IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    как да ти кажа без да те обидя...
    Колкото повече пишеш толкова повече пада оборота и индекса.....
    А ти си направи заключение какво да пишеш или защо....
    Ако бяха толкова силни словата ми, щях да положа още усилия

Ласкаеш ме, че с думи мога да влияя на борсата и оборота

Едва ли е така, просто пазаранта ситуация е патова, и причината не е в мен, а в цените и врмето в което се намираме. Дал съм и решение, +25%, после +100/200%

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
      http://www.investor.bg/aziia/336/a/n...2007-g-183559/

Никей на нивата от 2007 г.

Чудя се какви са тези самаряни и добри хора дето се мъчат да ни обясняват (на един "ъпър" се падат по трима такива "добри хора"), че е хубаво да нямаш акции
      как да ти кажа без да те обидя...
      Колкото повече пишеш толкова повече пада оборота и индекса.....
      А ти си направи заключение какво да пишеш или защо....

Коментар

• http://www.investor.bg/aziia/336/a/n...2007-g-183559/

Никей на нивата от 2007 г.

Чудя се какви са тези самаряни и добри хора дето се мъчат да ни обясняват (на един "ъпър" се падат по трима такива "добри хора"), че е хубаво да нямаш акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Да ги продаде в пъти по-скъпо, както вече се е случвало.
          Не знам за ЦКБ, но за ПИБ имам спомен как ме убеждаваха за IPO-то ...над 10лв. .... еФтино било ...
          Пак ще ви ги продават с надценка.... аман от балъци.
          Още причини искаш ли
          Нали и аз това казвам
          "Единствената е, че ги е продал по 20 лева и сега си ги изкупува по 2."
          Тоест, ако акцията е на 2 - ще купува но като почне да се вдига, ще спре. Кой се класира да продаде на някаква печалба - класира кой не - продължава да стиска и да се моли маджото пак да му се види евтино.
          Което пък значи, че ако целнеш момента, може да изкараш някаква печалба но едва ли да е колосална, просто щото дигне ли много, маджото спира

Коментар

..... Пазара нека си спи, но има сериозни мажовци, които си оценяват акциите реално и те купуват.
            Така ще стане и с ЦКБ според мен, да не мислите, че мажо не оценява, че е на цена колкото ГАЗ в момента? И там ще има нещо, няма начин.
            Кой мислиш изкупи към 2 млн. акции за два дни покрай паниката с КТБ и ПИБ...
            Голяма част от фри флота при ЦКБ мажо и фондовете му тогава си го прибраха около левчето и както писа Protokol пак ще го даде на "хитрите играчори" по пазара, за които сега тези акции са шитове, а после ще се бият да ги купуват на 3-5 лв.

Коментар

• Много ще има да вият като линейки, дето са си продали акциите.
              Трябва да свикваме

Ама кой ги е карал да продават, като тук им обясянваме ДА НЕ ГО ПРАВЯТ

Коментар

Топливо, чел ли си протокола от извънредното ОСА - нямаше ли нещо за 5-12 лв.? А Синергон от редовното?
                ЦКБ имаше ли едни по-специални облигации. Нещо нямаше ли там за 3 лв.?

Аре оди да дремеш пред монитора за 150 хил лв. оборот
                Явно попаднах на мъжкар с яки аргументи "Аре оди да дремеш"
                Имаше 3 лева, 5 лева Знаеш ли колко такива 3 лева 5 лева после са били вътре?
                Аре оди да обяснаваш светлото бъдеще на некой по-доверчив, белким си пробуташ болклуците

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  При цялото ми уважение, с лаическите си мисли това са някакви илюзии.
                  Мажото си оценявал акциите. Дай ми ЕДНА причина, поради която мажото би искал да си ги изкупи. Единствената е, че ги е продал по 20 лева и сега си ги изкупува по 2. Другата е ако иска да свали компанията от борсата. Друга просто няма. Какво като му държиш там 5% ( повечето и толкова не държим)
                  Печалбата ли не може да си прибере, или е длъжен да ти даде нещо или някак му пречиш? Той си е пълновластен собственик и си прави каквото си иска с компанията и с парите ти, за какво му е да изкупува?
                  Ако някое пенсионно дружество да кажем придобие по-голям пакет и почне да надига, може маджото евентуално да реши да си увеличи дяла и да вдига цената НО малко са такива случаи, да не говорим, че дори да има, пак често ще му е по-евтино да се разбере с ПОКа отколкото да изкупува твойте акции на пазара.
                  Хеле па за ЦКБ.. чекай от маджото да се вътри и да ти даде пари
                  Топливо, чел ли си протокола от извънредното ОСА - нямаше ли нещо за 5-12 лв.? А Синергон от редовното?
                  ЦКБ имаше ли едни по-специални облигации. Нещо нямаше ли там за 3 лв.?

