If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Глад и мизерия ни чака зимата.В провинцията народа оскотя войни,скандал след
скандал в държавата и дъжд много дъжд,направо бедствие.Нищо не върви реколтата
половината е помляха градушките,строителството стои и чака дъжда да спре,туризма
и той стагнира от лошото време и на всичко това избори.Хората са отчаяни и вино
няма да има,защото лозята заминават.
В много голяма грешка си.....
не исках да го пиша...
тим акциите ще се възстановят чак другата година а петрол до месец ,два.....прави петарка и нещо
правиш ли разлика...бързам да не остана на сухо...
Излизането на новината ,че увеличението ще е успешно и акцията ще литне...
А за ТИМ позициите това не може да се каже....ще ги купувам края на есента....
защо дърпаш баба меца за опашката....
тук сме се събрали да се оплакваме и аз като всеки българин се наредих в строя да псувам държава ,народ и правителство....
Не е препоръка.....
На фона на сегашната ситуация ми се вижда доста по рисковано да се влиза в Петрол - но ти си знаеш!
Жорето е в ликвидна криза в момента - къща строи, ремонт в тях прави...............
Имам двама други убавци, дето ми даваха пари при резкия скок, но тогава им обясних, че това не е мандра и ги отказах. Ако обаче наистина спадът се окаже по-сериозен ще намажем.
Жорето да вземе да работи по демограФския проблем а и тъщата ще си има забавление и няма да се сеща за паричките.....
По ирония на съдбата ти най-много викаше дявола, а пък той ще опостуши най-много
твоите позиции,а ТИМчетата те са тарикати,малко нагоре,малко надолу никой
не ги сочи назидателно с пръст.
В много голяма грешка си.....
не исках да го пиша...
тим акциите ще се възстановят чак другата година а петрол до месец ,два.....прави петарка и нещо
правиш ли разлика...бързам да не остана на сухо...
Излизането на новината ,че увеличението ще е успешно и акцията ще литне...
А за ТИМ позициите това не може да се каже....ще ги купувам края на есента....
защо дърпаш баба меца за опашката....
тук сме се събрали да се оплакваме и аз като всеки българин се наредих в строя да псувам държава ,народ и правителство....
здравей,
петрол го въртя от пет години...спекулативно...сега вече не...
бях поизлезнал към 4,40 на 60 % и сега пак влизам но май беше много рано......
като гледам какъв страх почна да се заформя....в някой позиции...
нещо подобно на твойто влизане в ХИМ на 2,05 ....уж много добро ,но не чак толкова....
По ирония на съдбата ти най-много викаше дявола, а пък той ще опостуши най-много
твоите позиции,а ТИМчетата те са тарикати,малко нагоре,малко надолу никой
не ги сочи назидателно с пръст.
Жорето е в ликвидна криза в момента - къща строи, ремонт в тях прави...............
Имам двама други убавци, дето ми даваха пари при резкия скок, но тогава им обясних, че това не е мандра и ги отказах. Ако обаче наистина спадът се окаже по-сериозен ще намажем.
Еми то не може всички да хващаме дъната
А иначе си вървя там по план - на 10% спад си добавям. С последните си пари ще купя на около 1,80 и това е. При евентуален по-голям спад, съм уредил помощ от приятел
нещо подобно на твойто влизане в ХИМ на 2,05 ....уж много добро ,но не чак толкова....
Еми то не може всички да хващаме дъната
А иначе си вървя там по план - на 10% спад си добавям. С последните си пари ще купя на около 1,80 и това е. При евентуален по-голям спад, съм уредил помощ от приятел
Коментар