If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В това видео от 9,40 минута се казват интересни неща. Дано успее да наложи идеите си, а присъствието на реформаторите в управлението също предполага добра възможност за това. А черешаря да си събира данъци и да не се обажда където не разбира
Естествено, че има, чакаме ги мечетата да ни дойдат в ниското,
да ги нашляпаме едно хубаво и да ги върнем в дупката откъдето са изпълзели
Клатят се крачетата на мечетата.
Естествено, че има, чакаме ги мечетата да ни дойдат в ниското,
да ги нашляпаме едно хубаво и да ги върнем в дупката откъдето са изпълзели
Клатят се крачетата на мечетата.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Аз затова съм оптимист защото виждам механизмите на подобряване ...
Виждаш на ...да не казвам какво, ти да не си 4д (четириизмерна) Ванга...
И тая умнотия де си изръсил по доле де 30% било тест за не/кадърност - нямам думи, дедо Бъфю ряпа да яде в сравнение с бг бфб конкурентите си.
Само не ми е ясно след като си от 15 години на борсата и правиш над 30% годишно - какво си играеш нонстоп да си оптимизираш избушеняците и да убеждаваш нас глупаците, вече поне на 2-3 би трябвало да си им мажо
По нашия край на такива хора просто им викаме ефенца, обяснява всичко.
Ааа, преди малко мернах в една друга тема че си декларирал че си познал и световната геополитика и че вече сме НЕЗАВИСИМА държава
Ясно, имаш се за победител и затова ръсиш навсякъде розова мъгла и тук.
Сигурно си изпаднал в оргазъм когато едно дърто уса сенаторче кацна в бантустана и бг МП веднага си обърна позицията на пресконференция...не знам, ама аз се почувствах омерзен като българин,колкото и да ми бе противен тоя МП..
Редовно се бъзикам и дразня с разни бетонни червеноглавци златофили и путюфили ( дори ме наричат янки мекере напоследък ), ала не по малко ми са жалки и подобни сини талибани. Просто сте 2-те страни на 1 и съща монета.
Ако анкетите ми местеха пазара щях да ги правя всяка седмица
Просто им дойде времето – тези ги правя на всеки 3 месеца плюс минус 10 дни от 3 години. Имам и годишни анкети, които правя декември от мисля вече 5 години. Ако за нещо искам да "хване декиш" е да се смени писането във форума в посока повече акции от колкото лични нападки като сменям темата – но много рядко успявам...
Биг, попълних, но това е по-скоро маловажно
На този етап се предполага, че бройката на участниците е още ограничена. Това значи, че всяко мнение ще се отчете видимо в резултатите.
И тук дойде известна изненада. Преглеждайки обзора след попълване, на две места забелязах, че срещу дадения от мен отговор стои - 0 %.
В това видео от 9,40 минута се казват интересни неща. Дано успее да наложи идеите си, а присъствието на реформаторите в управлението също предполага добра възможност за това. А черешаря да си събира данъци и да не се обажда където не разбира
Не е чак толкова малък колкото си мислите. Примерно тези дни си взех малко Биовет. Много неща не ми харесват в компанията, но прецених, че риска си струва. Не е нещо, което да натежи много в портфейла, но претегляйки внимателно всичко прецених че нямам а трябва да имам.
Благодаря! Това обяснява нещата.
Иначе, за Биовет съм съгласен. И аз бих докупил, но под 11
Ако анкетите ми местеха пазара щях да ги правя всяка седмица
Просто им дойде времето – тези ги правя на всеки 3 месеца плюс минус 10 дни от 3 години. Имам и годишни анкети, които правя декември от мисля вече 5 години. Ако за нещо искам да "хване декиш" е да се смени писането във форума в посока повече акции от колкото лични нападки като сменям темата – но много рядко успявам...
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар