Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение5 или 14
Коментар
-
Ами дано, но за мен икономиката и макрорамката сега е по лоша
.Европа за разлика от тогава е в рецесия и проблема с Украина и Русия.., а го няма в БГ тогавашния импулс от влизането в ЕС
.Това го коментирахме преди месец- кой и кога може да е сега импулса привличащ чуждите инвеститори..За мен нещата са предстоящи, но не толкова близки- може да се наложи да почакаме още година - две- за съжаление..Дано ме опровергае пазара..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКире, ДДДД се опитва да ти каже, че смята, че сме на етапа 2003-4, а не на бленуваната от теб 2007Какво не е ясно
Историята се повтаря, като времето за балони ще дойде някъде 2018
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСъщо Ви препоръчвам да си припомните и проверите, кои ИП надуваха акциите2006-2008г...А къде са те сега..Имаше ли чужди инвеститори, каква част от оборота се правеше от гръцките банки..Няма по- голямо надуване от това на ХДПАТ- и това вижте как е станало, а сега къде е тази акция..Какво не е ясно
Историята се повтаря, като времето за балони ще дойде някъде 2018
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз съм от 1993г. на Борсите....Ъпърството е детската болест на инвеститора- искат се много нерви, търпение и умение да губиш момчета, а не само- УРА-БУРА- МЕЧИ ЗЪБИ..
Моля преди да се пише да се проследят ръстовете на БФБ- 2004-2008г.
ЗА съжаление трябва да Ви припомня, въпреки, че съм 98 процента в акции, че не е задължително да има повторение на миналото..Сега нещата са доста по различни..
Коментар
-
Аз съм от 1993г. на Борсите....Ъпърството е детската болест на инвеститора- искат се много нерви, търпение и умение да губиш момчета, а не само- УРА-БУРА- МЕЧИ ЗЪБИ..
Моля преди да се пише да се проследят ръстовете на БФБ- 2004-2008г.
ЗА съжаление трябва да Ви припомня, въпреки, че съм 98 процента в акции, че не е задължително да има повторение на миналото..Сега нещата са доста по различни..Last edited by Kiro; 09.12.2014, 17:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехаха...
- Бабо Мецо, ще има ли дренки тази година?
- Ще има, ше има. Мнооооого дренки ще има.
. Защо така мислиш, бабо Мецо?
- Амииии, защото много ми се ядат!
Коментар
-
Абе ти не следиш ли пазарите в САЩ и Германия, щом на това викаш бичи пазар, онова какво е..А Какъв беше пазара 2003-2008.Щом този пазар ти е бичия..какво да говорим..Тогава оборота беше за един ден по20-40 милки, а ръстовете космически..Явно на тебе това ти стига, но на мене не.Ти и сривльовци изглежда не помниш- знаеш ли , че с месеци през 2008-2009 имаше хора, които пишеха, че фондов пазар вече в БГ няма да има, че СОФИКС ще стане 0, че всички които имат акции са глупаци.. и .т.н...Тогава аз пак остро им противоречах..Обективностт а уважаеми е над всичко..
Тук никой не пише подобни неща сега..Това, че много хора не са съгласни с вашите прогнози за близки големи ръстове, не означава, че не са оптимисти..Тайминга е важен в този бизнес, нали уважаеми..Къде са пророкуваните от две години големи ръстове- СОФИКС 1000.. и други глупости..Че и джипове се купуваха и комплекси се избиваха..Пак казвам- това е сериозен форум и ако човек е професионалист държи на мненията и прогнозите си, изказва ги аргументирано и не се сърди на това, че другите не са съгласни с него..Още повече, че през последните две години много глупости се изписаха..
Коментар
Коментар