IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
    Не ми се вижда потенциал за движение надолу, по-скоро се избистрят нещата на хоризонта, и с политиците също. Ако парламента не сътвори някоя глупост, месец юли да го минем без нищо да вършим(за правителството) и после мисля ще дойдат и по реформаторски настроени лица.
    А това покачване на тока и анонс за такова през октомври, ми се струва също добре, с оглед запълване дупката в тази система
    Всичко в бъдеще ще ти се види по добро от това в петък......

Коментар

• Не ми се вижда потенциал за движение надолу, по-скоро се избистрят нещата на хоризонта, и с политиците също. Ако парламента не сътвори някоя глупост, месец юли да го минем без нищо да вършим(за правителството) и после мисля ще дойдат и по реформаторски настроени лица.
      А това покачване на тока и анонс за такова през октомври, ми се струва също добре, с оглед запълване дупката в тази система

Коментар

• Само не мога да вдяна как може да сте толкова продажни да искате софикс или която е да е българска акция да пада.баси мизерниците.я питайте хамериканците пускат ли къси на дау.майтап бе.мухахааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Ами ако вземе да направи едно такова яко движение надолу и ще гръмнат бая репа пак.
          купувам само там където са гръмнали....
          БТН ,Петрол и Гагарин.....
          Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            е днес е загладил косъма ,че иначе лошо го чакаше........
            беше се скрил няколко дни.....
            Ама то е временна работа.....за тази седмица.. за продавачите....
            Другата ,подругата и още няколко месеца ....ще е за купувачите.....
            Ами ако вземе да направи едно такова яко движение надолу и ще гръмнат бая репа пак.

Коментар

Ами нормално е с възрзстните хора.Интересно ми е че се е набил изглежда яко тук дето дава по умерна дходност а не там където традиционно прави хубави движения.Ама нормално ако е свършил кеша а страха за нови репа е голям.
              е днес е загладил косъма ,че иначе лошо го чакаше........
              беше се скрил няколко дни.....
              Ама то е временна работа.....за тази седмица.. за продавачите....
              Другата ,подругата и още няколко месеца ....ще е за купувачите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Ами батката забрави ,че март беше на 180 % в маркета...пълен
                То склерозатта е от възрастта....
                Ами нормално е с възрзстните хора.Интересно ми е че се е набил изглежда яко тук дето дава по умерна дходност а не там където традиционно прави хубави движения.Ама нормално ако е свършил кеша а страха за нови репа е голям.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Репата не са притеснителни, само 25% са, а Януари бях ги качил до към 45, така че под контрол са и помпат добре профита
                  А настроението няма как да не е на 6, след горчилката от предните дни
                  Апокалипсиса пак се размина и сега доста народ се чуди кво да го прави тоя мъртъв кеш
                  Баят му да се съживи

Коментар

Аз си мислех че ползваш твой кеш а ти с репа си се набил.Ясен си ми.Успешна търговия!
                    Ами батката забрави ,че март беше на 180 % в маркета...пълен
                    То склерозатта е от възрастта....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Репата не са притеснителни, само 25% са, а Януари бях ги качил до към 45, така че под контрол са и помпат добре профита
                      Апокалипсиса пак се размина и сега доста народ се чуди кво да го прави тоя мъртъв кеш
                      Аз си мислех че ползваш твой кеш а ти с репа си се набил.Ясен си ми.Успешна търговия!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                        Батя днес е в настроение, явно репата са оцелели

Коментар

• Батя днес е в настроение, явно репата са оцелели

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Днес ще газим мечките пак ми се струва
                            Не ги бъзикай меците, че натрупаха много кеш предходните дни.
                            Ако решат да ни запукат с него... знаеш ли къде могат да ни качат

Коментар

• Днес ще газим мечките пак ми се струва

Коментар

• Да не са отишли да посрещат 1-во юлското утро, та да са уморени, пък и вчера германия до късно, не е лесно сега......

Коментар

Working...
                                X