IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    В това видео от 9,40 минута се казват интересни неща. Дано успее да наложи идеите си, а присъствието на реформаторите в управлението също предполага добра възможност за това. А черешаря да си събира данъци и да не се обажда където не разбира

http://www.bgonair.bg/economy/2014-1...m_campaign=box
    Браво за линка! Пак си полезен на форума за разлика от масовката!
    Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Задълбочен анализ!
      Нали!! Не е лесно с малко да се каже много, потрудих се )))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Естествено, че има, чакаме ги мечетата да ни дойдат в ниското,
        да ги нашляпаме едно хубаво и да ги върнем в дупката откъдето са изпълзели
        Клатят се крачетата на мечетата.
        Задълбочен анализ!
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Има ли бикове?
          Естествено, че има, чакаме ги мечетата да ни дойдат в ниското,
          да ги нашляпаме едно хубаво и да ги върнем в дупката откъдето са изпълзели
          Клатят се крачетата на мечетата.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Българинът е щастлив кат яде кат пие и КТБ

Коментар

• Има ли бикове?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Аз затова съм оптимист защото виждам механизмите на подобряване ...
                Виждаш на ...да не казвам какво, ти да не си 4д (четириизмерна) Ванга...
                И тая умнотия де си изръсил по доле де 30% било тест за не/кадърност - нямам думи, дедо Бъфю ряпа да яде в сравнение с бг бфб конкурентите си.
                Само не ми е ясно след като си от 15 години на борсата и правиш над 30% годишно - какво си играеш нонстоп да си оптимизираш избушеняците и да убеждаваш нас глупаците, вече поне на 2-3 би трябвало да си им мажо
                По нашия край на такива хора просто им викаме ефенца, обяснява всичко.

Ааа, преди малко мернах в една друга тема че си декларирал че си познал и световната геополитика и че вече сме НЕЗАВИСИМА държава
                Ясно, имаш се за победител и затова ръсиш навсякъде розова мъгла и тук.
                Сигурно си изпаднал в оргазъм когато едно дърто уса сенаторче кацна в бантустана и бг МП веднага си обърна позицията на пресконференция...не знам, ама аз се почувствах омерзен като българин,колкото и да ми бе противен тоя МП..

Редовно се бъзикам и дразня с разни бетонни червеноглавци златофили и путюфили ( дори ме наричат янки мекере напоследък ), ала не по малко ми са жалки и подобни сини талибани. Просто сте 2-те страни на 1 и съща монета.
                Last edited by pipbel; 11.12.2014, 12:24.

Коментар

• Три в едно

Портфейл на Форума 4Q 2014

Пазарен ветропоказател 4Q 2014

Очаквания за основните български акции 4Q 2014
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Мисля че обновява резултатите със някакво закъснение - вероятно 5 минути

Участниците в последните години рядко са били много - само по време на силен бичи тренд или по време на пени сток "манията"...
                    Last edited by BigBear; 11.12.2014, 12:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                      Ако анкетите ми местеха пазара щях да ги правя всяка седмица
                      Просто им дойде времето – тези ги правя на всеки 3 месеца плюс минус 10 дни от 3 години. Имам и годишни анкети, които правя декември от мисля вече 5 години. Ако за нещо искам да "хване декиш" е да се смени писането във форума в посока повече акции от колкото лични нападки като сменям темата – но много рядко успявам...
                      Биг, попълних, но това е по-скоро маловажно
                      На този етап се предполага, че бройката на участниците е още ограничена. Това значи, че всяко мнение ще се отчете видимо в резултатите.

И тук дойде известна изненада. Преглеждайки обзора след попълване, на две места забелязах, че срещу дадения от мен отговор стои - 0 %.

Коментар

• В това видео от 9,40 минута се казват интересни неща. Дано успее да наложи идеите си, а присъствието на реформаторите в управлението също предполага добра възможност за това. А черешаря да си събира данъци и да не се обажда където не разбира

http://www.bgonair.bg/economy/2014-1...m_campaign=box

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Не е чак толкова малък колкото си мислите. Примерно тези дни си взех малко Биовет. Много неща не ми харесват в компанията, но прецених, че риска си струва. Не е нещо, което да натежи много в портфейла, но претегляйки внимателно всичко прецених че нямам а трябва да имам.
                          Благодаря! Това обяснява нещата.

Иначе, за Биовет съм съгласен. И аз бих докупил, но под 11

Коментар

• Абе страшен оборот въртим тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Тоз път май няма да хване дикиш
                              Ако анкетите ми местеха пазара щях да ги правя всяка седмица
                              Просто им дойде времето – тези ги правя на всеки 3 месеца плюс минус 10 дни от 3 години. Имам и годишни анкети, които правя декември от мисля вече 5 години. Ако за нещо искам да "хване декиш" е да се смени писането във форума в посока повече акции от колкото лични нападки като сменям темата – но много рядко успявам...

Коментар

• аба ти отдавна плюеш а знаеш ли поплюфковците кво ги правя
                                ни найш вии с прецака кирето ташака и пипа сте една дружинка а и монтиту
                                Last edited by the architect; 11.12.2014, 11:44.

Коментар

Working...
                                X