IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Явно имам много за учене още
    всички имаме да учим.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      Явно причината тази сутрин е, че вървят някакви кьорфишеци за дестабилизиране.
      И много уплашени продават, ама къде ще отидат ?
      Който купи, добре.
      ПИЧ повярвай никой от тука в този форум и въобще от дребните не е продал.всичко докато си трепери пред комповете и по медиите го успокояват че всичко е ок от 620-сега сме на 500 вече софикс.ще ти кажа кога започнат да продават.ще го разбереш като започнат всички масово да казват че работата вече е адски зле......ей много е яко да имаш кеш от нива на софикс 600

Коментар

• наближава времето за външните фактори-----да не знам какви ще са ама не ми и трябва

Коментар

• Явно причината тази сутрин е, че вървят някакви кьорфишеци за дестабилизиране.
          И много уплашени продават, ама къде ще отидат ?
          Който купи, добре.

Коментар

• вървим по план.значи казвате външните инвеститори имали доверие на България--ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХА......ами който има акции и чете новини в опит да мисли какво да прави -----ами честито--

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнение
              Ловешкото Джудже ми е противно отдавна. Явно не им се връщат кредитите и си рекоха - сега или никога!
              Лошото е, че са цяла банда. Сега ще видим кой е по-силен - гангстерите или държавата!

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4161056
              http://www.bpost.bg/article/28161
              Дали не разпространявате лъжи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнение
                Ловешкото Джудже ми е противно отдавна. Явно не им се връщат кредитите и си рекоха - сега или никога!
                Лошото е, че са цяла банда. Сега ще видим кой е по-силен - гангстерите или държавата!

Защо ИЛИ? Гангстерите са държавата.

Коментар

• Хихихихи имаше едни другари дет ми разправяха как съм бил изтървал влака.Хихихих! Сега да гледат как моя влак ще натовари на ниските цени.

Коментар

• Ловешкото Джудже ми е противно отдавна. Явно не им се връщат кредитите и си рекоха - сега или никога!

изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Днес ако искате поне малко да си оправите настроението може да четете форумни писания от февруари-април. Изключителна трагикомедия.

Коментар

• Явно имам много за учене още
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                          bfb не е като другите борси тука сега отразява отминали лоши събития
                          По бавно заграваме

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                            Казват,че борсата отразявала бъдещи събития?!?Та в този ред на мисли ,какво ли предстои да се случва в тази държавичка?
                            Аз пък ще купувам.

Коментар

• bfb не е като другите борси тука сега отразява отминали лоши събития
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• ами точно към края на годината ще изкарат истинския фалит . а тогава акциите ще катерят ВЪПРЕКИ фалита

още малко до ccb 94 стишки

Коментар

Working...
                                X