От тази гледна точка правителство на ГЕРБ го виждам като реформаторско и си мисля, че в дългосрочен план ще донесе позитиви на България. Това разбира се е личното ми мнение.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...zlodui,175517/
това ако се случи ще е положителен сигнал за България и БФБ. Рубини навремето беше споменал, че пътят към просперитет на България минава през реформи и дългосрочни инвестиции, които да носят добавена стойност... дори и с емитиране на нов дълг (България е с едно от най-ниските съотношения държавен дълг/БВП в Европа)Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнениеБлагодаря,
Явно това лято ще пием биричка и ще се кефим на Гришо и Световното
Заредил съм поръчките на минус 25 % и ако след два месеца има улов...ще черпиме
Не е препоръка..
П.п. тук има един форумджия 15 % ,който се опасяваше ,че е станал депозант в ИП ,но стана в петък на нула .... в парични средства...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗдрасти бай Петре!! Така ми нашепва Великия дух затова съм писал към края на юли.Иначе най-достоверно е че ще умрем един ден и ще се пренесем във Вечните ловни полета.Нищо друго не е сигурно.Дигнаха ли ти пенсията?Сега на 7 ще видим ще има ли радост
А за пенсията-каква радост?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Гаранция никой не може да ти даде ,но боба показва рендж от 480-520 до края на октомври.....
Не е препоръка.....
Явно това лято ще пием биричка и ще се кефим на Гришо и Световното
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеето сега си прави дясно рамо . обърнатата чутура е основен приом на гнидите . програмата е в действие . муха.
хаKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнениеЗдравей колега пенсионер,
Тъй като между стойността на Софикс и цената на дяловете във фондовете, където се бъзичкам, съществува съвсем пряка зависимост, колко е достоверно това 500 към
края на юли
Предполагам,че не те затруднявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнениеЗдравей колега пенсионер,
Тъй като между стойността на Софикс и цената на дяловете във фондовете, където се бъзичкам, съществува съвсем пряка зависимост, колко е достоверно това 500 към
края на юли:confused:
Гаранция никой не може да ти даде ,но боба показва рендж от 480-520 до края на октомври.....
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЛятната летаргия изглежда е обзела повечето играчи на борсичката и с всеки изминат ден настава скука.Липсват емоциите.Както е тръгнало към края на юли когато стигнем отново софикс 500 ще стане по интересно.Сега пийте мохито бири или кой каквото обича и гледайте световното.
края на юли
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеето сега си прави дясно рамо . обърнатата чутура е основен приом на гнидите . програмата е в действие . муха.
ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеташунко 700 . чакам само да обявят някво фалитче или тием подобно на запад . тогава е истинското нагоре
Коментар
-
ташунко 700 . чакам само да обявят някво фалитче или тием подобно на запад . тогава е истинското нагоретова дето сега го правим се казва мошевска чутура
Last edited by the architect; 03.07.2014, 12:46.
Коментар
Коментар