Някой от по-старите да каже дали е виждал Софка на -7,5%? Аз лично не съм и не съм допускал да я видя без война.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнениеНякой трябва да спре търговията веднага.
Казвам - стоп на търговията.....
пп КОлкото можеш да спреш вълната в Аспарухово...толкова и паниката на БФБ...
пп В понеделник ще сме като къпани ....Яко удри уйно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнениеНякой трябва да спре търговията веднага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНяма да я спрат!
Януари 2008 година имаше една сутрин, когато парза се срина до ценовото ограничение!!!!
Нямаше ордъри "купува" по Химимпорт за 30 минути!!!!
само да припомня на по-младите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеИма ли вариант привилегиите на Хима днес да станат 1.8 лв. ? Питам щото на толкова ще ми гръмне репото, да знам дали да вкарвам пари
Коментар
-
Всеки има глава на раменете си....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПаниката е тотална и неудържима!
БФБ трябва да спрат търговията.. иначе много хора ще си изгубят парите заради лабави нерви и после ще ги псуват с години
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПаниката е тотална и неудържима!
БФБ трябва да спрат търговията.. иначе много хора ще си изгубят парите заради лабави нерви и после ще ги псуват с години
Коментар
-
Konsultant
Mдаааа, време е да бъде спряна търговията!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеИма ли вариант привилегиите на Хима днес да станат 1.8 лв. ? Питам щото на толкова ще ми гръмне репото, да знам дали да вкарвам пари
Ряпи на БФБ ? Защо? Игра с огъня... Това не е 2007 пролетта!
Коментар
Коментар