IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
    За това си прав, стискаме кеша и си чакаме. Някъде бях прочел, че идва време за купуване след много лоша новина, която е предшествана от поредица други лоши новини и събития.
    Идва време за купуване когато очакванията се окажат по-лоши от фактите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Не зависи. Ако нещо ти се струва измамно евтино, то най-вероятно не е евтино.
      За това си прав, стискаме кеша и си чакаме. Някъде бях прочел, че идва време за купуване след много лоша новина, която е предшествана от поредица други лоши новини и събития.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Ще се види много скоро кой крив кой прав. Пожелавам ви да изкарате зимата. Късмет, ще ви трябва!

Нямам препоръка.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Не би и било нормално да очакваш от дясна партия да "направи икономиката да върви". Това не е работа на държавата при дясно управление, а на частния сектор. С изгледите пред Еврозоната към момента и самият жизъс крайст не би могъл да помогне. Просто БГ е на грешното място по грешното време.
          Не си прав - изобщо не си прав. Това е някаква либертарианска доктрина, която по обясними причини никой никъде не я прилага. Защото е грешна в същността си и вредна в приложението си.

Коментар

Зависи какво купуваш.
            Не зависи. Ако нещо ти се струва измамно евтино, то най-вероятно не е евтино.

Коментар

Реално в момента няма дисконт на пазара. Целия ръст на акциите ще идва само от ръст на резултатите. Или с други думи от ръст на икономиката.

А аз от ГЕРБ не очаквам да могат да направят икономиката да върви
              Не би и било нормално да очакваш от дясна партия да "направи икономиката да върви". Това не е работа на държавата при дясно управление, а на частния сектор. С изгледите пред Еврозоната към момента и самият жизъс крайст не би могъл да помогне. Просто БГ е на грешното място по грешното време.
              Custodite sortem vestram

Коментар

Реално в момента няма дисконт на пазара. Целия ръст на акциите ще идва само от ръст на резултатите. Или с други думи от ръст на икономиката.

Е как бе, Царя Слънце и Детето Чудо ще оправят всичко.

Коментар

не е същото - тогава компаниите се продаваха на ПЕ 4-5. Сега на 15-20
                  Зависи какво купуваш.

Коментар

• Реално в момента няма дисконт на пазара. Целия ръст на акциите ще идва само от ръст на резултатите. Или с други думи от ръст на икономиката.

Коментар

Инвестиралите през периода 1998-2003 направиха печалби в пъти. Сега, за мен поне, е същото.
                      не е същото - тогава компаниите се продаваха на ПЕ 4-5. Сега на 15-20

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Както е тръгнало, пак без кеш ще остана в следващите седмици, а точно го бях увеличил
                        Инвестиралите през периода 1998-2003 направиха печалби в пъти. Сега, за мен поне, е същото.

Коментар

• Потресен съм от прокламирания оптимизъм в тази тема. Ако целта не е да се излъжат вероющите, то не знам на какви наркотици сте. От мен имайте едно предупреждение, че отстрани съвсем неадекватно изглежда работата. От друга страна предполагам, че до едно време е добре да има купувачи надолу, смазка за пазара. Господ и Бойко Борисов да ни пазят.

Не е препоръка.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Върви ли?
                            Както е тръгнало, пак без кеш ще остана в следващите седмици, а точно го бях увеличил
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Върви ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                                При нови избови най-големият губещ ще е ГЕРБ защото след 2ра поредна победа не са са могли да съставят правителство. Затова казвам, че ГЕРБ ще направят и невъзможното за да има стабилно управление. А то вече е ясно и без това, че ще има подкрепа за да почнат и да им бъде гласувано първоначално (едни 300 дни поне).
                                Ще направят и невъзможното да съставят управление но не и да оберат всички негативи...
                                Другите да крадат а те да гледат и да се разпадат....

Коментар

Working...
                                X