If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хич не е все тая обаче, ако от 10000 слезеш на 1000. Но това си е риска при избушеняците, веднъж стомна, дваж стомна, на третия път ... парчета, нещо като меком-1, хдпат-2, оцк-3,... и . (kakto се казва - "допишете липсващите")
абе добив на нефт и гъз и то беше избушеняк на 1 лефче ама сега е голяма работа . а ся ко ши каиш
абе то е голяма работа, ама като купиш няколко различни избушеняка щото не се знае
от къде ще изскочи зайчето и после не си превърнал 1 лев в 10
а може и друг вариант да си го купил на 10 лв, защото обикновените инвеститори не успяват да хващат абсолютното дъно
Никога избушеняците не са били номер 1 (мисля, че не само за мен) !
Инвестиралите преди време в неизбушеняци като например софарматрейдинг който беше на 1.60-2 лв. + дивидентите + сигурността срещу криза е в пъти по-добра доходност отколкото да ти се кланят парите в избушени компании. Дори една атера е по-добра, да не казваме кои може да са на отсрещнaта страна, че може да се накърнят интересите на някои да си правят алъш-вериша
Колега, явно си отскоро на БФБ. На БФБ всичко е променливо и изменливо, на много места и измамливо. Това което ти показва графината, не винага и това което е логично, нито пък има гаранции...
ГАЗ беше също на цената на Софарма Трейдинг, ама на вземи ги сравни двете сега де...
Май нещо те е яд, че си се набил в хартии с вече ограничен потенциал за растеж, а не ти стиска да купиш нещо преди да е поскъпнало...нормално, всеки чака първо да види, та тогава да действа....е то така всеки може
Никога избушеняците не са били номер 1 (мисля, че не само за мен) !
Инвестиралите преди време в неизбушеняци като например софарматрейдинг който беше на 1.60-2 лв. + дивидентите + сигурността срещу криза е в пъти по-добра доходност отколкото да ти се кланят парите в избушени компании. Дори една атера е по-добра, да не казваме кои може да са на отсрещнaта страна, че може да се накърнят интересите на някои да си правят алъш-вериша
Коментар