IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Що ? Не знаеше ли за Статус?
    И аз не знаех за Статус, я кажете на лични какво е станало, моля?!
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Много страдащи душици виждам тук

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Монти, бързо забравяш, че реформаторите една година бяха единствената съпротива срещу мафиотското правителство. Докато ти всеки ден защитаваше на амбразурата Цветан Василев, Пеевски, Орешарски и всичката сволач те водеха борба на площада. каква част от парите са присввоени от Цветан Василев с каква част от тях е плащано на политици и агентурна мрежа никойне може да каже. Според мен ще бъде добре да се свали банковат тайна само затази банка. Обществото трябва да знае какво се е случило. Да не забравяме, че протестите осуетиха придобиването от Цв. Василев на пенсионен фонд Доверие. Ако беше успял да го купи картинката щеше да стане още по-грозна.
        Мисля, че борсата отдавна е отиграла новината. От месеци се знаеше какво ще се случи. Моите груби сметки на око бяха за дупка между 1,5 и 2 милиарда лева. Явно съм безнадежден оптимист.
        И какво до му пиша във форума бе пич.. ти си пишеш точно което мисля и аз, дусловно
        Евала!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
          Чичо ти Сам ще ти направи изненада някой слънчев ден, и ще ти каже да си търсиш парите от индианците Балона ще го пукнат и там така че гледай и към Азия
          Точно тъй ша стане да знайш.Блажени са верующите.Че те ако не си напечатат пари кой тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            ами...не, как така?
            аз имам там акционерите за доста свестни - и до сега не разбрах какво стана!
            Там дял имат и Влади Панев и чичо Оги и Палавеев и много наши хора.
            Ами от януари въртят едни мои познати с парите им там .Септември като се прибирах от БГ-то още не бяха им се изплатили.Даже дела им заведоха до колкото си спомням.На 3 или 4 януари тия спряха търговията с ценни книжа и после почнаха да въртят хората с парите дето има в наличност там.Сега дали всичко е наред не знам.Не съм се интересувал повече.

Коментар

• купуват еврейте купуваааааааат а вие продавайте

Aмериканската компания Progress Software Corporation е придобила българския софтуерен разработчик Telerik за 262.5 млн. долара.

Коментар

Ти вярваш ли го това за гарантираните.Ми те от юни само това правят .Ами кат почнат пък да ги изплащат колко време ще продължи това? 10-15 г като при Турист-спорт банк ли? Хихихи всичко е измислено предварително.Затова ще си държа парите тук при чичо Сам.Тук законите са си закони и се спазват.
                Чичо ти Сам ще ти направи изненада някой слънчев ден, и ще ти каже да си търсиш парите от индианците Балона ще го пукнат и там така че гледай и към Азия

Коментар

ами...не, как така?
                  аз имам там акционерите за доста свестни - и до сега не разбрах какво стана!
                  Там дял имат и Влади Панев и чичо Оги и Палавеев и много наши хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                    хора стресирани, уплашени , финансово недостатъчно грамотни и алчни - да вземат да инвестират в ЦК които не познават - дълбоко се съмнявам...
                    по скоро ще посегнат към познатото - дюшеци, имоти, злато и чужди банки
                    И може дори да се окаже че ще загубят доста по малко от недалновидни инвеститори на бфб...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      ти пък!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Монти, знаеш, че аз не те нападам безпричинно и не съм ти враг, но в тази ситуация съм пряк свидетел как ти защитаваше много Цветан Василев. Помня ти ордерите и оптимизма при Корп, БТН, розовото бъдеще за Петрол и т.н. Истината лъсна - този човек е виновен и пряко ни бръкна дълбоко в джобовете. Надявам се в следващи периоди да преосмислиш както икономическите си, така и политическите си възгледи.

И аз не нападам но така си беше! Все носел пари на инвеститорите казваше за Мустака Ти да видиш но продължава акъл да дава а той Мустака какви ги вършел

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                          утре ще се разбере как борсата ще реагира - след говоренето сега цяла вечер и сабахлян по сутрешните блокове - ако не реагира, наистина пътят нагоре ще е отворен

а тази теза че щом като изплатели гарантирраните депозити щели да се набият на борсата ни - не мога да я разбера??! хора стресирани, уплашени , финансово недостатъчно грамотни и алчни - да вземат да инвестират в ЦК които не познават - дълбоко се съмнявам...
                          по скоро ще посегнат към познатото - дюшеци, имоти, злато и чужди банки
                          Това че гарантираните депозити щели да се насочат към борсата е тезата на фантазьорите.Абсолютна глупост.Който си вземе парите ако въобще за сега вземе и една 5% от депозите ще си ги стиска и ще ги крият по мазетата а по можещите ще ги изнесат извън България.Кой въобще вярва вече на нашите банки и в държавата.Баламосват хората вече 5 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Едно е сигурно за мен - щом след тази новина борсата удържа значи можем да изречем нещо познато:
                            новината е калкулирана в цените и ... пътят нагоре е отворен.
                            Малииии какво ще стане - като изплатят тия дни гарантираните ....
                            Ти вярваш ли го това за гарантираните.Ми те от юни само това правят .Ами кат почнат пък да ги изплащат колко време ще продължи това? 10-15 г като при Турист-спорт банк ли? Хихихи всичко е измислено предварително.Затова ще си държа парите тук при чичо Сам.Тук законите са си закони и се спазват.

Коментар

Напълно си прав.Трябва като решиш да търгуваш да вадиш от буркана и да превеждаш в постедника и веднага да купуваш иначе ноже да стане като при Статус инвест............по една студена вода.Имам познати чакаха Статус да им върне кеша от януари и още май чакат.
                              ти пък!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                                То става да те срах да имаш свободен кеш, дори и в посредника. Та борсата ъъъп!
                                Напълно си прав.Трябва като решиш да търгуваш да вадиш от буркана и да превеждаш в постедника и веднага да купуваш иначе ноже да стане като при Статус инвест............по една студена вода.Имам познати чакаха Статус да им върне кеша от януари и още май чакат.

Коментар

Working...
                                X