Първоначално изпратено от karl1957
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by noker; 03.07.2013, 09:46.
-
"Фирма от "Надежда" купува "Кремиковци"", пише в. "Стандарт"
Активите на неработещия комбинат "Кремиковци" отново сменят собственика си. Това стана ясно от решение на Комисията за защита на конкуренцията, което е взето на 15 май, но е публикувано на официалния сайт на ведомството месец по-късно - на 27 юни. КЗК дава зелена светлина на търговското дружество "Крис Мит" да закупи 100% от капитала на компаниите за търговия с черни и цветни метали "Елтрейд Къмпани", "Надин Металс" и "Валпет Консулт", които закупиха активите на "Кремиковци" за 161,6 млн. евро през пролетта на 2011 година. Сумата, срещу която "Крис Мит" ще придобие капитала на трите фирми за търговия с цветни и черни метали, не е обявена публично. Интересно е, че в решението на КЗК е записано, че фирмата купувач има намерение да възстанови част от мощностите на комбината. Според документа в "Кремиковци" ще бъдат произвеждани и продавани горещовалцувани и студеновалцувани плоски стоманени продукти (рулони), плоски продукти с метално покритие и плоски продукти с органично (пластмасово) покритие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак сте, ъпърчета? Започна ли лятната разпродажба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак сте, ъпърчета? Започна ли лятната разпродажба?
Коментар
-
"Износът на стоки (FOB) за периода януари - април 2013 г. е 7 186.3 млн. евро, като нараства с 946.2 млн. евро (15.2%) в сравнение с този за същия период на 2012 г. (6 240.1 млн. евро). Износът за януари - април 2012 г. намалява на годишна база с 2%. Вносът на стоки (FOB) за периода януари - април 2013 г. е 7 836.2 млн. евро, като нараства със 175.0 млн. евро (2.3%) спрямо същия период на 2012 г. (7 661.2 млн. евро). Ръстът на вноса за януари - април 2012 г. на годишна база е 10.8%."
НСИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеАбе да ти кажа честно от вчера си ми много симпатичен ,след една случка и тя е : Жената снощи ме пита , абе ти сутринта пил ли си нещо ? Аз казвам - да . Тя - кой ти каза ? Аз - СОФИКС . Тя - кой ще поеме отговорност . Аз - СОФИКС . Тя - а добре .и другите покрай него
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеЯ му одари едно и не се коси за хората .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеХората имат зор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБързай бавно!
За 3-4 годинки ще стане работата
Коментар
Коментар