IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• има има. в пондрелник парламента започва и само хубави слова ще се леят за народа и ръст ръст . обещал съм ти 555

Коментар

• Има ли бикове на хоризонта?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        айде стига сте се оплаквали продавайте си шитовете на дъното после на 3 лева ще купите
        малко остана
        Поотделно ли по 3лв или всички шитове общо за 3 лв ?!
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Мда, мирише ми на дъно.
          пак ли дъно !?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• въх мале опа . ръъъъъъъъъъъъъъъъст при това при падащ дакс интересно

Коментар

• като говорим за зрънчо цена 0,538 яко

Коментар

• ей го зрънчо от 2010 едно евро купува само на 60 стишки онзи ден пак го направи солидно . то две три неща трябват бе поп кръстьовци . вии си стройти трендлинииките и фиботата там

Коментар

• Мда, мирише ми на дъно.

Коментар

• айде стига сте се оплаквали продавайте си шитовете на дъното после на 3 лева ще купите
                    малко остана

Коментар

• Тоя чужденец и той заблуден оптимист и ъпър за БГ

Клаус Ридерер: България е много привлекателно място

Бихте ли направили сравнение между България и останалите страни в региона по отношение на привлекателност за инвеститорите, рискове и възвръщаемост?

- България е много привлекателно място. В много други държави като Унгария например хората напускат страната заради икономическата криза, политически или други причини. В България е точно обратното – българи от Германия например се връщат, защото виждат по-добри възможности за бъдещето си тук и това е важен фактор за всеки инвеститор. Това е много ясен знак за положително бъдеще.

След 2000 г., когато пазарите в ЦИЕ тръгнаха нагоре, имаше бум на всички пазари – беше едно и също в България, Румъния... Сега е малко по-различно – скоростта на развитие не е същата. България е някъде по средата, но е на много добър път.

Коментар

• Така е .Всякакви разбирачи и влъхви има, нека всеки изрази мнението си, но не натрапчиво и по 10 пъти на ден, с прозрачната наивна цел да пробута шитовете си

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Аз пък съм изненадан, че един Гуру от една година възвестява Софикс 1000, а още не е станало
                          Кире, ама тук имаше едни ''разбирачи'', които ни разправяха, че ще има яко падане. Даже чакаха голямо суркане в Еропа и САЩ, но към момента прогнозите им пет пари не струват. Да не говорим че баш тарикатите играха с къси

Коментар

• Аз пък съм изненадан, че един Гуру от една година възвестява Софикс 1000, а още не е станало

Коментар

• добрееееееееееееее спирам

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                                Екзистенциален и трансцедентален въпрос тормози моята светла душа. Не мога да спя от няколко месеца заради това.

Архитекте, кажи душо, кои са тези еврейчета?
                                ей тоя е представителя на оня фон EPIC в БГ

Ken Lefkowitz

сто процентово българска фамилияче и хамериканско име си е сложил за разкош

Коментар

Working...
                                X