Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМонти, бързо забравяш, че реформаторите една година бяха единствената съпротива срещу мафиотското правителство. Докато ти всеки ден защитаваше на амбразурата Цветан Василев, Пеевски, Орешарски и всичката сволач те водеха борба на площада. каква част от парите са присввоени от Цветан Василев с каква част от тях е плащано на политици и агентурна мрежа никойне може да каже. Според мен ще бъде добре да се свали банковат тайна само затази банка. Обществото трябва да знае какво се е случило. Да не забравяме, че протестите осуетиха придобиването от Цв. Василев на пенсионен фонд Доверие. Ако беше успял да го купи картинката щеше да стане още по-грозна.
Мисля, че борсата отдавна е отиграла новината. От месеци се знаеше какво ще се случи. Моите груби сметки на око бяха за дупка между 1,5 и 2 милиарда лева. Явно съм безнадежден оптимист.
Евала!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЧичо ти Сам ще ти направи изненада някой слънчев ден, и ще ти каже да си търсиш парите от индианцитеБалона ще го пукнат и там така че гледай и към Азия
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеами...не, как така?
аз имам там акционерите за доста свестни - и до сега не разбрах какво стана!
Там дял имат и Влади Панев и чичо Оги и Палавеев и много наши хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи вярваш ли го това за гарантираните.Ми те от юни само това правят.Ами кат почнат пък да ги изплащат колко време ще продължи това? 10-15 г като при Турист-спорт банк ли? Хихихи всичко е измислено предварително.Затова ще си държа парите тук при чичо Сам.Тук законите са си закони и се спазват.
Балона ще го пукнат и там така че гледай и към Азия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩо ? Не знаеше ли за Статус?
аз имам там акционерите за доста свестни - и до сега не разбрах какво стана!
Там дял имат и Влади Панев и чичо Оги и Палавеев и много наши хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениехора стресирани, уплашени , финансово недостатъчно грамотни и алчни - да вземат да инвестират в ЦК които не познават - дълбоко се съмнявам...
по скоро ще посегнат към познатото - дюшеци, имоти, злато и чужди банки
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, знаеш, че аз не те нападам безпричинно и не съм ти враг, но в тази ситуация съм пряк свидетел как ти защитаваше много Цветан Василев. Помня ти ордерите и оптимизма при Корп, БТН, розовото бъдеще за Петрол и т.н. Истината лъсна - този човек е виновен и пряко ни бръкна дълбоко в джобовете. Надявам се в следващи периоди да преосмислиш както икономическите си, така и политическите си възгледи.
И аз не нападам но така си беше! Все носел пари на инвеститорите казваше за МустакаТи да видиш но продължава акъл да дава
а той Мустака какви ги вършел
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеутре ще се разбере как борсата ще реагира - след говоренето сега цяла вечер и сабахлян по сутрешните блокове - ако не реагира, наистина пътят нагоре ще е отворен
а тази теза че щом като изплатели гарантирраните депозити щели да се набият на борсата ни - не мога да я разбера??! хора стресирани, уплашени , финансово недостатъчно грамотни и алчни - да вземат да инвестират в ЦК които не познават - дълбоко се съмнявам...
по скоро ще посегнат към познатото - дюшеци, имоти, злато и чужди банки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕдно е сигурно за мен - щом след тази новина борсата удържа значи можем да изречем нещо познато:
новината е калкулирана в цените и ... пътят нагоре е отворен.
Малииии какво ще стане - като изплатят тия дни гарантираните .....Ами кат почнат пък да ги изплащат колко време ще продължи това? 10-15 г като при Турист-спорт банк ли? Хихихи всичко е измислено предварително.Затова ще си държа парите тук при чичо Сам.Тук законите са си закони и се спазват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНапълно си прав.Трябва като решиш да търгуваш да вадиш от буркана и да превеждаш в постедника и веднага да купуваш иначе ноже да стане като при Статус инвест............по една студена вода.Имам познати чакаха Статус да им върне кеша от януари и още май чакат.ти пък!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТо става да те срах да имаш свободен кеш, дори и в посредника. Та борсата ъъъп!
Коментар
Коментар