"Борисов не е оптимист за кабинет с Реформаторите" - мисля,че е това спря устрема!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпоред мен се стремят да укротят мераците,защото са много големи и трудно
се удовлетворяват.
То въобще няма, и че шокът ще е голям при първата по-голяма оферта купува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеВече е 12:22 и още сме на HALT
Дишай спокойно ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеСпокойно колега, все още има акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеВече е 12:22 и още сме на HALT
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБФБ-София уведомява своите членове, че техническият проблем в Дойче Бьорзе Xetra е отстранен. Достъпът до търговската система е възстановен, като сесисията ще започне с откриващ аукцин с времетраене 5 минути – от 12:20 ч. до 12:25 ч., следван от обичайния график на търговската сесия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеПийй по една студена водичка
КТБ както и да се разреши, ще е положивтелно, щото сега кофтито е, че цялата е блокирана и парите в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеТо па ние дето сме се скъсали от търговия
Коментар
Коментар