IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Добре де като не ще надоле какво следва?
    настрани
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
      Някой колега спомена, че вече всичко е калкулирано. Оборотът го показва. Периодът е такъв, че никой не желае да продава на тези ниски цени, разбира се от време на време се появява някой зорлия.
      Добре де като не ще надоле какво следва?

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
        Някой колега спомена, че вече всичко е калкулирано. Оборотът го показва. Периодът е такъв, че никой не желае да продава на тези ниски цени, разбира се от време на време се появява някой зорлия.
        Мда, предупредихме апокалиптиците че батака в КТБ е вече калкулиран и изненади не могат да се очакват.
        Е, и аз не вярвах дупката да е чак толкова голяма. Ноо.. като е гарга да е рошава.. Впрочем очаквах подобна дупка, но не и да се разкрие отведнъж.
        Тая драма е към края си. До около месец ще платят гарантираните депозити. Остава въпроса с правителството. Ако и той се разреши в предвидения от мен, благоприятен вариант (ГЕРБ+РБ+ПФ) ще имаме пак рали на БФБ, съчетано пак с тълпи отново изненадани играчори

Коментар

• Играта е в центъра

Коментар

• Някой колега спомена, че вече всичко е калкулирано. Оборотът го показва. Периодът е такъв, че никой не желае да продава на тези ниски цени, разбира се от време на време се появява някой зорлия.

Коментар

• Монти преди време ти казах че твоите приятели ще ти забият ножа в гърба .От какво се оплакваш .

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                И аз не нападам но така си беше! Все носел пари на инвеститорите казваше за Мустака Ти да видиш но продължава акъл да дава а той Мустака какви ги вършел
                ти кажи какви пари ти носят тимуровците....че там яко си поел ...по нанадолнището и то без фалит на банка.... ами ако стане подобна история..какво ще пишеш за мажоритара....че всичките са от един дол дренки само ,че едните дават и на околните а другите само за себе си...
                Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Монти, знаеш, че аз не те нападам безпричинно и не съм ти враг, но в тази ситуация съм пряк свидетел как ти защитаваше много Цветан Василев. Помня ти ордерите и оптимизма при Корп, БТН, розовото бъдеще за Петрол и т.н. Истината лъсна - този човек е виновен и пряко ни бръкна дълбоко в джобовете. Надявам се в следващи периоди да преосмислиш както икономическите си, така и политическите си възгледи.
                  Здравей,
                  Имаме различни политически възгжледи ,но горе долу еднакви разбирания за борсата.....
                  В момента ,не съм се отказал от вижданията ,че василев е жертва на политически заговор....
                  Когато всички говорят ,че изчезват досиета и се приватизират негови компании значи има нещо гнило...
                  Скоро дупката ще стане 100 % ако мине и някой друг месец...
                  Относно Корп ,да руската банка направи увеличението на 97 лв...
                  До последния ден на спиране на акциите се държаха 30 К от 83 до 76 лв за който иска да се отърве...
                  Миролио от БТН воюва за дивидент и притежаване на акциите на компанията ,но съдебната система го прецака ,реформаторската система на Костов и Филчев........
                  Петрол щеше да направи увеличение на 5 лв и северкооп ЮГ изкупуваше акции до 4,5 и даже след новината за лошото положение на банката...не напразно Ганчев го лапна на закуска....
                  така ,че в сравнение с повечето мажоритари беше коректен към дребните ....и трябва да му се отдаде като заслуга...
                  В момента ,не съм казал че петрол няма да се изправи ,че БТН е в лошо положение....просто едни добри компании отиват в други ръце....Същото е за Петрол и Виваком....

П.П. мисля ,че съм коментирал излизането си от БТН с теб и защо ....влезох в Гагарин... сега пак имам в БТН ...на цени около 50 и няколко
                  За Корп не съм имал акции от минаването на 6К на 90 лв....в началото на годината...
                  Излезнах от петрол на 80 % на 3,7 като обявих че ще стане 2 лв и то става след като се разбра за Василев....така ,че не се чувствам ,че съм излъгал някого..
                  Ако някой смята така ,че го приема и ще си понеса отговорността пред форума за лъжливи надежди....
                  Last edited by Монти; 23.10.2014, 12:04.

Коментар

• много жалиш западняците . те си лапат и си вземат големите заплати а на тебе ти викат че е зле за да можеш да им работиш за 300 лефа и да те гръмнат в някой завод .
                    дакса сега расте - а ние защо не раснем фондаменталисти велики

Коментар

• Еуфория

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Много страдащи душици виждам тук

Мда , сякаш някой се готви да пазарува на евтините цени - Браво !!!

При тая каша сега в БГ-то си мислим да сме най-зле ,ама на Запад да не би да е много по-розово.

Едно е ясно , че количествените улеснения рано или късно ще доведат до по-голяма инфлация.
                      И според мен времето да дойде еуфорията за нашето БФБ не е много далеч само жалко ,че не всички имаме достатъчно кеш сега ...

Успех
                      Last edited by Dmirkata; 23.10.2014, 10:40.
                      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Що не следиш статиите на Мариянчо бе пич

КФН назначи квестори в ИП Статус инвест
                        Благодаря!
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                          Да не ти помрачавам щастието, ама днес е четвъртък.
                          стягам се за петък в този дъжд

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            оптимист съм
                            Да не ти помрачавам щастието, ама днес е четвъртък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                              И аз не знаех за Статус, я кажете на лични какво е станало, моля?!
                              Що не следиш статиите на Мариянчо бе пич

КФН назначи квестори в ИП Статус инвест

Коментар

• оптимист съм
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X