IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
    "Фирма от "Надежда" купува "Кремиковци"", пише в. "Стандарт"
    Активите на неработещия комбинат "Кремиковци" отново сменят собственика си. Това стана ясно от решение на Комисията за защита на конкуренцията, което е взето на 15 май, но е публикувано на официалния сайт на ведомството месец по-късно - на 27 юни. КЗК дава зелена светлина на търговското дружество "Крис Мит" да закупи 100% от капитала на компаниите за търговия с черни и цветни метали "Елтрейд Къмпани", "Надин Металс" и "Валпет Консулт", които закупиха активите на "Кремиковци" за 161,6 млн. евро през пролетта на 2011 година. Сумата, срещу която "Крис Мит" ще придобие капитала на трите фирми за търговия с цветни и черни метали, не е обявена публично. Интересно е, че в решението на КЗК е записано, че фирмата купувач има намерение да възстанови част от мощностите на комбината. Според документа в "Кремиковци" ще бъдат произвеждани и продавани горещовалцувани и студеновалцувани плоски стоманени продукти (рулони), плоски продукти с метално покритие и плоски продукти с органично (пластмасово) покритие.
    Това е поредната машинация за ограбване ресурсите на България. Явно тези от надин са нарявали достатъчно метали за да избият платените 161 млн. евра и да направят сносна печалба. Цялата ситуация ми прилича на един убит слон в саваната и сега са се струпали лешоядите, като прииждат все по-нови и по-нови.
    Last edited by noker; 03.07.2013, 09:46.

Коментар

• "Фирма от "Надежда" купува "Кремиковци"", пише в. "Стандарт"
      Активите на неработещия комбинат "Кремиковци" отново сменят собственика си. Това стана ясно от решение на Комисията за защита на конкуренцията, което е взето на 15 май, но е публикувано на официалния сайт на ведомството месец по-късно - на 27 юни. КЗК дава зелена светлина на търговското дружество "Крис Мит" да закупи 100% от капитала на компаниите за търговия с черни и цветни метали "Елтрейд Къмпани", "Надин Металс" и "Валпет Консулт", които закупиха активите на "Кремиковци" за 161,6 млн. евро през пролетта на 2011 година. Сумата, срещу която "Крис Мит" ще придобие капитала на трите фирми за търговия с цветни и черни метали, не е обявена публично. Интересно е, че в решението на КЗК е записано, че фирмата купувач има намерение да възстанови част от мощностите на комбината. Според документа в "Кремиковци" ще бъдат произвеждани и продавани горещовалцувани и студеновалцувани плоски стоманени продукти (рулони), плоски продукти с метално покритие и плоски продукти с органично (пластмасово) покритие.

Коментар

• Last edited by SOFIX; 12.01.2014, 08:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Как сте, ъпърчета? Започна ли лятната разпродажба?
          За златото ли питаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Как сте, ъпърчета? Започна ли лятната разпродажба?
            каква ти лятна, още от зимата е почнала... За справка - погледни графиката на златото и среброто

Коментар

• Летиме към фалита Мастаре

Коментар

• Здрасти Мастере . Носи се слух че Китай щели да си съхраняват златото в САЩ . Да им го пазят , че там било най- сигурно .

Коментар

• Как сте, ъпърчета? Започна ли лятната разпродажба?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• "Износът на стоки (FOB) за периода януари - април 2013 г. е 7 186.3 млн. евро, като нараства с 946.2 млн. евро (15.2%) в сравнение с този за същия период на 2012 г. (6 240.1 млн. евро). Износът за януари - април 2012 г. намалява на годишна база с 2%. Вносът на стоки (FOB) за периода януари - април 2013 г. е 7 836.2 млн. евро, като нараства със 175.0 млн. евро (2.3%) спрямо същия период на 2012 г. (7 661.2 млн. евро). Ръстът на вноса за януари - април 2012 г. на годишна база е 10.8%."

НСИ

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                      Абе да ти кажа честно от вчера си ми много симпатичен ,след една случка и тя е : Жената снощи ме пита , абе ти сутринта пил ли си нещо ? Аз казвам - да . Тя - кой ти каза ? Аз - СОФИКС . Тя - кой ще поеме отговорност . Аз - СОФИКС . Тя - а добре .
                      Ей тоя Софикс все е на Мелмак и другите покрай него

Коментар

• Абе да ти кажа честно от вчера си ми много симпатичен ,след една случка и тя е : Жената снощи ме пита , абе ти сутринта пил ли си нещо ? Аз казвам - да . Тя - кой ти каза ? Аз - СОФИКС . Тя - кой ще поеме отговорност . Аз - СОФИКС . Тя - а добре .

Коментар

• Вече знам кой си . Ти си този който ни изкушава да прегрешаваме от сутринта .Лошото е че хем те знаем кой си хем ти вярваме .

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                            Я му одари едно и не се коси за хората .
                            Вече бумнах една биричка

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Хората имат зор
                              Я му одари едно и не се коси за хората .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Бързай бавно!
                                За 3-4 годинки ще стане работата
                                Хората имат зор

Коментар

Working...
                                X