Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Прегледах темата и тъй като виждам, че се е получил смислен диалог, да изкажа и моето мнение:
Абсолютно съм съгласен с ДДД, че явно акциите все по-осезателно преминават към дългосрочни или институционални инвеститори. Това не виждам как би могло да се оправи дългосрочно, освен ако някой ден всичко не стане супер балон, оттам да стане някаква мода и всички да се юрнат да печелят на БФБ-то. Дори тогава обаче, според мен би изтраяло за къс период. Не виждам и при приватизация на БФБ да се променят драстично нещата. Всичките тези евентуални деривати, къси и т.н. трябва някой да ги покрива - т.е. да има големи продавачи и купувачи, каквито виждаме, че няма. Аз не съм отдавна тук, но само преди 2-3 г. нещата бяха много различни - отиграваха се отчети, новини, а сега нищо - 2-3 сделки между фондове на ден.
Относно цените смятам, че в голямата си част акциите са ни на високи цени за резултатите си, а в същото време пари за БФБ има много. Това съчетание на много кеш плюс скромни резултати /за цените си/ също допринася за мъртвилото.
Последно ще дам пример със себе си. Откакто съм на БФБ внасям пари и винаги съм успявал да ги "наместя" някъде. Това обаче с времето става все по-трудно, а кешчето ми расте. Тъй като обаче акциите за мен не са самоцел, започнах да се оглеждам за други възможности за кеша, а може би и не съм единствен в това начинание.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеНяма нищо лошо, да купиш която и да е акция на 3-5лв. щом в сравнение с останалите виждаш в нея голям потенциал в близките 5-6 месеца.
Но пък още по-добре е ако си я купил на 58 ст., когато другите са смятали че това е "пълно малоумие"
А и да я допълваш около левчето, докато масата се чеше по връта, страхува се и се чуди какво става...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКой мислиш изкупи към 2 млн. акции за два дни покрай паниката с КТБ и ПИБ...
Голяма част от фри флота при ЦКБ мажо и фондовете му тогава си го прибраха около левчето и както писа Protokol пак ще го даде на "хитрите играчори" по пазара, за които сега тези акции са шитове, а после ще се бият да ги купуват на 3-5 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеТа вие си дремете на оборот от 100 хил лв. на ден.Лесно се приказва без пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи пари няма за това не купуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКоя беше ,че брои нямат тези....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМонти, какво стана с онези акции дето ги купи от Бятя?
Сега да не се ядосаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениев ОББ Премиум има едни нови 5 млн. от 2-3 седмици
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекак да ти кажа без да те обидя...
Колкото повече пишеш толкова повече пада оборота и индекса.....
А ти си направи заключение какво да пишеш или защо....
Сега да не се ядосаш
Коментар
Коментар