IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Само мога да ви посъветвам приятелски, ако се доближат цените поне да ги смените за Евроинса.Разбира се не е препоръка за нищо..
    Аз съм малко по-спокоен защото съм на БФБ от няма и година, и средната ми цена при Еврхолд ми е левче. Може и да не се вдигне, ама си мисля че под лев няма да падне. Докато повечето дето са купували преди 3-4 години сигурно средната им е 2-3 лв. че и повече и чакат ако не на печалба, то поне на по-малка загуба да продадат. За мен това е и едно от обясненията цената да е такава, защото никой не иска да продава на тези нива.
    Ще поживеем и ще видим
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
      Даа..И аз чакам на холда вече четвърта година /може и повече да са/. Другите неща от преди 4 години скочиха двойно и продавах. Това нещо дори почва да задълбава.
      Доста е куц "холда". Една от хартиите, които съм си забранил да търгувам именно заради трайното заораване. Има къде къде по-добри позиции.

Коментар

• Само мога да ви посъветвам приятелски, ако се доближат цените поне да ги смените за Евроинса.Разбира се не е препоръка за нищо..

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
          Даа..И аз чакам на холда вече четвърта година /може и повече да са/. Другите неща от преди 4 години скочиха двойно и продавах. Това нещо дори почва да задълбава.
          Ще дойде и нашата спокойно. Сега ни се смеят, после ние ще се смеем.

Коментар

• Даа..И аз чакам на холда вече четвърта година /може и повече да са/. Другите неща от преди 4 години скочиха двойно и продавах. Това нещо дори почва да задълбава.
            Алуминиеви радиатори

Коментар

• Днес лъха на оптимизъм...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Смееш се, ама като ти кажа че днес ще ти върна само половината от парите ще ти змръзне усмивката

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                  Както пее моя приятел Валдес - Холдингът е символ власт !

Луд си Жоре!
                  Едно такова неповторимо настроение внасяш.
                  Кажи на колко ще им продаваме Холдингите......
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ама Жоре то тези факти само ти ги видя
                    Last edited by Kiro; 12.06.2014, 13:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Жоре, защо махна ГЕРБ- нали се връщате на власт и ще вдигате Борсата
                      Влатта в ГЕРБ и вдигането на БФБ вече са факт, затова сега е време да подкрепим Холдинга !

Коментар

• Жоре, защо махна ГЕРБ- нали се връщате на власт и ще вдигате Борсата

Коментар

• Много циганско тука

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Честит нов аватар Жоре!
                            Както пее моя приятел Валдес - Холдингът е символ власт !

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                              Още са млади телета и не смеят да си вирят рогата. Но след някои и друг месец, като се охранят и заякнат, глей кво става
                              Честит нов аватар Жоре!
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Още са млади телета и не смеят да си вирят рогата. Но след някои и друг месец, като се охранят и заякнат, глей кво става

Коментар

Working...
                                X