Хайде бици! Още може, какво е това? То не си струва задоволното търкане на ръцете през уикенда...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеохааа добре се получи еврей
ташко и монти да се изкажат . аз се оядах
Да не продаде бре?
Коментар
-
ибряяяяяяяяяяяяяяякакто казва йорданка христова , ще продължаааааваааам да пия до последния си нощен час . да ме извинят модераторите днеска празник
Last edited by the architect; 08.12.2014, 10:42.
Коментар
-
фалирал билХора като Пешката, които са постигнали повечето неща в живота благодарение предимно на себе си не фалират! Ако трябва да избирам човек от инвестиционната общност, който да управлява парите ми ще се спра на него защото го знам колко струва като човек. Може по някое време да е бил милионер, а сега да не е, но съм сигурен, че си е научил урока... отдавна не сме се виждали и може и пак да е направил нулите
Keep going ...
Коментар
-
[QUOTE=Батя;1059737728]Очаквам силна, бича седмица на БФБ! Все повече играчи ще се включват в започващата корида... на моменти е възможно доста грубо блъскане на входа
Добре го е казал и г-н Пешев
П. Пешев: Вероятно ще видим силен месец декември
05 декември 2014 | 09:58
Има нагласи и предпоставки за поскъпване на българския фондов пазар, но решителността изостава, коментира за Profit.bg Петър Пешев, брокер в Bull Trend Brokerage. Вероятно ще видим силен месец декември, който ще ни донесе двуцифрен процентен ръст за 2014 г. В момента инвестициите в капиталови ценни книжа, в частност търгувани на Българска фондова борса, предоставят една добра инвестиционна алтернатива, която с голяма степен на вероятност е донесла най-висока доходност за последните 12 месеца - спрямо депозитите, правителствените и корпоративните облигации и имотите. Редица европейски и световни пазари на акции са поскъпнали или близо до историческите си максимуми, или вече са ги задминали, докато в това отношение българският фондов пазар има много да наваксва. Като че ли политическата обстановка в страната се успокоява, а доверието в европейските партньори и ЕС спрямо България се завръща. Ниските лихви в еврозоната и ЕС вероятно ще стимулират нарастването на преките чуждестранни, а и местни инвестиции. В този аспект имаме и положителни чисто борсови новини, като придобиването на 12% от капитала на Еврохолд от инвестиционния фонд KJK Fund II Sicav-Sif Balkan Discovery в средата на миналия месец, което говори за наличието на чуждестранен интерес към българския капиталов пазар
Имаме предпоставки за силни години на БФБ! То и последните две не са за оплакванеПри стабилно дясно правителство, ниски лихви, ниски цени на ресурсите....... може да направим добри проценти за поне няколко години напред.
Успех на биците!Last edited by mibova; 08.12.2014, 09:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЗа Пешкунти се говореше че е успял да пофалира благодарение на дебелите борсови книжки, верно ли е?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениене бе, бонбонки...
Коментар
Коментар