IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Много енергия хвърляш за "нероден Петко".
    На пет бири съм и ми е трудно да се концетрирам върху нещо смислено

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
      Аз нещо като не го знам и не го разбирам, то и изобщо не ме интересува и като цяло не си губя времето да го наблюдавам
      Много енергия хвърляш за "нероден Петко".

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Аз нещо като не го знам и не го разбирам обикновено си мълча и наблюдавам с интерес.
        Аз нещо като не го знам и не го разбирам, то и изобщо не ме интересува и като цяло не си губя времето да го наблюдавам

Коментар

Да ти приличам на кандидат премиер - съмнява ме.

От къде да знам кой. да запазят служебния, той май нищо не е оплескал все още. Поне на него не му знам името, така че очевидно с нищо не ме е издразнил.
          Аз нещо като не го знам и не го разбирам обикновено си мълча и наблюдавам с интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Тоз като е капут ти кого би предложил?
            Да ти приличам на кандидат премиер - съмнява ме.

От къде да знам кой. да запазят служебния, той май нищо не е оплескал все още. Поне на него не му знам името, така че очевидно с нищо не ме е издразнил.

Коментар

От Костов до Бойко в продължение на три правитлества имаше доста силна приемственост в министерството на финансите. Реално настина министрите нямаше нужда да правят кой знае какво, защото под тях имаха една доста силна машина. Дянков тотално прецака тази машина, а БСПи ДПС след това не направиха нищо за да я поправят. И сега там слагат един пълен капут който тотално ще прецака нещата.
              Тоз като е капут ти кого би предложил?

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                Ще се изригва
                Само да не се повръща .хихи

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...p=0#storystart

полезно..
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• От Костов до Бойко в продължение на три правитлества имаше доста силна приемственост в министерството на финансите. Реално настина министрите нямаше нужда да правят кой знае какво, защото под тях имаха една доста силна машина. Дянков тотално прецака тази машина, а БСПи ДПС след това не направиха нищо за да я поправят. И сега там слагат един пълен капут който тотално ще прецака нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                      Умно момче си , но бая глупости изръси тази вечер .
                      Ще си говорим юни догодина. Тогава ще са първите ясни сигнали за това колко много са се издънили.

Коментар

Не мисля така. По-добре без правителство, отколкото със скапано правителство.

Но честно казано слабо ми пука. И без това нямам почти нищо в България и мисля да запазя това положение.
                        Умно момче си , но бая глупости изръси тази вечер .

Коментар

По-добре че се навиха !
                          Не мисля така. По-добре без правителство, отколкото със скапано правителство.

Но честно казано слабо ми пука. И без това нямам почти нищо в България и мисля да запазя това положение.

Коментар

Ти ГЕРБ не ги ли знаеш как си назначават кадрите. Премиера е най-умен, министрите са по-тъпи, зам министрите са по-тъпи от министрите.
                            По-добре че се навиха !

Коментар

Тая слива не може да спелва бюджет та какво остава да го вкарва .

Навремето Праматарски беше казал че е министър , а за работата си има зам.министри .
                              Ти ГЕРБ не ги ли знаеш как си назначават кадрите. Премиера е най-умен, министрите са по-тъпи, зам министрите са по-тъпи от министрите.

Коментар

Тази слива вкарва бюджета на държавата. Тази слива ще предизвика шит бъкет чалендж

https://www.youtube.com/watch?v=tYI6auKBMvU
                                Тая слива не може да спелва бюджет та какво остава да го вкарва .

Навремето Праматарски беше казал че е министър , а за работата си има зам.министри .

Коментар

Working...
                                X