Първоначално изпратено от Eon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧестито на позитивните и креативни играчи на БФБ!
Честито и на всички истински българи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕто повтарям за незнаещите 533.33 538.35 583.35 и така.мухахаааа
Щото двете минаха?Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБлагодаря ...
За какво ...???
Щели да ги субсидират с данъци от бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧестито на позитивните и креативни играчи на БФБ!
За какво ...???
Коментар
-
честит и на теб новите бездарници и родоостъпниции ,мутрафони ,плюс комунисти и ренегатги и т.н.
Оставам ви да творите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗнам, че ще прозвуча като трол, но не мога да се сдържа.
[Или портфейли до 10 К ......
Защото ако са повече ставаш като Батя/скаран с всякаква икономическа ,финансова или политическа действителност/и почваш да пишеш глупости само някой да ти купи шитовете.....
/QUOTE]
Понеже според теб всеки който има портфейл над 10 К на БФБ е глупак а ти не си такъв то ти имаш по-малко акции. Това е логиката. Иначе казваш на всички, че си глупак. За съжаление тази теза не се пасва със следващия ти пост.
Да приемем, че портфейла ти е на максимума от 10 К защото иначе според теб си глупак. Да приемем, че 50 процента ти е в групата на този фонд, то тогава общата ти експозиция е максимум 5 К. Това ли е дефиницията за много? То с този портфейл няма как да се издържа човек от борсата а след като по цял ден пише във форума то той не работи нещо друго. После стигнах до извода, че да пишеш във форума ти е основната работа и търгуваш за удоволствие като хоби за да си докарваш допълнително някой лев. Не го приемай като заяждане, но е добре да се изясни кой от каква гледна точка пише. Личните ми критерии за голям портфейл са значително по-големи. Само по една от позициите на този фонд има доста над разумните за теб граници. Лека работа и късмет в хобито.
Трябва ли да ти отговарям на простотиите.....
Аз съм изтеглил кеша над 65% още април...
Кеша ми е който е останал е за БФБ ,Дойче бьорсе и Руската фондова и форекс борса....
едно закупуване на акции на борсата във франкфурт под 5К ми е неизгодно....
Понимаеш ли..тролчо...
А на БФб се бъзикам със такива малоумници като теб...и Батя....
и заработвам за семки....
П.П.работя едновременно на тези борси с един и същи кеш.......
Last edited by Монти; 07.11.2014, 12:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеИ чарът на това което стана при ГАЗ, знаете ли кой е?
Че цената се качи не заради пазара, а въпреки пазара заради това, че мажо реши да си купува сам.
Това ще стане и при други компании. Едната вече е ясна - Топливо.
Коментар
-
Знам, че ще прозвуча като трол, но не мога да се сдържа.
[QUOTE=Монти;1059720980]+1
Или портфейли до 10 К ......
Защото ако са повече ставаш като Батя/скаран с всякаква икономическа ,финансова или политическа действителност/и почваш да пишеш глупости само някой да ти купи шитовете.....
/QUOTE]
Понеже според теб всеки който има портфейл над 10 К на БФБ е глупак а ти не си такъв то ти имаш по-малко акции. Това е логиката. Иначе казваш на всички, че си глупак. За съжаление тази теза не се пасва със следващия ти пост.
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе е добре ,но хубавото днес ,че един ПФ шари из маркета а аз имам много акции от неговите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеЩо мислите, че нямат потенциала да приватизират една борса (която процедура беше почнала още по време на Дянков) или да пуснат апликацията за чакалнята за Еврозоната. Аз само това очаквам за да съм доволен от фин министъра.
Коментар
Коментар