If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам и аз като лаик да полпитам след като ЕЦБ ще напечата печата 1000 мил евро не означава ли това, че долара ще литне? Да не ви скъсат шортите.
Вече литна Не заради 1000та милиона а щото Юнкер и Драги казаха "Ще дадем" Въпроса е ще дадат ли (при което долара ще продължи да лети и ще ви скъса Шортите ) или пак ще кажат.. абе ще ви дадем ама друг път, при което кой щорти ще кърти
Не знам и аз като лаик да полпитам след като ЕЦБ ще напечата печата 1000 милиарда евро не означава ли това, че долара ще литне? Да не ви скъсат шортите.
Е то така никога няма да шортнеш
А иначе шорта си е риск да, за това има стопове
Въпреки че точно технологични, биотехнологични, злато, валути .. имат склонност да балонират Топли са и "врят" така да се каже та по някога просто се вижда мехурчето ама трее си печен ( аз не съм) да ги дебнеш и .. пак си е риск
Да не съм идиот да ходя там, където са на исторически високи нива, а тук където всичко си е ясно (имам птедвид технологията на търговия) и се търгувеаме на нива от преди 10 г. Много ясно, че тук на лесното.
Аз кат лаик да питам, не е ли логично да шортиш когато е високо?
Да не съм идиот да ходя там, където са на исторически високи нива, а тук където всичко си е ясно (имам птедвид технологията на търговия) и се търгувеаме на нива от преди 10 г. Много ясно, че тук на лесното.
Коментар