 10-20-30% вероятна корекция
Глобалната монетарна политика е печатане на пари до дупкаКато дойде времето, корекцията ще е глобална и то стил 30-те
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЛокалния връх на софикс е 625 в момента е 578. Ти на какъв спад му казваш корекциязащото вече си е 7,5 % от върха. Още 12,5 % надолу и вече влиза в мечи пазар, ти още няма да си разбрал че има корекция
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениекакто вече казах вече сме почти 10% надолу.
Да ти кажа ли ФОСТАТА за всички които продадоха и чакат да купят по-евтино!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеТова в коя книжка си го чел ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЛокалния връх на софикс е 625 в момента е 578. Ти на какъв спад му казваш корекциязащото вече си е 7,5 % от върха. Още 12,5 % надолу и вече влиза в мечи пазар, ти още няма да си разбрал че има корекция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнениеВероятна корекция и на баба ти фарчилото
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМдааа, 1% дефлация ли е по-зле или 10-20-30% вероятна корекция
Коментар
Коментар