IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
    Купиха Дир.бг на извънрегулиран.
    Пееф?

Коментар

• Купиха Дир.бг на извънрегулиран.
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Жули 358 играта и не го мисли каквото си събрал днеска прибирай после пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Честито на позитивните и креативни играчи на БФБ!
          Честито и на всички истински българи!
          Честито,Батя...Захапа ли вече като истински българин??

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            Ето повтарям за незнаещите 533.33 538.35 583.35 и така.мухахаааа
            Таковата, колега...И трите нива за един ден ли трябва?
            Щото двете минаха?
            Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Благодаря ...
              За какво ...???
              Виж коя хартия има най голяма изгода от бум на черешите
              Щели да ги субсидират с данъци от бфб

Коментар

• Вчера и днес - три врътчици, да са ми честити!!!

Коментар

Благодаря ...
                  За какво ...???

Коментар

• Един сривльо преди седимца писа, а какво ще станело на БФБ, ако Бойко хвърлел мандата
                    Сигурно е продал и сега с друг ник отново ни облъчва

Коментар

Аиде следващия малоумник..дойде....
                      честит и на теб новите бездарници и родоостъпниции ,мутрафони ,плюс комунисти и ренегатги и т.н.
                      Оставам ви да творите....

Коментар

• Честито на позитивните и креативни играчи на БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Знам, че ще прозвуча като трол, но не мога да се сдържа.
                          [Или портфейли до 10 К ......
                          Защото ако са повече ставаш като Батя/скаран с всякаква икономическа ,финансова или политическа действителност/и почваш да пишеш глупости само някой да ти купи шитовете.....
                          /QUOTE]
                          Понеже според теб всеки който има портфейл над 10 К на БФБ е глупак а ти не си такъв то ти имаш по-малко акции. Това е логиката. Иначе казваш на всички, че си глупак. За съжаление тази теза не се пасва със следващия ти пост.

Да приемем, че портфейла ти е на максимума от 10 К защото иначе според теб си глупак. Да приемем, че 50 процента ти е в групата на този фонд, то тогава общата ти експозиция е максимум 5 К. Това ли е дефиницията за много? То с този портфейл няма как да се издържа човек от борсата а след като по цял ден пише във форума то той не работи нещо друго. После стигнах до извода, че да пишеш във форума ти е основната работа и търгуваш за удоволствие като хоби за да си докарваш допълнително някой лев. Не го приемай като заяждане, но е добре да се изясни кой от каква гледна точка пише. Личните ми критерии за голям портфейл са значително по-големи. Само по една от позициите на този фонд има доста над разумните за теб граници. Лека работа и късмет в хобито.

Трябва ли да ти отговарям на простотиите.....
                          Аз съм изтеглил кеша над 65% още април...

Кеша ми е който е останал е за БФБ ,Дойче бьорсе и Руската фондова и форекс борса....
                          едно закупуване на акции на борсата във франкфурт под 5К ми е неизгодно....
                          Понимаеш ли..тролчо...
                          А на БФб се бъзикам със такива малоумници като теб...и Батя....
                          и заработвам за семки....

П.П.работя едновременно на тези борси с един и същи кеш.......
                          Last edited by Монти; 07.11.2014, 12:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                            И чарът на това което стана при ГАЗ, знаете ли кой е?

Че цената се качи не заради пазара, а въпреки пазара заради това, че мажо реши да си купува сам.

Това ще стане и при други компании. Едната вече е ясна - Топливо.
                            става бе , става. скачат, как да не скачат - я виж Котлостроене с 5 акции кво направи - Стефка Костадинова пасти да яде,....... боже колко мъка

Коментар

• Знам, че ще прозвуча като трол, но не мога да се сдържа.
                              [QUOTE=Монти;1059720980]+1
                              Или портфейли до 10 К ......
                              Защото ако са повече ставаш като Батя/скаран с всякаква икономическа ,финансова или политическа действителност/и почваш да пишеш глупости само някой да ти купи шитовете.....
                              /QUOTE]
                              Понеже според теб всеки който има портфейл над 10 К на БФБ е глупак а ти не си такъв то ти имаш по-малко акции. Това е логиката. Иначе казваш на всички, че си глупак. За съжаление тази теза не се пасва със следващия ти пост.
                              Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Не е добре ,но хубавото днес ,че един ПФ шари из маркета а аз имам много акции от неговите.....
                              Да приемем, че портфейла ти е на максимума от 10 К защото иначе според теб си глупак. Да приемем, че 50 процента ти е в групата на този фонд, то тогава общата ти експозиция е максимум 5 К. Това ли е дефиницията за много? То с този портфейл няма как да се издържа човек от борсата а след като по цял ден пише във форума то той не работи нещо друго. После стигнах до извода, че да пишеш във форума ти е основната работа и търгуваш за удоволствие като хоби за да си докарваш допълнително някой лев. Не го приемай като заяждане, но е добре да се изясни кой от каква гледна точка пише. Личните ми критерии за голям портфейл са значително по-големи. Само по една от позициите на този фонд има доста над разумните за теб граници. Лека работа и късмет в хобито.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                                Що мислите, че нямат потенциала да приватизират една борса (която процедура беше почнала още по време на Дянков) или да пуснат апликацията за чакалнята за Еврозоната. Аз само това очаквам за да съм доволен от фин министъра.
                                А спри се....

Коментар

Working...
                                X