IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    За мен е подлога още в момента в който се е навил да си плюе на аворитета като измекярства на националните предатели дпс, и някои от бсп.
    Трябва да си уникално безмозъчен, за да си мислиш, че с такива плужеци като дпс и бсп ще изкараш мандат от 4 г. И то като си повече от наясно (като специалист), че обръча им от фирми е взел грандомански размери и противоречията са неминуеми.
    Възможно е било да поеме управление, ако е мислел/искал/ да се противопостави на всички нередности- на тези обръчи от фирми, които казваш, на всякакви нередности и да подобриш цялото управление. Трябваше да бие по масата на политиците и да изисква от тях да не крадат, да не уреждат свои мекерета по министерства и ведомства, фирми в общаствени поръчки и прочие.
    А той мек, мек, като захарен памук, оставил всеки да си разиграва коня във съответните области.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
      Всички спекуланти чакаме още някоя ексцесия, за да напазаруваме в ниското.
      Бай Иване, колко ниско? Дай някакви проценти за ориентир!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Всички спекуланти чакаме още някоя ексцесия, за да напазаруваме в ниското.
        Значи е време за прекаранто.

Коментар

• Всички спекуланти чакаме още някоя ексцесия, за да напазаруваме в ниското.

Коментар

• Днес нещо много слаба търговия
            Спекулантите да не са в отпуск

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Дето се казва, поне да печели някой пич от форума а не някакъв гаден американец....
              Точно така!
              Нашето трябва да си остане наше
              Last edited by SOFIX; 07.07.2014, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Аз съм губил МНОГО, но не съм се предавал НИКОГА. Ако е писано да губя то поне да съм си у дома
                Дето се казва, поне да печели някой пич от форума а не някакъв гаден американец....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Няма лошо да човек да е оптимист стига да не губи парите си от това .
                  Аз съм губил МНОГО, но не съм се предавал НИКОГА. Ако е писано да губя то поне да съм си у дома

Коментар

• Няма лошо да човек да е оптимист стига да не губи парите си от това .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Аз пък от БГ и БФБ не мърдам
                      Тебе си те знаем..Ти си непробиваем оптимист...

Коментар

• Аз пък от БГ и БФБ не мърдам

Коментар

Ретро това всичко съм го изпитал на собствения си гръб.Знам каква цена се плаща и за каква работа става въпрос.От доста години живея в Щатите и не помня някой да ми е дал 1 $ ей така щото съм му дошъл в устроената му страна.Нищо ама нищо даром не се дава в чужбина особено пък в Америка.Тия приказки дето емигрантите били отивали на готово може да ги разправят само мазохисти и дървени кратуни дето нямат и един ден изработен навън.Няма такъв филм в чужбина.Всяка една филийка хляб си я изработваш.Вярно е че сега правя много много повече пари от България макар че и в родината взимах много хубава заплата.Да живееш извън България с чужди порядки се иска дупе и много воля.Виждал съм ги много в Америка дето бързо им секва мерака за работа и почват да се занимават с глупости като тия последните дето ги изхващаха в Чикаго.Сега ще им изгният кокалите по Аризонските затвори.Чудесни места насред пустинята.От никъде надежда като във филма "Крепост".
                          Е,естествено,че има и такива,но след като са попаднали в месомемелачката,т..е. съдебната система(но не нашата),ще си го отнесат подобаващо...Избора си е бил техен.Изобщо не ми пука..
                          Но все пак,моите наблюдения са ,че в болшинството си,хората ,които са заминали на Запад са нормални и се борят почтено да си устроят един по-добър живот от този,който са имали в България...
                          Няма нужда да ми казваш,че си живял или все още живееш в чужбина.Всички,които сме минали по тоя път се разпознаваме помежду си само с две три думи и имаме доста сходни мнения по много въпроси..
                          П.С.Малко е извън темата разговора ни ,но все пак има и нещо общо..
                          Оптимизъм...еми,ще си останем в България,и ще продължим да си търгуваме на БФБ-то,то не че от чужбина не става...
                          Песимизъм -куфарите....и този път,завинаги..,имаше един канадски филм,с такова заглавие...

Коментар

• Ретро това всичко съм го изпитал на собствения си гръб.Знам каква цена се плаща и за каква работа става въпрос.От доста години живея в Щатите и не помня някой да ми е дал 1 $ ей така щото съм му дошъл в устроената му страна.Нищо ама нищо даром не се дава в чужбина особено пък в Америка.Тия приказки дето емигрантите били отивали на готово може да ги разправят само мазохисти и дървени кратуни дето нямат и един ден изработен навън.Няма такъв филм в чужбина.Всяка една филийка хляб си я изработваш.Вярно е че сега правя много много повече пари от България макар че и в родината взимах много хубава заплата.Да живееш извън България с чужди порядки се иска дупе и много воля.Виждал съм ги много в Америка дето бързо им секва мерака за работа и почват да се занимават с глупости като тия последните дето ги изхващаха в Чикаго.Сега ще им изгният кокалите по Аризонските затвори.Чудесни места насред пустинята.От никъде надежда като във филма "Крепост".

Коментар

Хич не е лесно да тръгнеш към терминала.Иска се много смелост и вяра защото там дето е уредено и подредено никой не те чака с хляб и сол и не ти подава торба с пари да си харчиш ей така за кеф.Нито пък те настаняват в къща с изглед към морето и басейни отпред Факт е обаче че тия детоуж отишли на подреденото вкараха в България пари повече от БВП.
                              То трудносттта не опира само до "торбите с пари",с които естествено не те чакат...Отиваш в нов свят,трябва да си създадеш нови навици,ново обкръжение и т.н..(ма*ка му,най-малкото ,трябва да си намериш подходящо жилище,което може да се окаже сериозен проблем,в зависимост от града,в който си отишъл да живееш и да се устройваш)..Даже ако питаш мен,парите са второстепенна грижа,щото на Запад,каквато и работа да намериш,препитанието с дребни "екстри" ти е в кърпа вързано...Да не говорим,че болшинството от приятелите и близките ми,които са "там",а те за съжаление никак не са малко,изкарват пари,за които не са и мечтали "тук",и в повечето случаи работят това,за което са учили...Е ,съвсем естествено,някои се и дообразоваха,ама това си е съвсем в реда на нещата,даже си е задължително ,ако искаш да водиш един среден стандарт на живот,за тамошните условия и да се чувствуваш като "равен" с околните ти.... Но да преодолееш носталгията...,е ,за всеки е различно,но със сигурност говорим за години,понякога много...

П.С. Това,което съм написал по-горе,не е само чуто от разкази и преразкази...В голяма степен съм изпитал всичко и на собствения си гръб.....

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                абе защо сме на минус-------нали целия свят гарантира за България....
                                Може на някой да му е светнала сигналната лампичка .

Коментар

Working...
                                X