Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Излезнаха индексите за Софикс....
сега ще смятаме......а който не може ще чака помощ от приятел или жокер.....
http://www.bse-sofia.bg/?page=News&e...ssue=0&SECNUM=
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНие също имаме артии но това не ни пречи да се възползваме от низходящо движение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение+
Амат "артии" хората, разбираемо е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОптимизмът не е лошо нещо стига да не си на загуба.
Амат "артии" хората, разбираемо еНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПарите са в пенсионните фондове. На практика те движат българския пазар. За да бъде успешен даден спекулант той трябва да разсъждава по същият начин като хората с пари, но да заема позиция малко преди тях. За мен играта продължава да бъде купуване на качествени акции преди да бъдат забелязани от ПФ и продажбата им когато минат 70/80 процента от ръста си. С парите влизаме в друга позиция, която в даден момент влиза в полезрението на ПФ. Като цяло с Батя сме болни оптимисти, но в този детайл ни е разликата. Просто харесваме различен тип неща. За сега избягвам боклуците поради липсата на таксиджии в обозримо бъдеще.
Иначе не разбирам какво не ви харесва на пазара. Портфейла ми расте всеки ден по малко. За сега Свилоза и Софарма трейдинг го дърпат напред, но предполагам в скоро време и нещо друго ще се включи в групата.
Коментар
-
Парите са в пенсионните фондове. На практика те движат българския пазар. За да бъде успешен даден спекулант той трябва да разсъждава по същият начин като хората с пари, но да заема позиция малко преди тях. За мен играта продължава да бъде купуване на качествени акции преди да бъдат забелязани от ПФ и продажбата им когато минат 70/80 процента от ръста си. С парите влизаме в друга позиция, която в даден момент влиза в полезрението на ПФ. Като цяло с Батя сме болни оптимисти, но в този детайл ни е разликата. Просто харесваме различен тип неща. За сега избягвам боклуците поради липсата на таксиджии в обозримо бъдеще.
Иначе не разбирам какво не ви харесва на пазара. Портфейла ми расте всеки ден по малко. За сега Свилоза и Софарма трейдинг го дърпат напред, но предполагам в скоро време и нещо друго ще се включи в групата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак сте бре маняци?Ще се суркаме и днес надолу?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа ви имам аз критериите за пазар....“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеТрайте си бе, супер си е пазара!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениечас и седем минути....
Не е било по зле......
П.П. Днес направих сделка с 23 Петролки на 2,363....
Кой беше този умник....“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЧас и шест минути,вече..Това не е ли рекорд
,или е било и по зле..
,не си спомням....
Не е било по зле......
П.П. Днес направих сделка с 23 Петролки на 2,363....
Кой беше този умник....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЦял час без сделка...Това не е ли рекорд
,или е било и по зле..
,не си спомням....
Коментар
Коментар