IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Успешна седмица на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Добре е, доколкото ми се наложи да пропусна този як петък заради служебни задължения извън страната. Съответно портфолиото ми от Химимпорт, ЧЕЗ и малко ЗХБГ е паднало с 6%. Ала какво ни остава освен да гледаме от дефекта ефекта: радвам се, че е така, защото в петък със сигурност щях да купя по-скъпо, отколкото ми се отдава възможност в момента.

А при теб как е?
      Горе-долу се справям.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
        Мисля че фонда за гарантиране на депозитите ще вдигне вноските , което ще се отрази надолу по лихвите на депозитите и нагоре по лихвите по кредитите .
        НЕ искат, викаш, тия 4,5 милиарда. О.К.
        Мисля да направя едно ИПО за фин. институция. Имам идея и за председател на надзора. Ще се включите ли ?
        Last edited by onakilev; 22.06.2014, 23:10.
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
          дори всичко да мине спокойно и да няма повече ексцесии си мисля че ще видим по-високи нива на депозитите и от там интересът към борсата пак ще замре
          ама ситуациата се мени ежедневно тъй че
          Мисля че фонда за гарантиране на депозитите ще вдигне вноските , което ще се отрази надолу по лихвите на депозитите и нагоре по лихвите по кредитите .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Нас направо може и да не ни броиш там.
            Ганчев мисля беше споменал, че и той има от купа, ама не ми се рови интервюто.
            Интересна теза е, че нещо като цяло кротко както Илюмжинов "го взе" така след 2 седмици се оказа, че не е баш взет. Също и влизането на Гиндич дали е само покрай Ганчев или не е случайно разглеждан от Илюмжинов за началник преди това.
            Да не забравяме, че там кредитори бяха по синдикирания КТБ и ЦКБ за $ 86 млн. и още $ 15 млн. от КТБ, макар една част да я покриха мисля.
            Препоръки няма!

Тази игра стана прекалено сложна и е трудно да се разгадае какво точно се случва.

Коментар

• Бях няколко дни за риба и какво да видя - братята спекуланти се хванали за палците.... а аз само големи риби с мустаци
              За да не се получи недоразумение - става въпрос за сомове
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                дори всичко да мине спокойно и да няма повече ексцесии си мисля че ще видим по-високи нива на депозитите и от там интересът към борсата пак ще замре
                Не съм съгласен! Банките могат и ще се финансират от политиката на ЕЦБ главно, но и от ФЕД! При нощна отрицателна доходност, както и от печатането на пари, нашите депозитчета са им твърде НЕ-спешни
                За борсата може и да си прав, въпреки, че аз лично не споделям твоето мнение...
                Last edited by 15%; 22.06.2014, 23:00.
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Хаирлия да е момчета. Като се наспим и почва новата сесия. Ще купуваме или ще продаваме?
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• дори всичко да мине спокойно и да няма повече ексцесии си мисля че ще видим по-високи нива на депозитите и от там интересът към борсата пак ще замре
                    ама ситуациата се мени ежедневно тъй че

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      и аз тва се чудя, как ще се отрази тази дандания на Петрол. Освен КТБ, там имат фирми свързани с Василев и ние дребните, пропускам ли някого, Ганчев каза че представлява инвеститори, което поне за мен внася някакво спокойствие, не е само низвергнатия Василев
                      Нас направо може и да не ни броиш там.
                      Ганчев мисля беше споменал, че и той има от купа, ама не ми се рови интервюто.
                      Интересна теза е, че нещо като цяло кротко както Илюмжинов "го взе" така след 2 седмици се оказа, че не е баш взет. Също и влизането на Гиндич дали е само покрай Ганчев или не е случайно разглеждан от Илюмжинов за началник преди това.
                      Да не забравяме, че там кредитори бяха по синдикирания КТБ и ЦКБ за $ 86 млн. и още $ 15 млн. от КТБ, макар една част да я покриха мисля.
                      Препоръки няма!

Коментар

• и аз тва се чудя, как ще се отрази тази дандания на Петрол. Освен КТБ, там имат фирми свързани с Василев и ние дребните, пропускам ли някого, Ганчев каза че представлява инвеститори, което поне за мен внася някакво спокойствие, не е само низвергнатия Василев

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                          Поне кажи за кое греша?
                          За Петрол .

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            Според мен грешиш .
                            Поне кажи за кое греша?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Тъкмо четох новините и какво стана на мустака му взеха почти всичките топчета май
                              Да видим колко негативно ще реагира пазара на свързаните с мустака компании.

А Монти и компания толкова го хвалеха дано да са ограничили покупките.

Абе от където дошло там отишло е май цялата история но ще повлияе негативно на настроението на пазара.

Не е препоръка! Успех на всички!
                              Според мен грешиш .

Коментар

• Тъкмо четох новините и какво стана на мустака му взеха почти всичките топчета май
                                Да видим колко негативно ще реагира пазара на свързаните с мустака компании.

А Монти и компания толкова го хвалеха дано да са ограничили покупките.

Абе от където дошло там отишло е май цялата история но ще повлияе негативно на настроението на пазара.

Не е препоръка! Успех на всички!

Коментар

Working...
                                X