IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    "ГЕРБ пречат, атакуват чужди бизнеси, прокарват откровено вредни лобистки закони само за да заграбят нещо си."

Има една максима - разделяй и владей!!! ДПС явно са най-мъдрите и я спазват, а всички проповядващи отделни партии сте им в капана вече 25 г.!!!

Равния, надявам се някой да те осъди за тези думи - не защото съм ГЕРБаджия, а да се научите да говорите неща, само подкрепени с факти!

Ок, кажи кои не пречат? Не осъзнаваш ли, че цялото зло идва от ДПС /ако бе инвестирал и 1 лев в реалната БГ икономика би знаел това/ и всяка конфронтация между останалите политически сили /колкото и да са грешни/ води до тяхна власт?

Извинявайте за самочувствието, но без национален консенсус БСП- ГЕРБ- РЕформатори и т.н. без ДПС, делата все ще се гледат от Чоланова или както и е там ш...ната фамилия, все ще сме зле! Всички, които противопоставят БГ партиите за мен са национални предатели или малоумници!
    Дадох по надолу как действа ГЕРБ
    http://www.tvplus.bg/index.php?p=news&c=1&id=17299

Коментар

• "ГЕРБ пречат, атакуват чужди бизнеси, прокарват откровено вредни лобистки закони само за да заграбят нещо си."

Има една максима - разделяй и владей!!! ДПС явно са най-мъдрите и я спазват, а всички проповядващи отделни партии сте им в капана вече 25 г.!!!

Равния, надявам се някой да те осъди за тези думи - не защото съм ГЕРБаджия, а да се научите да говорите неща, само подкрепени с факти!

Ок, кажи кои не пречат? Не осъзнаваш ли, че цялото зло идва от ДПС /ако бе инвестирал и 1 лев в реалната БГ икономика би знаел това/ и всяка конфронтация между останалите политически сили /колкото и да са грешни/ води до тяхна власт?

Извинявайте за самочувствието, но без национален консенсус БСП- ГЕРБ- РЕформатори и т.н. без ДПС, делата все ще се гледат от Чоланова или както и е там ш...ната фамилия, все ще сме зле! Всички, които противопоставят БГ партиите за мен са национални предатели или малоумници!
      Last edited by 15%; 03.07.2014, 05:31.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        ГЕРБ пречат, атакуват чужди бизнеси, прокарват откровено вредни лобистки закони само за да заграбят нещо си.
        Да се надяваме, че точно по този пункт са се поправили и вече няма да натискат малкия и средния бизнес, няма да използват службите за да рекетират бизнеса, а точно обратното - да го оставят да работи и да дърпа икономиката.

Коментар

Беше си за глоба от всякъде. Да, получи се движение и тъй като и аз имах акции там в момента в който излязох на печалба от тях ги разкарах и изкарах парите в чужбина. Не ме кефи да държа пари някъде където Премиера се мисли за самодържец и не му пука да обявява публично че ще нарушава една камара закони, които се е клел да спазва.

Има държави със силни правила и силни институции и има държави с силни лидери, които си мислят че са над институциите и над правилата. Силния лидер мачкаш институциите е проклятие за инвеститорите. Сори но поне аз предпочитам да разчитам че правилата ще се спазват и институциите ще се ръководят от правилата, вместо да се надявам на добрата воля на самодържеца. Единствената държава от този тип където имам инвестиции е България, за добро или за лошо си моя страна, но и заради ГЕРБ от 60/40 в полза на България, сега са 90/10 в полза на света.

И не мисля че някога ще ги направя повече като процент след като винаги има шанс някой подобен "лидер" да се пръкне.

нещо много лошо бълнуваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Чак за глоба не знам, нито е било с целта на състава на манипулацията, нито плод на някакъв заговор... нито пък разумен човек е повярвал, че ще взема лиценз...просто, в резултат на паниката и простотията на самия ББ, се получи едно движение, даващо много възможности...
            Беше си за глоба от всякъде. Да, получи се движение и тъй като и аз имах акции там в момента в който излязох на печалба от тях ги разкарах и изкарах парите в чужбина. Не ме кефи да държа пари някъде където Премиера се мисли за самодържец и не му пука да обявява публично че ще нарушава една камара закони, които се е клел да спазва.

Има държави със силни правила и силни институции и има държави с силни лидери, които си мислят че са над институциите и над правилата. Силния лидер мачкаш институциите е проклятие за инвеститорите. Сори но поне аз предпочитам да разчитам че правилата ще се спазват и институциите ще се ръководят от правилата, вместо да се надявам на добрата воля на самодържеца. Единствената държава от този тип където имам инвестиции е България, за добро или за лошо си моя страна, но и заради ГЕРБ от 60/40 в полза на България, сега са 90/10 в полза на света.

