IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    браво на Сифоня, купи ми кремиковциту, купи ми оЦекото , купи ми черепките и аквадуктити , сега ша ми купи и луканкити , и химкотата за най накрая.

от там почваме да играем с него на вълчи поглед

айде Цеко айде мойто момче , ти го знаеш , жокер не ти требе
    Нищо странно , виж и трите групи с банки - ПИБ, Корпоративна и ЦКБ който имат бърз и лесен достъп до пари , дръпнаха много в кризата.
    В тези времена изгодни сделки от закъсали собственици колкото искаш, но за да се възползваш трябва да имаш достъп до бързи пари в големи размери.

Примерно на Прокопиев навремето не му дадоха да си направи банка .....и в кризата групата му линее и се топи....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
      Кои са петте най-подценени компании да налея 200К? Може и на лични.
      Отличен въпрос. Това е правилният подход - не кое се смята на БФБ за псевдо син чип днес (щото на БФБ всичко е пародия единственото което си струва да се анализира е само евтиното), а кое е подценено и с потенциал за растеж утре.

Лошото е. че с 200К при повечето подценени позиции ще се усети покачване от влизането ти
      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• браво на Сифоня, купи ми кремиковциту, купи ми оЦекото , купи ми черепките и аквадуктити , сега ша ми купи и луканкити , и химкотата за най накрая.

от там почваме да играем с него на вълчи поглед

айде Цеко айде мойто момче , ти го знаеш , жокер не ти требе

Коментар

• „Макроикономическата магия вече не работи", пише в. "Сега"
          Неотдавна МВФ проведе конференция, от която трябва да се заинтересуват много хора въпреки отвлечената й тема "Преосмисляне на макрополитиката II". Макроикономиката изследва цялата икономика за разлика от микроикономиката, която проучва отделните пазари. Въпросът е доколко "макро" политиката може да осигури и гарантира просперитет. Преди финансовата криза от 2008-2009 г. бе налице сериозна увереност, че това е възможно. Днес, при 38 млн. души безработни в Европа и САЩ и крехко или почти никакво възстановяване, макроикономиката е в пълен безпорядък и вече има лоша репутация.
          Сред икономистите не съществува консенсус за политиките дали мерките за строги икономии (орязване на правителствените харчове и увеличение на данъците) са в разрез с поставената цел, или са неизбежният отговор на високия бюджетен дефицит и дълга? Могат ли централните банки като Федералния резерв или Европейската централна банка да проектират и реализират възстановяването, като държат краткосрочните лихви на нива около нулата и изкупуват огромни количества държавни ценни книжа? Или пък такава политика ще насърчи финансовите спекуланти, нестабилността и инфлацията? Обществото е объркано, защото икономистите са разделени.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
            Как е хавата из дивия запад? Англичанките стават ли за нещо или да не питам !?
            kakво го интересуват англичанките ........................ мартингея нали отиде на острова заради хубавите англичани

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
              Англичанките стават ли за нещо или да не питам !?
              От името на всички били на гадния остров те моля да не повдигаш повече тази тежко болна тема.
              Custodite sortem vestram

Коментар

Къде са анкетите, че аз съм нов във форoма и не мога да се ориентирам? Добре де някои имена, кво толкова. Ако ще купувам, най-много да вдигна цената малко.
                http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12091
                Горе е линка на Teмата с анкетата
                Как е хавата из дивия запад? Англичанките стават ли за нещо или да не питам !?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Може.
                  Дай 10% и ги имаш

ПС Пък ако си скръндза...има и анкети. Един голем мечо тука ги прави.
                  Не че съм съгласен нацяло с тях де...ма туй друга тема.
                  Къде са анкетите, че аз съм нов във форoма и не мога да се ориентирам? Добре де някои имена, кво толкова. Ако ще купувам, най-много да вдигна цената малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Това лично го очаквах в началото на седмицата. Якоооооо.
                    Утре и в другиден по якооооооо.
                    Аре Деске, алал да ни е
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Кои са петте най-подценени компании да налея 200К? Може и на лични.
                      Може.
                      Дай 10% и ги имаш

ПС Пък ако си скръндза...има и анкети. Един голем мечо тука ги прави.
                      Не че съм съгласен нацяло с тях де...ма туй друга тема.

Коментар

• Кои са петте най-подценени компании да налея 200К? Може и на лични.

Коментар

• Как е смукача?

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                            Утре Софикс 400
                            Аз никога не си оставям коня в калта

Коментар

• Ръсссссссссссстттттттттттттттттттттт за Дакс
                              Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Утре Софикс 400

Коментар

Working...
                                X