IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Монти, не така.Сега и на падащия пазар Батката е направил няколко хиляди процента..Ама се чудя защо все не се сбъдва прогнозата му за големи ръстове

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      До другата седмица мисля че ГЕРБ, РБ и ПФ ще се разберат за коалиционен кабинет. Сега тече период на надлъгване и блъфове, но лека - полека вярвам ще се напипат общите неща, ще се затоплят връзките и думите, ще се направят нужните компромси и всички ще излязат от тия преговори като победители за пред избирателите си
      РБ че са извоювали ЦЦ вече да не е министър, а ГЕРБ че са успели да наложат Боко пак за премиер
      И така всички щастливи поемаме към Софикс 900 точки

Смешник!
      Тук става въпрос за политики а не за социални контакти или любовна връзка...........

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
        Много глупости си написал, богата или болна фантазия - не знам, не ми се коментират.
        Това с този отказ да се мисли и да се коментират неприятни истини на английски му се казва denial. Кое от нещата които казах не е точен факт?

Няма препоръка
        Custodite sortem vestram

Коментар

• И Америка така я погребват от 1990 г. насам, а ДАУ е все на нови висоти.

Коментар

Много глупости си написал, богата или болна фантазия - не знам, не ми се коментират.
            Богата и болна. Такива като него погребват България от много години. Единствено себе си погребват, бавно и мъчително.

Коментар

• Много глупости си написал, богата или болна фантазия - не знам, не ми се коментират.

Коментар

• Впрочем убеден съм, че ДПС умишлено не мобилизира до край резервите си. Защо точно го направи, може само да се спекулира, но според мен част от това е да не се плашат българите.
                Custodite sortem vestram

Коментар

Много черно го гледаш.

Идат по-добри времена, просто при нас подобрението много изостана и най-накрая ще се отласнем от дъното - на първо време с кредит и оправяне на гарантираните депозити в КТБ.
                  Наблюдаваме края на българската държава, колега, имай малко уважение, по-сериозно моля. Истинското притеснение трябва да идва от това което се случва в и около Турция в момента. Личи си, че Ердоган е в ужас от ИД, и най-вече от това, че няма доверие в собственото си население, на чия страна би застанало в един открит конфликт, за това всячески го протака. От там пътят до България не е далеч. След Украйна двоен к** за БГ от два фронта, риск премията се вдига много. От друга страна издънен бюджет, банкова система с изключителен стабилитет, етническа партия. С намъ бог, както казва един маниак на кокаин. Погледни историческите паралели, много интересни са. Над 50% от децата първи клас са ромчета, от малцинството Това гарантира високият човешки капитал и стабилният растеж...

Не е препоръка.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    На първо време непосредствено отиваме на 500, после още надолу. А зимата борсата ще е последна грижа на жителите на БГ.

Не е препоръка.
                    Много черно го гледаш.

Идат по-добри времена, просто при нас подобрението много изостана и най-накрая ще се отласнем от дъното - на първо време с кредит и оправяне на гарантираните депозити в КТБ.

Коментар

• На първо време непосредствено отиваме на 500, после още надолу. А зимата борсата ще е последна грижа на жителите на БГ.

Не е препоръка.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Аз като гледам очакванията в тази тема се реят някъде високо високо
                        Да - така че има още много да чакат

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Идва време за купуване когато очакванията се окажат по-лоши от фактите.
                          Аз като гледам очакванията в тази тема се реят някъде високо високо
                          Custodite sortem vestram

Коментар

По отношение на коментара ти, че 2004 всичко било на П/Е 5, това е така защото тогава нямаше криза и възходът в световен мащаб беше внушаващ.

Сега имаме криза и компаниите трябва да се оценяват според тази реалност и очаквания, че тази криза ще свърши.
                            Нали разбираш че логиката ти е абсурдна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Не зависи. Ако нещо ти се струва измамно евтино, то най-вероятно не е евтино.
                              По отношение на коментара ти, че 2004 всичко било на П/Е 5, това е така защото тогава нямаше криза и възходът в световен мащаб беше внушаващ.

Сега имаме криза и компаниите трябва да се оценяват според тази реалност и очаквания, че тази криза ще свърши.

Коментар

• До другата седмица мисля че ГЕРБ, РБ и ПФ ще се разберат за коалиционен кабинет. Сега тече период на надлъгване и блъфове, но лека - полека вярвам ще се напипат общите неща, ще се затоплят връзките и думите, ще се направят нужните компромси и всички ще излязат от тия преговори като победители за пред избирателите си
                                РБ че са извоювали ЦЦ вече да не е министър, а ГЕРБ че са успели да наложат Боко пак за премиер
                                И така всички щастливи поемаме към Софикс 900 точки

Коментар

Working...
                                X