IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    На мен ми споделиха от един ИП, че даже налазвали и борсицта ни.
    Купували си предимно дивидентни акции, които да държат дългосрочно.
    Което си е супер, защото осигуряват добър изход на по-подвижните спекулантски пари, излизащи от дивидентни и насочващи се към бързо растящи компании.
    Добра новина! Ръста в дивидентите ще засилва интереса към нови дългосрочни.

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
      Вестник Стандарт

Руснаци местят бизнеса си у нас. ....
      На мен ми споделиха от един ИП, че даже налазвали и борсицта ни.
      Купували си предимно дивидентни акции, които да държат дългосрочно.
      Което си е супер, защото осигуряват добър изход на по-подвижните спекулантски пари, излизащи от дивидентни и насочващи се към бързо растящи компании.

Коментар

• Вестник Стандарт

Руснаци местят бизнеса си у нас. Братушки се регистрират в бюрата по труда, искат да стават учители. След като руснаците си купиха луксозни къщи по Черноморието ни, сега местят тук и бизнеса си. Техни фирми се появиха у нас още преди години в големите градове като Варна и Бургас. Сега обаче те превземат и по-малките курортни градчета като Балчик, Поморие, Равда и Кранево. Първите две руски фирми в Балчик дори вече са факт. Те се занимават със строителство, тъй като интересът на руснаците към българските земи и имоти не секва.
        Най-много братушки по Северното ни Черноморие има в курортното село Кранево. Тук живеят над 60 семейства, каза за "Стандарт" кметът на селото Румен Николов.

Спасяват времето с 1,6 млн. евро. Няма опасност да останем без прогноза, отсече просветният министър.1,6 млн. евро или оставаме без прогноза за времето. Казусът лъсна след заседанието на кабинета. Министрите трябваше да одобрят проект на споразумение с Европейската организация за разработване на метеорологични спътници (EUMETSAT), с което от 1 януари 2014 г. страната ни да се присъедини към Конвенцията за учредяването на EUMETSAT. Заради допълнителни питания на шефове на ведомства, точката бе отложена за идната седмица. "Няма никаква опасност България да остане без прогноза за времето", заяви пред "Стандарт" след заседанието на кабинета министърът на образованието и науката Анелия Клисарова. Страната ни има срок до 28 август да потвърди членството в организацията.

Коментар

• Ето кой ще ни закара на 1 000 пункта, а от там нагоре поемат чуженците, таксиджиите и БГ - мамчетата

Милионери теглят парите си от банки

в. Стандарт

Милионери теглят парите си от банки и ги влагат в бизнеса си или в скъпи вещи като къщи и коли. Депозитите на граждани на стойност над 1 млн. лв. намаляват с 32 броя през второто тримесечие на годината до 682 броя в края на юни, сочат данните на БНБ.

Такова намаление не се е случвало през последните няколко години, откакто БНБ публикува данни за милионерските депозити.

Коментар

аха, самозалъгвай се както си искаш
            но алчността почва да те покварва и теб
            първо не искаше и да чуеш, сега само по за седмица-две и докато се усетиш си им станал по-голям фен и от мен

виж пип, истината е една - колкото е важно какво стои зад една акция като фундамент, два пъти по-важно е как тя е оценена. Все пак целта ни е да купуваме евтино и да продаваме скъпо, а не да любим и да мразим и да си придаваме фалшива принципност.
            А и както мъдро е казано: "Не ми хвали стока, хвали ми пазар!"
            Ама с тази стратегия трябва да си много диверсифициран, че да се пазиш от специфичния риск
            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Нещо бъркаш нещата батка, нямам нищо общо с твоя стил.
              Предпочитам да си правя парите от стойностни акции.
              Изброените са за спекулка със съвсем кратък период - дни до 1-2 седмици, макс месец докато се чудя какво да правя с наличния кеш.
              По задълго разнасят голяма зловония, а аз съм си гнуслив
              аха, самозалъгвай се както си искаш
              но алчността почва да те покварва и теб
              първо не искаше и да чуеш, сега само по за седмица-две и докато се усетиш си им станал по-голям фен и от мен

виж пип, истината е една - колкото е важно какво стои зад една акция като фундамент, два пъти по-важно е как тя е оценена. Все пак целта ни е да купуваме евтино и да продаваме скъпо, а не да любим и да мразим и да си придаваме фалшива принципност.
              А и както мъдро е казано: "Не ми хвали стока, хвали ми пазар!"

Коментар

Ехее, класика! Започнахте да си купувате "избушеняци" като направиха по едни 100-тина % нагоре
                След още 100-200% и таксиджиите ще се включат
                Нещо бъркаш нещата батка, нямам нищо общо с твоя стил.
                Предпочитам да си правя парите от стойностни акции.
                Изброените са за спекулка със съвсем кратък период - дни до 1-2 седмици, макс месец докато се чудя какво да правя с наличния кеш.
                По задълго разнасят голяма зловония, а аз съм си гнуслив

Коментар

• аз от оцкото съм на 2500% ебахти избушеняка

Коментар

Кво ти се изпълни бе %-ов та се кефиш тъй ?

Мене ми кихнаха вчера билборд (вече веднъж направих 140лв от тях) и евроинс.
                    По отпреди малко топливо, синергон, зрънчо и газ.
                    Никога не съм бил толкози пълен с полу и откровени шитове. Гледам 3.9% от портфейла стигнали.
                    Ма ко да прайш, малко спекулка, ачи баси скучната борса....
                    Нищо не ми се е изпълнило /все още/. Това беше самоирония, защото днес много ми се збабичоса портфейлчето
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Ехее, класика! Започнахте да си купувате "избушеняци" като направиха по едни 100-тина % нагоре
                      Тц, купуваме избушеняци, които направиха по 100-200 % надолу...

Коментар

...
                        Никога не съм бил толкози пълен с полу и откровени шитове. Гледам 3.9% от портфейла стигнали.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Я-х-у-у-у-у

Кво ти се изпълни бе %-ов та се кефиш тъй ?

Коментар

• Ооооооо тука гледам нови кандидат милионери са се закачили! И чакат 1500 на Софикс. Хаха.... ми в тая жега освен вицове да се разправят
                            Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Я-х-у-у-у-у

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                обещал съм ти 1500 . верваш ли ми Тома
                                Бе ти 500 не можеш, 1500 ще обещаваш.
                                Като гледам паднахме под 450 пак....все още не можем да го таксуваме като превзето

Коментар

Working...
                                X