IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Виждаш на ...да не казвам какво, ти да не си 4д (четириизмерна) Ванга...
    Пип, при споменаване на ника ти асициацията ми е в посока на добронамерен и диалогичен колега, който много чете и бързо се учи...
    Нещо като Тони, но по-амбициозен
    Гледам, много лют си станал напоследък!
    Дали пък не съм пропуснал някакви прояви на агресия срещу теб!?
    Излизаш от профила. Субектът и обектът, все не могат да с е погодят

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Ало, емигрантите и неемигрантите. Не забравяйте, че всички сте БЪЛГАРИ и винаги ще имате нещо общо - своята народност! Няма по-добри, няма по-лоши и е важно да разберете, че винаги трябва да сте заедно. Горко ни на отечеството ако едните или другите ги няма.
      Евалата за приказката!! Адмирации!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Само ми е жал за 1996.Такъв мерак имаше , а го изядоха мечките
        Ейййй верно бе Кире!Какво стана с този младеж?Явно се е набълбукал и не му е до приказки.Зайче е още ама такива като него ни носят печалбите .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Прецаканото, ти не беше ли баш мечка.....?
          Всякакво съм, мога и бик, мога и мечка. Последно време много нихилист се нарои в темата и не ми е комфортно да ги чета
          Затова - бий мечетата по дупетата чичо, или с вестника по канчетaта - да се крият и да не плачат от мъка
          Last edited by precakanoto; 11.12.2014, 15:56.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            След като са го нахапали мечките, може да са го трансформирали и да е сменил ника
            Убре, бий мечетата, бий, бий тая твар по дупетата
            Прецаканото, ти не беше ли баш мечка.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Слаб е, няма го един участник днес..
              за което му благодаря, за това, че не ми краде от данъците поне един ден.
              Тихо, че ще цъфне изневиделица
              Не е препоръка... !!!

Коментар

Само ми е жал за 1996.Такъв мерак имаше , а го изядоха мечките
                След като са го нахапали мечките, може да са го трансформирали и да е сменил ника
                Убре, бий мечетата, бий, бий тая твар по дупетата
                Не е препоръка... !!!

Коментар

Ами на него бизнеса му е друг- в негърския сегмент
                  Много слаб оборетеца днес..
                  Слаб е, няма го един участник днес..
                  за което му благодаря, за това, че не ми краде от данъците поне един ден.

Коментар

• Ало, емигрантите и неемигрантите. Не забравяйте, че всички сте БЪЛГАРИ и винаги ще имате нещо общо - своята народност! Няма по-добри, няма по-лоши и е важно да разберете, че винаги трябва да сте заедно. Горко ни на отечеството ако едните или другите ги няма.

Коментар

• Ами на него бизнеса му е друг- в негърския сегмент
                      Много слаб оборетеца днес..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Абе то аз какво ли не съм бил.Сега въртя компанията и разкарваме камионите из цяла америка.Щом си шофьор значи знаеш за какво става дума .Къде си бил в Щатите.
                        Ако видите Факушка някъде по магистралите, не го подминавайте.....

Коментар

• Само ми е жал за 1996.Такъв мерак имаше , а го изядоха мечките

Коментар

• хаха и аз сигурно 20 работи съм бачкал... хайде минаваме на лични
                            Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                              И ти ли си бил в товарно-транспортния бизнес в САЩ? Тук шофьорите ще излезнем повече от банкерите
                              Абе то аз какво ли не съм бил.Сега въртя компанията и разкарваме камионите из цяла америка.Щом си шофьор значи знаеш за какво става дума .Къде си бил в Щатите.

Коментар

• Бсе традер, аз затова разпродадох по-голямата част от частите но не съм пипнал и една бройка от майката. Според мен е нормално тя да се търгува с много малък дисконт, но текущото наистина е изкривяване. Тук имаме пълно съвпадение на мнението.

Коментар

Working...
                                X