If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно причината тази сутрин е, че вървят някакви кьорфишеци за дестабилизиране.
И много уплашени продават, ама къде ще отидат ?
Който купи, добре.
ПИЧ повярвай никой от тука в този форум и въобще от дребните не е продал.всичко докато си трепери пред комповете и по медиите го успокояват че всичко е ок от 620-сега сме на 500 вече софикс.ще ти кажа кога започнат да продават.ще го разбереш като започнат всички масово да казват че работата вече е адски зле......ей много е яко да имаш кеш от нива на софикс 600
вървим по план.значи казвате външните инвеститори имали доверие на България--ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХА......ами който има акции и чете новини в опит да мисли какво да прави -----ами честито--
Ловешкото Джудже ми е противно отдавна. Явно не им се връщат кредитите и си рекоха - сега или никога!
Лошото е, че са цяла банда. Сега ще видим кой е по-силен - гангстерите или държавата!
Ловешкото Джудже ми е противно отдавна. Явно не им се връщат кредитите и си рекоха - сега или никога!
Лошото е, че са цяла банда. Сега ще видим кой е по-силен - гангстерите или държавата!
Коментар