IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако са верни котировките на 20 -23 каруцата е натоварена един път.
    http://prikachi.com/images.php?images/814/7429814O.png
    http://prikachi.com/images.php?images/812/7429812E.png

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
      Ама той Монти вече не тича след ученички бе! Дъщеря му е студентка и скоро ще се сватосваме. Само да завърши момето.
      От мене младите ще имат един апартамент във Варна и един мерцедес. За начало.
      Е точно пък във Варна ли избра да им купиш жилище А и можеш ли да си го позволиш с тия цени на БФБ
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Хихиии позна Гаки.Навсякъде е така

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Не бледолики братко.Мисля че ще има голям натиск.Не виждаш ли че чужденците бягат от нашата борса.
          Ми ще им ги приберем, само ме тормози въпроса колко още да се стиска кеша - за мен тук всичко е резултат на тотално паникьосване. Ако и сега не видим показни арести на доказани престъпници обаче не е добре.

Нищо не препоръчвам, защото това за което съжалявах предния петък вече ме радва

Коментар

• А да отидем да хапнем, па ще му мислим следобед ..............

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Жорка ,оправи ли онези на 1,80 ...
              поздрави!
              Да. Спокоен съм

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                С риск да ме обвините че политизирам темата (въпреки че проблема на БФБ е точно политически), не трябва да учите как да инвестирате, а трябва да се научите как да гласувате. Такива хора като баща ми (пенсионери) вече са изпуснати, но млади хора като теб трябва да си извадят поука.
                Поздрави и успех !
                Жорка ,оправи ли онези на 1,80 ...
                поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                  Ташунко, ти си голяма работа
                  Можем ли да считаме, че това е дъното- sofix 500
                  Не бледолики братко.Мисля че ще има голям натиск.Не виждаш ли че чужденците бягат от нашата борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                    Ташунко, ти си голяма работа
                    Щом взеха да му трият размислите и страстите в стил искрено и лично,значи
                    палачинката се обръща,а го гледам че купи в Хима.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      всички имаме да учим.....
                      С риск да ме обвините че политизирам темата (въпреки че проблема на БФБ е точно политически), не трябва да учите как да инвестирате, а трябва да се научите как да гласувате. Такива хора като баща ми (пенсионери) вече са изпуснати, но млади хора като теб трябва да си извадят поука.
                      Поздрави и успех !

Коментар

• Ташунко, ти си голяма работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                          Това е лъжа, ако още не си разбрал.
                          Дано, значи си остават само бизнесмени с лоша репутация :-)
                          А, иначе от БНБ се надяват на същото, на което и аз се надявам:

... Настояваме компетентните органи, в това число прокуратура, МВР и ДАНС да приложат цялата строгост на закона срещу разпространителите на неверни и злонамерени слухове и спекулации.

http://bnb.bg/PressOffice/POPressRel...PR_20140627_BG
                          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            ПИЧ повярвай никой от тука в този форум и въобще от дребните не е продал.всичко докато си трепери пред комповете и по медиите го успокояват че всичко е ок от 620-сега сме на 500 вече софикс.ще ти кажа кога започнат да продават.ще го разбереш като започнат всички масово да казват че работата вече е адски зле......ей много е яко да имаш кеш от нива на софикс 600
                            Абсолютно си прав.Тая корекция страшно ме кефи.Пълен съм с кеш.Особено се кефя че навреме разкарах Хима.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнение
                              Значи сме прецакани. Остава народа с тоягите. Не исках да го споменавам, защото звучи патетично. Все се надявам да ги видя натръшкани с белезници ...

Ковачки, Джуджето и сие отдавна ги подозирам, че готвят подобна схема ...
                              Още не мога да повярвам, че са на път да я осъществят!
                              Това е лъжа, ако още не си разбрал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                Защо ИЛИ? Гангстерите са държавата.
                                Значи сме прецакани. Остава народа с тоягите. Не исках да го споменавам, защото звучи патетично. Все се надявам да ги видя натръшкани с белезници ...

Ковачки, Джуджето и сие отдавна ги подозирам, че готвят подобна схема ...
                                Още не мога да повярвам, че са на път да я осъществят!
                                изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

Working...
                                X