IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Преци, сега по колко вървят репата.Пак ли по 12, 14 процента..Ти знаеш ли специалната формула как се прават с репа хиляди процента на падащ пазар
    Не я знам тази формула Кире, назад съм с материЯла. Кажи да научим нещо ново де, няма да погрознеем ако ни кажеш формулата
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Разбира се , че трябва смело да се набабаниш там.Как иначе с 30 процента репа ще направиш хиляди проценти, когато Краси завладее Космоса
      Не бе Кире, казах ти за репата - нямам репа. Хиляди проценти прави само батката с репата и то само при избушеняците. Кире ти как си избушеняците, тачиш ли ги
      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, сега по колко вървят репата.Пак ли по 12, 14 процента..Ти знаеш ли специалната формула как се прават с репа хиляди процента на падащ пазар

Коментар

Разбира се , че трябва смело да се набабаниш там.Как иначе с 30 процента репа ще направиш хиляди проценти, когато Краси завладее Космоса

Коментар

• Разбира се , че трябва смело да се набабаниш там.Как иначе с 30 процента репа ще направиш хиляди проценти, когато Краси завладее Космоса

Коментар

Преци, да не си взела и ти 30 процента репа и да чакаш голями печалби при Герб
              Бъркаш ме за репата. Предпочитам дивидент Това за репата е далавера на батката, не съм го въвело аз.
              Не е препоръка... !!!

Коментар

Прецаканке, ами ако е продажби Костов какви хубави направи за по 1 долар.Нали тогава намазаха и твоите Бож и Захар.не знам те какви лисици са , ама инвеститорите разпродадоха и избягаха
                Е как бе Кире, при Костов се шитна цялата рафинерия на лукоил и то за 0,7 долара, не се бъзикай сега. После ще ни се прави костов. че бил русофоб, мани го тоя манго, не се коси толкова, добре си е той в Драгалевци... Ама като ми напомняш за Захо - май и той изглеждаше мургавичък, ...фоерверкова музика на бфб.
                Кире какво ще кажеш за свилозаджийския космонавт - заслужава ли си риска да се набабани човек там
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, да не си взела и ти 30 процента репа и да чакаш голями печалби при Герб

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                    Сериозно питам. Явно съм аджемия - не споря за това. Всички сме тук за да се учим.

Мишо Бирата - да.
                    Оставката на ББ - нарочно я подаде, щото ако не беше я подал, щяха да го изядат жив...

Протестите срещу Орешарски бяха всъщност протести срещу Пеевски - оттам тръгнаха нещата.

Не споря коя партия е по-добре, за мен всички са еднакви. Но както едните крадат и другите също крадат - не виждам защо при едните борсата да пада, а при други да се качва. Нито едно от двете правителства не е направило кой знае колко нещо по-добро за бизнеса. Нито ББ, нито Серго-Местан и т.н.

Във всички случаи ако имаш бизнес и не си дружка с управляващата партия - ядеш бахура. Независимо дали това е ГЕРБ или БСП.
                    Е да де, ама Кирето не е съгласен, понеже биеше тъпана за Доган. Добре, приемаме, че всичко е леш отгоре. Остава въпроса - за кой кой да гласуваме ? Вярно че е съкровен акт за всяка изтормозена душа и не е нужно да го споделя, но ... бог високо, цар далеко ... за кого ? Все пак вота не е задължителен и след тоя цирк Доган пак ще го извади голям боздуган, понеже най-вероятно народа май се доотврати още повече от статуквото и нищо чудно да не иде да гласува
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Да си довърша мисълта за бизнеса и партиите на власт:

Същото както едно време в темата на Трейс разни лица се правеха на много вещи и казваха как сега Бойко като паднел от власт Трейс щели да духат супата и едва ли не да не видят поръчка и да фалират.... Е видя се, че и при едните и при другите те си печелят поръчки.

Същата аналогия прилагам и за пазара като цяло (колкото и да е образно казано това мислене и генерализиращо), но като аналогия разбирате накъде бия.
                      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                        Сериозно питам. Явно съм аджемия - не споря за това. Всички сме тук за да се учим.

Мишо Бирата - да.
                        Оставката на ББ - нарочно я подаде, щото ако не беше я подал, щяха да го изядат жив...

Протестите срещу Орешарски бяха всъщност протести срещу Пеевски - оттам тръгнаха нещата.

Не споря коя партия е по-добре, за мен всички са еднакви. Но както едните крадат и другите също крадат - не виждам защо при едните борсата да пада, а при други да се качва. Нито едно от двете правителства не е направило кой знае колко нещо по-добро за бизнеса. Нито ББ, нито Серго-Местан и т.н.

Във всички случаи ако имаш бизнес и не си дружка с управляващата партия - ядеш бахура. Независимо дали това е ГЕРБ или БСП.
                        Не е така. БСП крадат, но не пречат на бизнеса да работи - напротив помагат - верно на своя бизнес, но помагат.

ГЕРБ пречат, атакуват чужди бизнеси, прокарват откровено вредни лобистки закони само за да заграбят нещо си. В същото време скапват икономиката защото са тотално неграмотни. А БСП и да крадат знаят какво трябва да правят.

що се отнася до средата в България като цяло са еднакви. но що се отнася до бизнеса и до борсата ГЕРБ е откровено зло, БСП - не.

Коментар

• Прецаканке, ами ако е продажби Костов какви хубави направи за по 1 долар.Нали тогава намазаха и твоите Бож и Захар.не знам те какви лисици са , ама инвеститорите разпродадоха и избягаха
                          Last edited by Kiro; 02.07.2014, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Айдееееееееее пак се почна!
                            вечерна проверка
                            Батката налице ли е
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Абе ти сериозно ли питаш?.. Или си много наивен или си пълен аджамия на БФБ. Хайде да ти дам задача - извади си една 5 годишна графика на индексите, след което нанеси на нея по дати на графиката важни случки през годините - от рода на - запис Мишо Бирата, почват протести, оставка на ББ, протести срещу Орешарски и може и да прогледнеш

Мишо Бирата - да.

Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Кире, недей така де. Ако не са разбирали от борси, как така продадоха през борсата булгартабак, дяловете на евн, чез и т.н Ти не гледай че се правят на умрели лисици, разбират те, ами според ситуацията и далаверата. Виж че и Велчев се оказа в комбина с руската втб за булгартабак, а никиту с меком пък беше много яка олелия
                                Айдееееееееее пак се почна!

Коментар

Working...
                                X