IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В газа "спират огъня" през ден...и така от 50 години, за съжаление!

За разрешаването на конфликта в Украйна не съм оптимист в скоро време... Трябват по-серизни мерки срещу Путьоновката...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Порошенко е казал, че са договорили примирие а Русия е отрекла информацията. Има доста неяснота.
      Е да, руснаците се правят на луди че те не са във война.. подробности
      Следващите дни ще разберем дали ще е поредната празна надежда или най-сетне два братски народа ще намерят начин да се разберат с преговори и ще спрат да се избиват...
      За мен разрешаването на този конфликт означава едни +130-150 пункта на Софикс и +30-40% на портфейла ми

Коментар

• Върви ли играта?
        Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          Цецебе цецебе ай на 1.25
          Това добре, ама защо ПИБ не се търгуват
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• European stocks extended gains as Ukraine and Russia agreed on a ceasefire in eastern Ukraine. U.S. stock-index futures and Asian shares climbed.

The Stoxx Europe 600 Index added 0.8 percent to 345.33 at 9:09 a.m. in London. Standard & Poor’s 500 Index contracts advanced 0.4 percent today, while the MSCI Asia Pacific Index gained 0.7 percent.

http://www.bloomberg.com/news/2014-0...eculation.html

Ето я и добрата новина !!!
            мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              западняците изригват
              в Украйна май има положителни надежди
              Дано! Ако там се разберат и ние ще изригнем
              мен лично тамошния конфликт доста ме притеснява и ми накърнява оптимизма
              Порошенко е казал, че са договорили примирие а Русия е отрекла информацията. Има доста неяснота.

Коментар

• нищо пак не сте научили . трябва да има напрежение за да тръгнат нашите

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  западняците изригват
                  А на мен ми накърни профит процентите, аз поне го отчитам така.

Коментар

• западняците изригват

Коментар

• кугааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        без малко 1,25 просто гнидите растат и затова пада мухата ЦЕЦЕ ше стане скоро
                        Чакат да се наредят повече маняци и да им изсипят с кофата .

Коментар

• без малко 1,25 просто гнидите растат и затова пада мухата ЦЕЦЕ ше стане скоро

Коментар

• Цецебе цецебе ай на 1.25

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                              Хм, на пръв поглед Булгартабак излиза. Въпросът е кой ще заеме неговото място?
                              HDPAT,майтап бе колега не се стряскай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Излезнаха индексите за Софикс....
                                сега ще смятаме......а който не може ще чака помощ от приятел или жокер.....

http://www.bse-sofia.bg/?page=News&e...ssue=0&SECNUM=
                                Хм, на пръв поглед Булгартабак излиза. Въпросът е кой ще заеме неговото място?

Коментар

Working...
                                X