IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове горе главата!
    Нещата ще се оправят само трябва да вярваме в доброто!!!

Успех на всички!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      И каква е ситуацията......
      Глад и мизерия ни чака зимата.В провинцията народа оскотя войни,скандал след
      скандал в държавата и дъжд много дъжд,направо бедствие.Нищо не върви реколтата
      половината е помляха градушките,строителството стои и чака дъжда да спре,туризма
      и той стагнира от лошото време и на всичко това избори.Хората са отчаяни и вино
      няма да има,защото лозята заминават.

Коментар

Ами мен си ме притеснява случващото се между Пеевски и Василев

Но това си е лично мнемие! Не е препоръка!

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
          На фона на сегашната ситуация ми се вижда доста по рисковано да се влиза в Петрол - но ти си знаеш!

Не е препоръка! Успех!

Коментар

В много голяма грешка си.....
            не исках да го пиша...
            тим акциите ще се възстановят чак другата година а петрол до месец ,два.....прави петарка и нещо
            правиш ли разлика...бързам да не остана на сухо...
            Излизането на новината ,че увеличението ще е успешно и акцията ще литне...
            А за ТИМ позициите това не може да се каже....ще ги купувам края на есента....
            защо дърпаш баба меца за опашката....
            тук сме се събрали да се оплакваме и аз като всеки българин се наредих в строя да псувам държава ,народ и правителство....

Не е препоръка.....

На фона на сегашната ситуация ми се вижда доста по рисковано да се влиза в Петрол - но ти си знаеш!

Не е препоръка! Успех!

Коментар

Жорето да вземе да работи по демограФския проблем
              Точно това правя впрочем
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Жорето е в ликвидна криза в момента - къща строи, ремонт в тях прави...............
                Имам двама други убавци, дето ми даваха пари при резкия скок, но тогава им обясних, че това не е мандра и ги отказах. Ако обаче наистина спадът се окаже по-сериозен ще намажем.
                Жорето да вземе да работи по демограФския проблем а и тъщата ще си има забавление и няма да се сеща за паричките.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  По ирония на съдбата ти най-много викаше дявола, а пък той ще опостуши най-много
                  твоите позиции,а ТИМчетата те са тарикати,малко нагоре,малко надолу никой
                  не ги сочи назидателно с пръст.

В много голяма грешка си.....
                  не исках да го пиша...
                  тим акциите ще се възстановят чак другата година а петрол до месец ,два.....прави петарка и нещо
                  правиш ли разлика...бързам да не остана на сухо...
                  Излизането на новината ,че увеличението ще е успешно и акцията ще литне...
                  А за ТИМ позициите това не може да се каже....ще ги купувам края на есента....
                  защо дърпаш баба меца за опашката....
                  тук сме се събрали да се оплакваме и аз като всеки българин се наредих в строя да псувам държава ,народ и правителство....

Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                    Жорето нема два лева да се обръсне Добре че 15% ми даде пари миналата седмица да си оправя репата, че иначе......

Споко...не е важно да имаш пари...важно е да имаш богати приятели.,.....

Коментар

здравей,
                      петрол го въртя от пет години...спекулативно...сега вече не...
                      бях поизлезнал към 4,40 на 60 % и сега пак влизам но май беше много рано......
                      като гледам какъв страх почна да се заформя....в някой позиции...
                      нещо подобно на твойто влизане в ХИМ на 2,05 ....уж много добро ,но не чак толкова....
                      По ирония на съдбата ти най-много викаше дявола, а пък той ще опостуши най-много
                      твоите позиции,а ТИМчетата те са тарикати,малко нагоре,малко надолу никой
                      не ги сочи назидателно с пръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Жорето ли ще те спонсорира?
                        Жорето е в ликвидна криза в момента - къща строи, ремонт в тях прави...............
                        Имам двама други убавци, дето ми даваха пари при резкия скок, но тогава им обясних, че това не е мандра и ги отказах. Ако обаче наистина спадът се окаже по-сериозен ще намажем.
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                          Жорето нема два лева да се обръсне Добре че 15% ми даде пари миналата седмица да си оправя репата, че иначе......
                          Абе кво стана с парите на тъщата?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Еми то не може всички да хващаме дъната
                              А иначе си вървя там по план - на 10% спад си добавям. С последните си пари ще купя на около 1,80 и това е. При евентуален по-голям спад, съм уредил помощ от приятел

Коментар

нещо подобно на твойто влизане в ХИМ на 2,05 ....уж много добро ,но не чак толкова....
                                Еми то не може всички да хващаме дъната
                                А иначе си вървя там по план - на 10% спад си добавям. С последните си пари ще купя на около 1,80 и това е. При евентуален по-голям спад, съм уредил помощ от приятел
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X