Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе зависи. Ако нещо ти се струва измамно евтино, то най-вероятно не е евтино.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНе би и било нормално да очакваш от дясна партия да "направи икономиката да върви". Това не е работа на държавата при дясно управление, а на частния сектор. С изгледите пред Еврозоната към момента и самият жизъс крайст не би могъл да помогне. Просто БГ е на грешното място по грешното време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЗависи какво купуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРеално в момента няма дисконт на пазара. Целия ръст на акциите ще идва само от ръст на резултатите. Или с други думи от ръст на икономиката.
А аз от ГЕРБ не очаквам да могат да направят икономиката да вървиCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРеално в момента няма дисконт на пазара. Целия ръст на акциите ще идва само от ръст на резултатите. Или с други думи от ръст на икономиката.
А аз от ГЕРБ не очаквам да могат да направят икономиката да върви“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениене е същото - тогава компаниите се продаваха на ПЕ 4-5. Сега на 15-20“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИнвестиралите през периода 1998-2003 направиха печалби в пъти. Сега, за мен поне, е същото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКакто е тръгнало, пак без кеш ще остана в следващите седмици, а точно го бях увеличил“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Потресен съм от прокламирания оптимизъм в тази тема. Ако целта не е да се излъжат вероющите, то не знам на какви наркотици сте.От мен имайте едно предупреждение, че отстрани съвсем неадекватно изглежда работата. От друга страна предполагам, че до едно време е добре да има купувачи надолу, смазка за пазара. Господ и Бойко Борисов да ни пазят.
Не е препоръка.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВърви ли?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеПри нови избови най-големият губещ ще е ГЕРБ защото след 2ра поредна победа не са са могли да съставят правителство. Затова казвам, че ГЕРБ ще направят и невъзможното за да има стабилно управление. А то вече е ясно и без това, че ще има подкрепа за да почнат и да им бъде гласувано първоначално (едни 300 дни поне).
Другите да крадат а те да гледат и да се разпадат....
Коментар
Коментар