IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Борисов не е оптимист за кабинет с Реформаторите" - мисля,че е това спря устрема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Според мен се стремят да укротят мераците,защото са много големи и трудно
      се удовлетворяват.
      От повече от два месеца твърдя, че акции на тези цени няма да има за всички.
      То въобще няма, и че шокът ще е голям при първата по-голяма оферта купува.

Коментар

• Според мен се стремят да укротят мераците,защото са много големи и трудно
        се удовлетворяват.

Коментар

• И кво сега, ревахме ревахме (вкл. и аз) и накрая - няма и 20 сделки и пак умрЕхме. Сериозна държава със сериозна борса и още по-сериозни играчи на нея!

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
            Вече е 12:22 и още сме на HALT
            12:24 - Не си на HALT ...
            Дишай спокойно ..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
              Спокойно колега, все още има акции
              Аз също, искаш ли от мойте, че съм all in?

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                Вече е 12:22 и още сме на HALT
                Спокойно колега, все още има акции

Коментар

• Вече е 12:22 и още сме на HALT

Коментар

• И леко с клавиатурите да не хвръкне някое бутонче

Коментар

• Удри уйно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        БФБ-София уведомява своите членове, че техническият проблем в Дойче Бьорзе Xetra е отстранен. Достъпът до търговската система е възстановен, като сесисията ще започне с откриващ аукцин с времетраене 5 минути – от 12:20 ч. до 12:25 ч., следван от обичайния график на търговската сесия.
                        Само без бой за акции

Коментар

• БФБ-София уведомява своите членове, че техническият проблем в Дойче Бьорзе Xetra е отстранен. Достъпът до търговската система е възстановен, като сесисията ще започне с откриващ аукцин с времетраене 5 минути – от 12:20 ч. до 12:25 ч., следван от обичайния график на търговската сесия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
                            Пийй по една студена водичка
                            Чакай, всичко е предпоследно.

КТБ както и да се разреши, ще е положивтелно, щото сега кофтито е, че цялата е блокирана и парите в нея.

Коментар

• Обсъждане на катебе спиране на софка.няма конспирация бе нямаааааа.удрииии уйно

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                                То па ние дето сме се скъсали от търговия
                                Скъсали, нескъсали... всеки има някакъв план за деня... Не може сесията да се прекъсва така, мисля, че би било меко, ако кажа, че е безобразие...

Коментар

Working...
                                X