Аре оди да дремеш пред монитора за 150 хил лв. оборот

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                    Мажото си оценявал акциите. Дай ми ЕДНА причина, поради която мажото би искал да си ги изкупи. Единствената е, че ги е продал по 20 лева и сега си ги изкупува по 2. Другата е ако иска да свали компанията от борсата. Друга просто няма. Какво като му държиш там 5% ( повечето и толкова не държим)
                    Печалбата ли не може да си прибере, или е длъжен да ти даде нещо или някак му пречиш? Той си е пълновластен собственик и си прави каквото си иска с компанията и с парите ти, за какво му е да изкупува?
                    Ако някое пенсионно дружество да кажем придобие по-голям пакет и почне да надига, може маджото евентуално да реши да си увеличи дяла и да вдига цената НО малко са такива случаи, да не говорим, че дори да има, пак често ще му е по-евтино да се разбере с ПОКа отколкото да изкупува твойте акции на пазара.
                    Да ги продаде в пъти по-скъпо, както вече се е случвало.
                    Не знам за ЦКБ, но за ПИБ имам спомен как ме убеждаваха за IPO-то ...над 10лв. .... еФтино било ...
                    Пак ще ви ги продават с надценка.... аман от балъци.
                    Още причини искаш ли
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Браво, браво, все повече хоря узряват

А, и като ни е тъп пазара, имаме златни примери, че могат да се правят отлични пари и без пазара да отреагира и спейки. ГАЗ никой не купуваше на 1 лв., но мажо реши да изкупи на 10 лв. - няма лошо. Така ще стане и с Топливо и очаквам и Синергон. Пазара нека си спи, но има сериозни мажовци, които си оценяват акциите реално и те купуват.

Така ще стане и с ЦКБ според мен, да не мислите, че мажо не оценява, че е на цена колкото ГАЗ в момента? И там ще има нещо, няма начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                        Като има 20 причини да не се купува , а да се продава, защо още имаш още акции? Продавай и бягай.
                        да съм писал ,че съм дългосрочно ....
                        Купувам и продавам в зависимост от ситуацията....
                        Бях накупил акции в хика , Гагарин , ССВ,ЕМКА и сега леко си ги пласирам.... е мислех ,че тази седмица ще е на Ентусиазъма за идването на Гуруто и покупки но виждаш ли колко съм прав даже в грешките си.... за безвремието на маркета....при борисов...

Коментар

• Като има 20 причини да не се купува , а да се продава, защо още имаш още акции? Продавай и бягай.

Коментар

Същото мога да кажа и за теб, че си без акции и искаш да купиш евтино. Имам акции и не съм продавач. В момента само гледам.

Разбира се, че гледам да купя нещо ефтино и да го продам скъпо в рамките на месеца....
                            така ,че винаги имам акции ,въпроса е количеството.....
                            Но това променя ли ситуацията на маркета....

Коментар

• Същото мога да кажа и за теб, че си без акции и искаш да купиш евтино. Имам акции и не съм продавач. В момента само гледам.

Коментар

Според мен в момента няма причина за продаване, а причини за купуване ще има все повече. Има много пари, които "спят", но това няма как да продължи вечно, защото се обезценяват. След изплащането на депозитите от КТБ, една част от парите ще влязат най - малкото във взаимните фондове, които може да раздвижат търговията. А иначе пари на борсата има. Не е препоръка.
                                И кой са тези причини за купуване....
                                Освен ,че ти си на акции и търсиш продавач.....
                                Защото за продаване мога да ти кажа поне 20 ....

Коментар

Working...
                                X