IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    мой защо нашата борса все пада откакто обявиха че ще подават оставка -----навън борсите стана 2-3 седмици пишат връх след връх.борсата ни защо не приема като положителна новина че пеевски и станишев ще си ходят.
    Нарича се несигурност... не може една година да се запъваш като магаре на мост, че всичко ти е наред, оставка няма да има, а хоризонта на правителството е 4 години...не може в един момент да заявиш, че подаваш оставка, а да не я подаваш повече от месец...не може междувременно да залагаш законодателни, административни и бюджетни мини...и на върха на всичко това да има абсолютна неяснота относно бъдещите изборни резултати, мнозинства и коалиции...а междувременно да се водин олигархична война, която клати цялата държава...

И последно корелацията между бизнес (в частност капиталов пазар) и политика в България се развива асиметрично, без никаква последователност, а при това говорим за исторически период от около колко 13-14 години, което по никакъв начин не позволява обективно ползване на емперичен опит като база за подобни категорични изводи...

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      мой защо нашата борса все пада откакто обявиха че ще подават оставка -----навън борсите стана 2-3 седмици пишат връх след връх.борсата ни защо не приема като положителна новина че пеевски и станишев ще си ходят.моля те обоснови се.не би ли следвало ако е хубаво че ще си ходят да катери борсата.хайде отговори моля те че тези дни тука с едни гербери все ги питам следния въпрос-------Защо да е герб а не някой друга партия,и повярвайте хора ни един дето съм питал не ми е отговорил.все отговарят за да не е бсп,а какво предлагате ги питам като програма --------пак тишина и мъгла.Е затова и борсата ще пада няма как.но все пак отговори ми защо борсата ни не катери при избухващи външни пазари и новина че уж най лошото управление си отива
      и аз ги попитах ,но ми изтриха поста.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
        А защо обявиха оставка? Защото народа много ги обича? Защото искаха да сложат Пеевски?

Трезвен съм напълно. А ти?
        мой защо нашата борса все пада откакто обявиха че ще подават оставка -----навън борсите стана 2-3 седмици пишат връх след връх.борсата ни защо не приема като положителна новина че пеевски и станишев ще си ходят.моля те обоснови се.не би ли следвало ако е хубаво че ще си ходят да катери борсата.хайде отговори моля те че тези дни тука с едни гербери все ги питам следния въпрос-------Защо да е герб а не някой друга партия,и повярвайте хора ни един дето съм питал не ми е отговорил.все отговарят за да не е бсп,а какво предлагате ги питам като програма --------пак тишина и мъгла.Е затова и борсата ще пада няма как.но все пак отговори ми защо борсата ни не катери при избухващи външни пазари и новина че уж най лошото управление си отива

Коментар

• Монти е прав.в момента в който стана ясно след евро изборите че бсп падат от власт предсрочно всичко тръгна надолу.да истината е че кога бсп са на власт борсата катери и когато я чака оставка или не е във властта тя само пада

Коментар

• Днес нещо меците се активираха

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Ако мислише без да си пил , когато обявиха оставка ,маркета щеше да се вдигне с поне 100 пункта ако борсата искаше това правителство да си ходи.....
              Крайно несъстоятелно твърдение...

Коментар

Аз кво те питам, ти кво ми говориш... за какво ли изобщо споря...
                Ако мислише без да си пил , когато обявиха оставка ,маркета щеше да се вдигне с поне 100 пункта ако борсата искаше това правителство да си ходи.....

Коментар

Не си сигурно много обичаш турците.... щом им се възхищаваш..за оставката ...
                  Аз кво те питам, ти кво ми говориш... за какво ли изобщо споря...
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

А защо обявиха оставка? Защото народа много ги обича? Защото искаха да сложат Пеевски?

Не си, сигурно много обичаш турците.... щом им се възхищаваш..за оставката ...

Коментар

Когато обявиха оставка....
                      А бъди трезвен....

Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

И падна от 620 до 480 при Орешарски САМО за 2-3 седмици...

И за да съм в унисон с тебе, ще сложа това -->
                        Когато обявиха оставка....
                        А бъди трезвен....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          И пак при него падна 7 пъти до 250
                          Не ти ли омръзнаха вече тия политиканствания...от едно гнусно червено котило са всички...
                          като преди това се качи до 1960 пункта....
                          дау беше 7 К когато дойде Черния а сега колко е ...17 К
                          бойко го взе на 350 пункта и толкова го остави...
                          За сметка та това направи черешова борса... сега ще ни прави бананова република....

Коментар

Истината е че борсата се качи от 300 пункта до 620 при Орешарски ...
                            какво повече да ти пиша.....
                            И падна от 620 до 480 при Орешарски САМО за 2-3 седмици...

И за да съм в унисон с тебе, ще сложа това -->

Коментар

• И ако някой иска да ми каже нещо по въпроса, нека няма никове

Коментар

Истината е че борсата се качи от 300 пункта до 620 при Орешарски ...
                                какво повече да ти пиша.....
                                И пак при него падна 7 пъти до 250
                                Не ти ли омръзнаха вече тия политиканствания...от едно гнусно червено котило са всички...

Коментар

Working...
                                X