IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Монти, твоите идоли ако пасуват догодина може да видим и под 400

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Аз мисля, че по скоро няма да продължи..Няма солидна макроикономическа и фундаментална подкрепа..Дано не съм прав и поне да стигне 600-620
      Дано не си прав и продължи...че планирам да селвам почти половината идната година.
      Ма кат знам бг биците колко чинят...може ми се наложи и повечко да почакам ако не взема да си ревизирам таргетите.

Фундамент естествено че няма, ала на това подобие на борса сантимента и паричните потоци са по важни...на тях се надяваме.

Коментар

Това за мен си е традиционното коледно рали.Пенсиите и фондовете си го инициарат всяка година..
        Да видим колко ще дрънат индексите и колко ще продължи
        маркета при всичките си неблагополучия и лош фундамент в икономиката си иска коледното рали....

В момента не виждам пенсии а дребни спекуланти с рисков профил ,има м.мейкъри с желание за вдигане на отделни позиции..
        Грешка на ПФ и ДФ ,ако не го подкрепят....
        ще убият желанието за риск за цялата следваща година....

Коментар

• И много страх

Коментар

Аз мисля, че по скоро няма да продължи..Няма солидна макроикономическа и фундаментална подкрепа..Дано не съм прав и поне да стигне 600-620
            БФБ винаги е била много повече емоционална, отколкото рационална, така че фундамент за ръст не е нужен, достатачно е да има желание и пари

Коментар

• Аз мисля, че по скоро няма да продължи..Няма солидна макроикономическа и фундаментална подкрепа..Дано не съм прав и поне да стигне 600-620

Коментар

Големия въпрос е дали ще продължи и януари- февруари
                Ако тръгне ще продължи, това сега все още е блед комсомолски ентусиазъм

Коментар

• Големия въпрос е дали ще продължи и януари- февруари

Коментар

Това за мен си е традиционното коледно рали.Пенсиите и фондовете си го инициарат всяка година..
                    Аз все още не съм видял пенсии, но ги чакам с интерес. Пазара сам искаше рали и си го започна. С течение на времето ще се появяват всякакви играчи за да го подкрепят.

Коментар

• Това за мен си е традиционното коледно рали.Пенсиите и фондовете си го инициарат всяка година..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Не знам може и да излезеш прав.Обаче интересното е че до оня ден нямаше подкрепа а сега изведнъж пакети с по десетина хиляди акции купува.Прилича ми на подготовка за изхвърчане и после яко напасване на оптимистите и лапнишараните.Ама ще стане ясно накрая .
                        Искаме,не искаме цените ще се вдигат,колкото и някой да се правят на гугутки.
                        До края на месеца виждам нивото от 620.В момента меракът за покупки надделява.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          ами продадох ако падне пак ще взема търгувам като хамериканците разбираш ли те купуват дъната
                          Не знам може и да излезеш прав.Обаче интересното е че до оня ден нямаше подкрепа а сега изведнъж пакети с по десетина хиляди акции купува.Прилича ми на подготовка за изхвърчане и после яко напасване на оптимистите и лапнишараните.Ама ще стане ясно накрая .
                          Last edited by Ташунко със сапа; 08.12.2014, 11:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Пич, постигна невъзможното. Продължаваш да шортиш запданите пазари а след шест месеца стискане днес се разпродаде в България. Тази стратегия не я разбирам. Печалбата трябва да се оставя да расте.
                            Карай, след +10% пак ще си купи. Търговия, ликвидност и трябва на тая борса

А забелязваш ли как най-яростните ни противници и радетели на апокалипсиса, вече са в редиците на купилите и радващи се на растежа!? Завалийките!

Коментар

• ти мен за западните пазари не ме мисли аз там за 1 минута всичко ще си взема . искаш да та почвам ли .по добре си мълчи

германците от една година са в рейнж падане от 10000 на 8300 какво му викаш РЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪСТ ЛИ

МРАЗЯ ХОРА КОЙТО НЕ РАЗБИРАТ ДА МИ ДАВАТ СЪВЕТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                ами продадох ако падне пак ще взема търгувам като хамериканците разбираш ли те купуват дъната
                                Пич, постигна невъзможното. Продължаваш да шортиш запданите пазари а след шест месеца стискане днес се разпродаде в България. Тази стратегия не я разбирам. Печалбата трябва да се оставя да расте.

Коментар

Working...
                                X