Аз също мисля, че няма да вземат на никой лиценза между другото. И то не е защото някой е страхлив или не. За да вземеш лиценз трябва да имаш повод да го направиш. А такъв просто няма...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Монти може да се дразните много с Пончо, но на никого няма да вземат лиценза.Даже и на власт да доиде В. Сидеров, което няма да стане..Българските политици са страхливи и чакат подкрепа от Европа за много неща, а и тъакъв прецедент няма в ЕС
Цените при всички дружества са много изгодни за покупка, а и пенсиите имат доста акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеНе е лошо да се замислиш, ако Доверие "изгърми" с ЧЕЗ (каквото и да имаш в предвид с това), какво ще стане с държаното от теб и Енерго-про. Да не се окаже, че и ти си в същата лодка.
изглеждаш разумен човек....
Но си раздвоен от една страна консерватора в теб а от друга някаква подкрепа на лошото в спекуланта от нас...Изясни се какво искаш и ккаво ще подкрепяш ....Чез е изгърмяло и това е почти сигурно....
Един Премиер/бивш/ ,един главен прокурор сегашен го казаха.. Декевр ще го направи...
Аз съм в Енерго ПРО и сегашното положение ми харесва ,купувам в ниското и продавам на високото и намалявам средната..Затова знам и кой купува там в над пет сделки е знам и кой продава ,но това не е важно......
Общото е че двете в момента приемат негативите и отиграват вземане на лиценза и на двете .....
Но разликата е че на ЧЕЗ ще вземат лиценза а на Енерго ПРО предполагам няма...
Тогава ще се види какви са активите на ЧЕЗ и за какви цени става въпрос...
Така че когато минат трусовете аз ще съм на средна под 135 а Енерго ПРО ще е една от малкото добри компания ,която е минала през месомелачката и продължава да работи в един печеливш отрасъл а и мажоритара ще направи нормално търгово ...
Гледам нещо те дразня и търсиш под вола теле.......
Кажи си Пончо аз съм разумен с разумните ,който са повечето във форума....а на неразумните ги отлюспвам .и ходя по нервите когато трябва......
Ти от кой си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеУПФ ДОВЕРИЕ
УПФ ДСК РОДИНА
УПФ Ай Ен ДЖИ
УПФ Пенс. Институт
УПФ СЪГЛАСИЕ
УПФ АЛИАНЦ
ето батка тия намерих
милиончетата се покачват всяка годинка (и така до 2023 ако не се лъжа), а акциите все още са на доста консервативни нива - ти как мислиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от -i Разгледай мнениеАко все още не сте разгледали Алианц (УПФ):
Дялови ценни книжа:
http://www.allianz.bg/docs/pod/upf_ob_e.pdf
Дългови ценни книжа:
http://www.allianz.bg/docs/pod/upf_ob_e_d.pdf
Коментар
-
Ако все още не сте разгледали Алианц (УПФ):
Дялови ценни книжа:
http://www.allianz.bg/docs/pod/upf_ob_e.pdf
Дългови ценни книжа:
http://www.allianz.bg/docs/pod/upf_ob_e_d.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение...
П.П. Доверие ако изгърми с ЧЕЗ няма да се сети да купува на маркета у нас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа чул та господ да се сгъбяса налятос. Колкото повече - толкова по добре.
Обещавам да почерпя.
На тоя свят всичко се случва. Може да е веднъж и да те унищожи.
Хипотетично: Инвестираш почти на 100 % в една сигурна компания. На директора й обаче му пада пердето, изпразва сметките и духва на другия край на света. Може да го вкарат в затвора, но теб какво те топли това акцията се е сринала и доверито вече го няма. Перспективите са мрачни, а печалбите ти са загуби. Нервите са изпилени.
Не забравяй, че крушката си има опашка и падането на която и да е акция не е без причини. Те могат да са безвъзвратни, а спада никак да не е краткотраен.Last edited by Poncho; 30.03.2013, 21:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВиж какво става с Галата ,ВелграФ и Хим снаб ,ЧЕЗ която е под натиск и взимане на лиценза.. ....за колко милиони става въпрос...
Въпреки че крепят една от мойте акции Енерго ПРО не съм доволен от портфеила им.....мисирко , ти в кой пенсионен фонд се осигуряваш?
............. не била доволна, че във фонд където няма участия били инвестирали някъде си
Last edited by 2012; 30.03.2013, 22:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМа аз от над 1/2 година му разправям на Тонито че в плановете ми за това лято си мечтая да намажа Атерки и Фарми на 1$.
Не е моментно хрумване, споко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениечовек трябва да внимава какво си пожелава
Не е моментно хрумване, споко
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа чул та господ да се сгъбяса налятос. Колкото повече - толкова по добре.
Обещавам да почерпя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко се сгъбяса атера и си до там. А за 15% годишно е просто смешно да казваш че се правят лесно. Една камара хедж фондове по света плащат стотици милиони на мениджърите си за да докарат 10% редовно ти с две години опит на БФБ и вече си мислиш че 15% са дреболия.
При 80% в една акция да говориш че инвестираш консервативно е просто смешно. на мен в момента четирите ми най-големи позиции ми правят към 50% от портфейла и разглеждам стратегията си като крайно рискова към момента.
Обещавам да почерпя.
Коментар
Коментар