IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Не знам дали е точно за оптимизма ама:
    Зам.-шефът на КФН подаде оставка
    За оптимизма е , точно на място .

Коментар

• Не знам дали е точно за оптимизма ама:
      Зам.-шефът на КФН подаде оставка

Коментар

• Прегледах темата и тъй като виждам, че се е получил смислен диалог, да изкажа и моето мнение:
        Абсолютно съм съгласен с ДДД, че явно акциите все по-осезателно преминават към дългосрочни или институционални инвеститори. Това не виждам как би могло да се оправи дългосрочно, освен ако някой ден всичко не стане супер балон, оттам да стане някаква мода и всички да се юрнат да печелят на БФБ-то. Дори тогава обаче, според мен би изтраяло за къс период. Не виждам и при приватизация на БФБ да се променят драстично нещата. Всичките тези евентуални деривати, къси и т.н. трябва някой да ги покрива - т.е. да има големи продавачи и купувачи, каквито виждаме, че няма. Аз не съм отдавна тук, но само преди 2-3 г. нещата бяха много различни - отиграваха се отчети, новини, а сега нищо - 2-3 сделки между фондове на ден.
        Относно цените смятам, че в голямата си част акциите са ни на високи цени за резултатите си, а в същото време пари за БФБ има много. Това съчетание на много кеш плюс скромни резултати /за цените си/ също допринася за мъртвилото.
        Последно ще дам пример със себе си. Откакто съм на БФБ внасям пари и винаги съм успявал да ги "наместя" някъде. Това обаче с времето става все по-трудно, а кешчето ми расте. Тъй като обаче акциите за мен не са самоцел, започнах да се оглеждам за други възможности за кеша, а може би и не съм единствен в това начинание.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• ей тава се казва аналиссссс . много разбирачори има на тоя свят

Докато SOFIX е над 520, по-вероятната посока е нагоре

Явор Спасов, мениджър бизнес развитие в БенчМарк Финанс АД

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
            Няма нищо лошо, да купиш която и да е акция на 3-5лв. щом в сравнение с останалите виждаш в нея голям потенциал в близките 5-6 месеца.
            Няма лошо разбира се...щом я чакаш да ходи още по-нагоре..
            Но пък още по-добре е ако си я купил на 58 ст., когато другите са смятали че това е "пълно малоумие"
            А и да я допълваш около левчето, докато масата се чеше по връта, страхува се и се чуди какво става...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Кой мислиш изкупи към 2 млн. акции за два дни покрай паниката с КТБ и ПИБ...
              Голяма част от фри флота при ЦКБ мажо и фондовете му тогава си го прибраха около левчето и както писа Protokol пак ще го даде на "хитрите играчори" по пазара, за които сега тези акции са шитове, а после ще се бият да ги купуват на 3-5 лв.
              Няма нищо лошо, да купиш която и да е акция на 3-5лв. щом в сравнение с останалите виждаш в нея голям потенциал в близките 5-6 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                Та вие си дремете на оборот от 100 хил лв. на ден
                Ми купувай бе пич що дремеш.Ти си голем дай пример.Поведи масите .Лесно се приказва без пари.

Коментар

• Съмна вече .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Ми пари няма за това не купуват
                    Съвършено вярно!! Изхарчиха паричките за скъпи акции и сега само гледат .

Коментар

• Батя, припомни му на човека!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Коя беше ,че брои нямат тези....
                        Оная дето ти я продаде по 60 лв. парчето

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Монти, какво стана с онези акции дето ги купи от Бятя?

Сега да не се ядосаш
                          Коя беше ,че брои нямат тези....

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                            в ОББ Премиум има едни нови 5 млн. от 2-3 седмици
                            Ако сте "умни" бъдете и малко самаряни и им "подарете" акциите си на тези цени, да направите и малко оборот

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              как да ти кажа без да те обидя...
                              Колкото повече пишеш толкова повече пада оборота и индекса.....
                              А ти си направи заключение какво да пишеш или защо....
                              Монти, какво стана с онези акции дето ги купи от Бятя?

Сега да не се ядосаш

Коментар

• в ОББ Премиум има едни нови 5 млн. от 2-3 седмици
                                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

Working...
                                X