IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес като го гледам какво умряло почна търговията ми се струва че ще е един скучен ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Как е положението?
      https://www.youtube.com/watch?v=JLZMMk8KZSU

/създава настроение за търговия на БФБ/
      мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

Как е положението?
        Ти вместо да задаваш глупави въпроси се стегни малко, че Ташунко те разби по доходност !!!
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Как е положението?
          Клони към ситуация.
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Как е положението?

Коментар

• Аз също оставам предпазлив Мисля че в момента има пробойни в Софикс и корекцията не е приключила. И аз купувах по малко в Петък

Днес определено биците се престараха но обемите си бяха ниски, а и мисля че фондовете подкрепиха цените за да затворят тримесечието на по добри нива

Не е препоръка! Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                успехи братле абсолютно си прав
                Мерси и на теб много успехи !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  И да му го обесняваш няма да разбере.Като се занули ще проумее много неща.Пък и за какво ли въобще да им се вързва човек.В края на нещата ние пари правим от такива като него.Само като започнат да ми се надъхват и разбирам че е дошло моето време да уловя шараните с бастун..Старото си е старо .
                  успехи братле абсолютно си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                    братле едно запомни------държавата няма интерес да те прави богат.това го запомни и другия път като ти излезе новина в 07:00 че държавата гарантира сигурност и три часа по късно борсата изведнъж литне и стигне не нива от 620 а 550 значи нещо не е както трябва...минали сме по тези пътеки и ни е ясно .........
                    И да му го обесняваш няма да разбере.Като се занули ще проумее много неща.Пък и за какво ли въобще да им се вързва човек.В края на нещата ние пари правим от такива като него.Само като започнат да ми се надъхват и разбирам че е дошло моето време да уловя шараните с бастун..Старото си е старо .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Този път не си в час,ама нека сам го проумееш.
                      братле едно запомни------държавата няма интерес да те прави богат.това го запомни и другия път като ти излезе новина в 07:00 че държавата гарантира сигурност и три часа по късно борсата изведнъж литне и стигне не нива от 620 а 550 значи нещо не е както трябва...минали сме по тези пътеки и ни е ясно .........

Коментар

Отнася се за пантерата и сапа
                        абе братле спри да ни казваш какво да пишем и какво не.ще пишем каквото си искаме.като не ти харесва мнението ни не го чети.аман цял ден с теб да се занимаваме.ако ще катери и си дълги печели ако ще скъсява аз ще печеля.не си мисли че мнението ми или на някой друг тука може да окаже някаква посока на софикс.успокой се и знай че каквото ще става пак ще стане.затова нека заровим томаховките и всеки дава мнение тука.затова е форум и всяко мнение или анализ е добре дошло.не слагай цензура има си модератори те за това са тук.успехи и малко по свободно го давай

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Ок така да е .Ще поживеем ще видим.Да не стане само още утре да се окажа прав .

Коментар

• Признавам , че не успях. Но се лаская от оценката ти, Ташунко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Ако си ги и продал днес те признавам .

Коментар

Абе Вие срам нямате ли?! Как може все греди да удряте и да се правите на играчи? Вземете си малко почивка и оставете хората да си търгуват спокойно!
                                Индексчо пожелевам ти младежо да удряш греди като мен.Повярвай ми след това ще ми бъдеш най големия фен.В очите ще ме гледаш .

Коментар

Working...
                                X