И не мисля че някога ще ги направя повече като процент след като винаги има шанс някой подобен "лидер" да се пръкне.

Коментар

И няколко месеца след като ги пусна на борсата предизвика срив в цената им след като погази няколко закона като каза че ще вземе лиценза на ЧЕЗ до обяд. Май това му бяха думите. И КФН не го глоби - а трябваше.
              Чак за глоба не знам, нито е било с целта на състава на манипулацията, нито плод на някакъв заговор... нито пък разумен човек е повярвал, че ще взема лиценз...просто, в резултат на паниката и простотията на самия ББ, се получи едно движение, даващо много възможности...

Коментар

Естествено, че не нашата... че са бандити всички - бандити са... но приватизацията на остатъчните дялове от ЕРП-тата е единствен положителен пример...реален бизнес на реална цена през борсата... за "касовата" на левче съм бил малък... за малко да се пробвам на нещо подобно в българската част на Сърбия... добре че не го направих де...
                И няколко месеца след като ги пусна на борсата предизвика срив в цената им след като погази няколко закона като каза че ще вземе лиценза на ЧЕЗ до обяд. Май това му бяха думите. И КФН не го глоби - а трябваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  че ти пък какво се стресна, да не те настъпиха по мазола. Че са бандити - не са само те, както казахме номер 1 е инквизитора-приватизатор - 2500 до 3500 избушеняка е очистил, колко жалко, че батя не е имал пртфейла си тогава да се набабани в някой избушеняк за 1 лев. ама те ги даваха за по 1 лев ама не на всеки де. Не знам какво наричаш успешна приватизация, може би чешката не и нашата

Естествено, че не нашата... че са бандити всички - бандити са... но приватизацията на остатъчните дялове от ЕРП-тата е единствен положителен пример...реален бизнес на реална цена през борсата... за "касовата" на левче съм бил малък... за малко да се пробвам на нещо подобно в българската част на Сърбия... добре че не го направих де...

Коментар

• Аз пък си мисля, че с чара си си измъкнала формулата от приятеля ги
                    Last edited by Kiro; 02.07.2014, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Не аз този занаят не го усвоих, а какви мастери хилядници минаха през форума Всеки не може да е ортак с космонавта и арменеца и да взима галактически и арменски бонуса..там е висшия пилотаж
                      Я верно е кире, арменеца го пропуснахме между капките
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• [QUOTE=dex;1059656906]
                        Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        А БСП и да крадат знаят какво трябва да правят./QUOTE]

Само като се сетя за онова недоразумение Стойнев и се чудя какви ги говориш
                        Той не знае какво прави. Също както и всеки друг министър на икономиката - като се изключи Трайчо, който ме кефеше, но не го оставиха за дълго, всички други са били полуморони. Предполагам че не е лесно да се намерят балъци които да си слагат подписа под скапани договори за стотици милиони, за които в даден момент може да се намери някой да ги съди.

Коментар

Впрочем, това е единственият пример за удачна приватизация у нас...в същото време парите от тази приватизация къде отидоха...

Хм, кака Стойна май помогна на ВМЗ-то, а за малко да купи Кремиковци и бизнеса Радомирските бандити евала, така се подкрепя икономика...
                          че ти пък какво се стресна, да не те настъпиха по мазола. Че са бандити - не са само те, както казахме номер 1 е инквизитора-приватизатор - 2500 до 3500 избушеняка е очистил, колко жалко, че батя не е имал пртфейла си тогава да се набабани в някой избушеняк за 1 лев. ама те ги даваха за по 1 лев ама не на всеки де. Не знам какво наричаш успешна приватизация, може би чешката не и нашата
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• [QUOTE=ravnovesie;1059656886]А БСП и да крадат знаят какво трябва да правят.[QUOTE]

Само като се сетя за онова недоразумение Стойнев и се чудя какви ги говориш
                            Last edited by dex; 02.07.2014, 23:05.

Коментар

• Не аз този занаят не го усвоих, а какви мастери хилядници минаха през форума Всеки не може да е ортак с космонавта и арменеца и да взима галактически и арменски бонуса..там е висшия пилотаж

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Кире, недей така де. Ако не са разбирали от борси, как така продадоха през борсата булгартабак, дяловете на евн, чез и т.н Ти не гледай че се правят на умрели лисици, разбират те, ами според ситуацията и далаверата. Виж че и Велчев се оказа в комбина с руската втб за булгартабак, а никиту с меком пък беше много яка олелия
                                Впрочем, това е единственият пример за удачна приватизация у нас...в същото време парите от тази приватизация къде отидоха...

Хм, кака Стойна май помогна на ВМЗ-то, а за малко да купи Кремиковци и бизнеса Радомирските бандити евала, така се подкрепя икономика...

Коментар

Working...
                                X