IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Паниката е тотална и неудържима!
    БФБ трябва да спрат търговията.. иначе много хора ще си изгубят парите заради лабави нерви и после ще ги псуват с години

Коментар

• Някой с доста хартия кешира

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
        Има ли вариант привилегиите на Хима днес да станат 1.8 лв. ? Питам щото на толкова ще ми гръмне репото, да знам дали да вкарвам пари
        не знам Жорка но 1,90 ги виждам скоро....

Коментар

Има ли вариант привилегиите на Хима днес да станат 1.8 лв. ? Питам щото на толкова ще ми гръмне репото, да знам дали да вкарвам пари
          Жоре, от година и половина съм на борсата обаче вече се убедих, че нищо не е невъзможно!

Така, както останаха с отворена уста когато на 2-3 пъти ТИМ групата просто се изстрелваше за ден, така и сега не доумявам как една медийна група може да съсипе много от позициите на борсата, а в скор време може и цялата държава.

Коментар

• Все си мислех, че всичко съм видял за последните 10 години...

Ноооо, БГ кочината наистина кърти!

Коментар

• Има ли вариант привилегиите на Хима днес да станат 1.8 лв. ? Питам щото на толкова ще ми гръмне репото, да знам дали да вкарвам пари
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                Такова чудо не бях виждал!!!

Аз изчезнах почти навсякъде като падна Хима под 2 лв но не съм очаквал такъв срив!!!
                Е хайде де, сега пък изненадани.
                Откога приказваме че задължително трябва си тестваме предните връхчета от 2009 до 2011, ама само присмех от бичетата на най профитната ЕС борса получавахме.
                Пък и да не забравяме че историята си показва че кога орехчо пада от власт бфб си прави дъно под 300.
                Дали ще имаме this time is different ?
                Да видим 500 дали ще удържи, и аз не очаквах толкова бързо да се скинем почти дотам...

Коментар

• Тази седмица споменах че вода има за всички

Коментар

• ЛУДА РАБОТА!

Коментар

• Инвеститори, мислех да спазвам правилото и да го играя само кибик, демек четящ, ама ще драсна два-три реда.
                      Друсането на БФБ ще е по-продължително и силно. Мислех че е към края си, а то сега почва.
                      Да стискаме палци други банки да не са из реда на доминото, че тогава ще стане наистина забавно. В лошия смисъл на думата.
                      А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Само гледам как навсякъде цъка червено.

Айде след 10 мин да видим какво ще кажат по БНТ.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Недей бърза ние знаем колко е стабилен
                          От един час насам това е единствената акция която се купува. Просто има некъв айсберг на 0.92
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Еврохолд пад само с 4% на фона на останалите които са с по над 10% надолу. Аз като ви казвах, че е стабилна компания вие не ми вярвахте
                            UDRI UDRI BLOOD BLOOD........ voina
                            Last edited by agronoma; 20.06.2014, 13:20.
                            ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
                            ᴏᴚ☠

Коментар

Еврохолд пад само с 4% на фона на останалите които са с по над 10% надолу. Аз като ви казвах, че е стабилна компания вие не ми вярвахте
                              Недей бърза ние знаем колко е стабилен

Коментар

• Такова чудо не бях виждал!!!

Аз изчезнах почти навсякъде като падна Хима под 2 лв но не съм очаквал такъв срив!!!

Коментар

Working...
                                X