If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До другата седмица мисля че ГЕРБ, РБ и ПФ ще се разберат за коалиционен кабинет. Сега тече период на надлъгване и блъфове, но лека - полека вярвам ще се напипат общите неща, ще се затоплят връзките и думите, ще се направят нужните компромси и всички ще излязат от тия преговори като победители за пред избирателите си
РБ че са извоювали ЦЦ вече да не е министър, а ГЕРБ че са успели да наложат Боко пак за премиер
И така всички щастливи поемаме към Софикс 900 точки
Смешник!
Тук става въпрос за политики а не за социални контакти или любовна връзка...........
Впрочем убеден съм, че ДПС умишлено не мобилизира до край резервите си. Защо точно го направи, може само да се спекулира, но според мен част от това е да не се плашат българите.
Идат по-добри времена, просто при нас подобрението много изостана и най-накрая ще се отласнем от дъното - на първо време с кредит и оправяне на гарантираните депозити в КТБ.
Наблюдаваме края на българската държава, колега, имай малко уважение, по-сериозно моля. Истинското притеснение трябва да идва от това което се случва в и около Турция в момента. Личи си, че Ердоган е в ужас от ИД, и най-вече от това, че няма доверие в собственото си население, на чия страна би застанало в един открит конфликт, за това всячески го протака. От там пътят до България не е далеч. След Украйна двоен к** за БГ от два фронта, риск премията се вдига много. От друга страна издънен бюджет, банкова система с изключителен стабилитет, етническа партия. С намъ бог, както казва един маниак на кокаин. Погледни историческите паралели, много интересни са. Над 50% от децата първи клас са ромчета, от малцинството Това гарантира високият човешки капитал и стабилният растеж...
На първо време непосредствено отиваме на 500, после още надолу. А зимата борсата ще е последна грижа на жителите на БГ.
Не е препоръка.
Много черно го гледаш.
Идат по-добри времена, просто при нас подобрението много изостана и най-накрая ще се отласнем от дъното - на първо време с кредит и оправяне на гарантираните депозити в КТБ.
До другата седмица мисля че ГЕРБ, РБ и ПФ ще се разберат за коалиционен кабинет. Сега тече период на надлъгване и блъфове, но лека - полека вярвам ще се напипат общите неща, ще се затоплят връзките и думите, ще се направят нужните компромси и всички ще излязат от тия преговори като победители за пред избирателите си
РБ че са извоювали ЦЦ вече да не е министър, а ГЕРБ че са успели да наложат Боко пак за премиер
И така всички щастливи поемаме към Софикс 900 точки
Коментар