Успешна седмица на всички!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДобре е, доколкото ми се наложи да пропусна този як петък заради служебни задължения извън страната. Съответно портфолиото ми от Химимпорт, ЧЕЗ и малко ЗХБГ е паднало с 6%. Ала какво ни остава освен да гледаме от дефекта ефекта: радвам се, че е така, защото в петък със сигурност щях да купя по-скъпо, отколкото ми се отдава възможност в момента.
А при теб как е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеМисля че фонда за гарантиране на депозитите ще вдигне вноските , което ще се отрази надолу по лихвите на депозитите и нагоре по лихвите по кредитите .
Мисля да направя едно ИПО за фин. институция. Имам идея и за председател на надзора. Ще се включите ли ?Last edited by onakilev; 22.06.2014, 23:10.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениедори всичко да мине спокойно и да няма повече ексцесии си мисля че ще видим по-високи нива на депозитите и от там интересът към борсата пак ще замре
ама ситуациата се мени ежедневно тъй че
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНас направо може и да не ни броиш там.
Ганчев мисля беше споменал, че и той има от купа, ама не ми се рови интервюто.
Интересна теза е, че нещо като цяло кротко както Илюмжинов "го взе" така след 2 седмици се оказа, че не е баш взет. Също и влизането на Гиндич дали е само покрай Ганчев или не е случайно разглеждан от Илюмжинов за началник преди това.
Да не забравяме, че там кредитори бяха по синдикирания КТБ и ЦКБ за $ 86 млн. и още $ 15 млн. от КТБ, макар една част да я покриха мисля.
Препоръки няма!
Тази игра стана прекалено сложна и е трудно да се разгадае какво точно се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениедори всичко да мине спокойно и да няма повече ексцесии си мисля че ще видим по-високи нива на депозитите и от там интересът към борсата пак ще замре
За борсата може и да си прав, въпреки, че аз лично не споделям твоето мнение...Last edited by 15%; 22.06.2014, 23:00.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеи аз тва се чудя, как ще се отрази тази дандания на Петрол. Освен КТБ, там имат фирми свързани с Василев и ние дребните, пропускам ли някого, Ганчев каза че представлява инвеститори, което поне за мен внася някакво спокойствие, не е само низвергнатия Василев
Ганчев мисля беше споменал, че и той има от купа, ама не ми се рови интервюто.
Интересна теза е, че нещо като цяло кротко както Илюмжинов "го взе" така след 2 седмици се оказа, че не е баш взет. Също и влизането на Гиндич дали е само покрай Ганчев или не е случайно разглеждан от Илюмжинов за началник преди това.
Да не забравяме, че там кредитори бяха по синдикирания КТБ и ЦКБ за $ 86 млн. и още $ 15 млн. от КТБ, макар една част да я покриха мисля.
Препоръки няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТъкмо четох новините и какво стана на мустака му взеха почти всичките топчета май
Да видим колко негативно ще реагира пазара на свързаните с мустака компании.
А Монти и компания толкова го хвалеха дано да са ограничили покупките.
Абе от където дошло там отишло е май цялата история но ще повлияе негативно на настроението на пазара.
Не е препоръка! Успех на всички!
Коментар
-
Тъкмо четох новините и какво стана на мустака му взеха почти всичките топчета май
Да видим колко негативно ще реагира пазара на свързаните с мустака компании.
А Монти и компания толкова го хвалеха дано да са ограничили покупките.
Абе от където дошло там отишло е май цялата история но ще повлияе негативно на настроението на пазара.
Не е препоръка! Успех на всички!
Коментар
Коментар