Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеНякой колега спомена, че вече всичко е калкулирано. Оборотът го показва. Периодът е такъв, че никой не желае да продава на тези ниски цени, разбира се от време на време се появява някой зорлия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеНякой колега спомена, че вече всичко е калкулирано. Оборотът го показва. Периодът е такъв, че никой не желае да продава на тези ниски цени, разбира се от време на време се появява някой зорлия.
Е, и аз не вярвах дупката да е чак толкова голяма. Ноо.. като е гарга да е рошава.. Впрочем очаквах подобна дупка, но не и да се разкрие отведнъж.
Тая драма е към края си. До около месец ще платят гарантираните депозити. Остава въпроса с правителството. Ако и той се разреши в предвидения от мен, благоприятен вариант (ГЕРБ+РБ+ПФ) ще имаме пак рали на БФБ, съчетано пак с тълпи отново изненадани играчори
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИ аз не нападам но така си беше! Все носел пари на инвеститорите казваше за МустакаТи да видиш но продължава акъл да дава
а той Мустака какви ги вършел
ами ако стане подобна история..какво ще пишеш за мажоритара....че всичките са от един дол дренки само ,че едните дават и на околните а другите само за себе си...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, знаеш, че аз не те нападам безпричинно и не съм ти враг, но в тази ситуация съм пряк свидетел как ти защитаваше много Цветан Василев. Помня ти ордерите и оптимизма при Корп, БТН, розовото бъдеще за Петрол и т.н. Истината лъсна - този човек е виновен и пряко ни бръкна дълбоко в джобовете. Надявам се в следващи периоди да преосмислиш както икономическите си, така и политическите си възгледи.
Имаме различни политически възгжледи ,но горе долу еднакви разбирания за борсата.....
В момента ,не съм се отказал от вижданията ,че василев е жертва на политически заговор....
Когато всички говорят ,че изчезват досиета и се приватизират негови компании значи има нещо гнило...
Скоро дупката ще стане 100 % ако мине и някой друг месец...
Относно Корп ,да руската банка направи увеличението на 97 лв...
До последния ден на спиране на акциите се държаха 30 К от 83 до 76 лв за който иска да се отърве...
Миролио от БТН воюва за дивидент и притежаване на акциите на компанията ,но съдебната система го прецака ,реформаторската система на Костов и Филчев........
Петрол щеше да направи увеличение на 5 лв и северкооп ЮГ изкупуваше акции до 4,5 и даже след новината за лошото положение на банката...не напразно Ганчев го лапна на закуска....
така ,че в сравнение с повечето мажоритари беше коректен към дребните ....и трябва да му се отдаде като заслуга...
В момента ,не съм казал че петрол няма да се изправи ,че БТН е в лошо положение....просто едни добри компании отиват в други ръце....Същото е за Петрол и Виваком....
П.П. мисля ,че съм коментирал излизането си от БТН с теб и защо ....влезох в Гагарин... сега пак имам в БТН ...на цени около 50 и няколко
За Корп не съм имал акции от минаването на 6К на 90 лв....в началото на годината...
Излезнах от петрол на 80 % на 3,7 като обявих че ще стане 2 лв и то става след като се разбра за Василев....така ,че не се чувствам ,че съм излъгал някого..
Ако някой смята така ,че го приема и ще си понеса отговорността пред форума за лъжливи надежди....Last edited by Монти; 23.10.2014, 12:04.
Коментар
-
Еуфория
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного страдащи душици виждам тук
Мда , сякаш някой се готви да пазарува на евтините цени - Браво !!!
При тая каша сега в БГ-то си мислим да сме най-зле ,ама на Запад да не би да е много по-розово.
Едно е ясно , че количествените улеснения рано или късно ще доведат до по-голяма инфлация.
И според мен времето да дойде еуфорията за нашето БФБ не е много далеч само жалко ,че не всички имаме достатъчно кеш сега ...
УспехLast edited by Dmirkata; 23.10.2014, 10:40.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДа не ти помрачавам щастието, ама днес е четвъртък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеоптимист съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИ аз не знаех за Статус, я кажете на лични какво е станало, моля?!
КФН назначи квестори в ИП Статус инвест
Коментар
Коментар