IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Европа за разлика от тогава е в рецесия и проблема с Украина и Русия..
    Проблемът е със САЩ и подкрепяната от тях хунта в Киев, бе Кире. Ама освен там САЩ имат проблеми и на много други места по света.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      5 или 14
      Много яка графика. Само дето 12 -13-14 се повтаря многоратно понякога. Според мен сме в една от многото 14ски през последите години

Коментар

• Ами дано, но за мен икономиката и макрорамката сега е по лоша.Европа за разлика от тогава е в рецесия и проблема с Украина и Русия.., а го няма в БГ тогавашния импулс от влизането в ЕС.Това го коментирахме преди месец- кой и кога може да е сега импулса привличащ чуждите инвеститори..За мен нещата са предстоящи, но не толкова близки- може да се наложи да почакаме още година - две- за съжаление..Дано ме опровергае пазара..

Коментар

• Де... тия гърци и тяхната зараза, аман от пед.... им
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Кире, ДДДД се опитва да ти каже, че смята, че сме на етапа 2003-4, а не на бленуваната от теб 2007 Какво не е ясно Историята се повтаря, като времето за балони ще дойде някъде 2018
            Не може ли по-бърже
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• 15! като 15%

Коментар

Също Ви препоръчвам да си припомните и проверите, кои ИП надуваха акциите2006-2008г...А къде са те сега..Имаше ли чужди инвеститори, каква част от оборота се правеше от гръцките банки..Няма по- голямо надуване от това на ХДПАТ- и това вижте как е станало, а сега къде е тази акция..
                Кире, ДДДД се опитва да ти каже, че смята, че сме на етапа 2003-4, а не на бленуваната от теб 2007 Какво не е ясно Историята се повтаря, като времето за балони ще дойде някъде 2018

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Ето и още една добра стара графика

5 или 14
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Браво за графиката Декс..

Коментар

• Също Ви препоръчвам да си припомните и проверите, кои ИП надуваха акциите2006-2008г...А къде са те сега..Имаше ли чужди инвеститори, каква част от оборота се правеше от гръцките банки..Няма по- голямо надуване от това на ХДПАТ- и това вижте как е станало, а сега къде е тази акция..

Коментар

• Ето и още една добра стара графика

Коментар

Аз съм от 1993г. на Борсите....Ъпърството е детската болест на инвеститора- искат се много нерви, търпение и умение да губиш момчета, а не само- УРА-БУРА- МЕЧИ ЗЪБИ..
                          Моля преди да се пише да се проследят ръстовете на БФБ- 2004-2008г.
                          ЗА съжаление трябва да Ви припомня, въпреки, че съм 98 процента в акции, че не е задължително да има повторение на миналото..Сега нещата са доста по различни..
                          Ето ги, както се вижда ексцесиите започнаха чак в края

Коментар

• Аз съм от 1993г. на Борсите....Ъпърството е детската болест на инвеститора- искат се много нерви, търпение и умение да губиш момчета, а не само- УРА-БУРА- МЕЧИ ЗЪБИ..
                            Моля преди да се пише да се проследят ръстовете на БФБ- 2004-2008г.
                            ЗА съжаление трябва да Ви припомня, въпреки, че съм 98 процента в акции, че не е задължително да има повторение на миналото..Сега нещата са доста по различни..
                            Last edited by Kiro; 09.12.2014, 17:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              хаха...

- Бабо Мецо, ще има ли дренки тази година?
                              - Ще има, ше има. Мнооооого дренки ще има.
                              . Защо така мислиш, бабо Мецо?
                              - Амииии, защото много ми се ядат!
                              Обърка темата с цитата.Пусни го в "Златото балон ли е или да".

Коментар

• Абе ти не следиш ли пазарите в САЩ и Германия, щом на това викаш бичи пазар, онова какво е..А Какъв беше пазара 2003-2008.Щом този пазар ти е бичия..какво да говорим..Тогава оборота беше за един ден по20-40 милки, а ръстовете космически..Явно на тебе това ти стига, но на мене не.Ти и сривльовци изглежда не помниш- знаеш ли , че с месеци през 2008-2009 имаше хора, които пишеха, че фондов пазар вече в БГ няма да има, че СОФИКС ще стане 0, че всички които имат акции са глупаци.. и .т.н...Тогава аз пак остро им противоречах..Обективностт а уважаеми е над всичко..
                                Тук никой не пише подобни неща сега..Това, че много хора не са съгласни с вашите прогнози за близки големи ръстове, не означава, че не са оптимисти..Тайминга е важен в този бизнес, нали уважаеми..Къде са пророкуваните от две години големи ръстове- СОФИКС 1000.. и други глупости..Че и джипове се купуваха и комплекси се избиваха..Пак казвам- това е сериозен форум и ако човек е професионалист държи на мненията и прогнозите си, изказва ги аргументирано и не се сърди на това, че другите не са съгласни с него..Още повече, че през последните две години много глупости се изписаха..

Коментар

Working...
                                X