If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ми се вижда потенциал за движение надолу, по-скоро се избистрят нещата на хоризонта, и с политиците също. Ако парламента не сътвори някоя глупост, месец юли да го минем без нищо да вършим(за правителството) и после мисля ще дойдат и по реформаторски настроени лица.
А това покачване на тока и анонс за такова през октомври, ми се струва също добре, с оглед запълване дупката в тази система
Всичко в бъдеще ще ти се види по добро от това в петък......
Не ми се вижда потенциал за движение надолу, по-скоро се избистрят нещата на хоризонта, и с политиците също. Ако парламента не сътвори някоя глупост, месец юли да го минем без нищо да вършим(за правителството) и после мисля ще дойдат и по реформаторски настроени лица.
А това покачване на тока и анонс за такова през октомври, ми се струва също добре, с оглед запълване дупката в тази система
Само не мога да вдяна как може да сте толкова продажни да искате софикс или която е да е българска акция да пада.баси мизерниците.я питайте хамериканците пускат ли къси на дау.майтап бе.мухахааа
е днес е загладил косъма ,че иначе лошо го чакаше........
беше се скрил няколко дни.....
Ама то е временна работа.....за тази седмица.. за продавачите....
Другата ,подругата и още няколко месеца ....ще е за купувачите.....
Ами ако вземе да направи едно такова яко движение надолу и ще гръмнат бая репа пак.
Ами нормално е с възрзстните хора.Интересно ми е че се е набил изглежда яко тук дето дава по умерна дходност а не там където традиционно прави хубави движения.Ама нормално ако е свършил кеша а страха за нови репа е голям.
е днес е загладил косъма ,че иначе лошо го чакаше........
беше се скрил няколко дни.....
Ама то е временна работа.....за тази седмица.. за продавачите....
Другата ,подругата и още няколко месеца ....ще е за купувачите.....
Ами батката забрави ,че март беше на 180 % в маркета...пълен
То склерозатта е от възрастта....
Ами нормално е с възрзстните хора.Интересно ми е че се е набил изглежда яко тук дето дава по умерна дходност а не там където традиционно прави хубави движения.Ама нормално ако е свършил кеша а страха за нови репа е голям.
Репата не са притеснителни, само 25% са, а Януари бях ги качил до към 45, така че под контрол са и помпат добре профита
А настроението няма как да не е на 6, след горчилката от предните дни
Апокалипсиса пак се размина и сега доста народ се чуди кво да го прави тоя мъртъв кеш
Репата не са притеснителни, само 25% са, а Януари бях ги качил до към 45, така че под контрол са и помпат добре профита
Апокалипсиса пак се размина и сега доста народ се чуди кво да го прави тоя мъртъв кеш
Аз си мислех че ползваш твой кеш а ти с репа си се набил.Ясен си ми.Успешна търговия!
Коментар